Super fijne instructeurs

Rijschool met geweldige instructeurs, met geduld (wat ik wel nodig had) en humor. Voor de voertuigbeheersing kun je terecht op een afgesloten terrein, waarbij de oefeningen blijven staan. Ze staan dus altijd op dezelfde volgorde opgesteld. Ook vind het examen AVB op dit terrein plaats. De AVDlessen vinden plaats in Venlo en omstreken. De instructeurs nemen de tijd om je alles aan te leren. De dames van de planning doen echt hun uiterste best om mee te denken met lessen inplannen. Ik raad iedereen rijschool de Bruijn aan voor je rijlessen.

Fijne en professionele instructeurs

Goeie lessen gehad ! Duidelijke instructies en over het algemeen heel tevreden . Echt een aanrader .

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Aangename, ontspannen sfeer om te lessen

Johan is een zeer gedreven aangenaam persoon om mee te lessen.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Aanhangwagen

Gezellig, leerzaam en leuke lessen

Fijne ervaring! Werd op een rustige/geduldige manier uitgelegd, soms een lolletje erbij en kreeg de tijd om het op te pakken en te leren. Bedankt Johan!

Prima gegaan goeie instructie gekregen waar je wat aan hebt. En leuke instructeurs.

Geweldige voorzieningen en goede instructeurs!

Dat de Bruijn een AVB-terrein afgezonderd heeft op het oude Mob-complex was heel erg fijn, omdat je in een rustige bosomgeving de basis kan leren. De AVD lessen vanuit Venlo waren ook goed voorbereid, helaas veel gedoe met corona waardoor de lessen tijdelijk gestopt moesten worden, de rijschool was super netjes met het opnieuw inroosteren. De lessen zelf waren top, de instructeurs hebben allemaal hun kwaliteiten en verstand van zaken.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Hele fijne lessen, altijd goed geregeld.

Hele fijne instructeur, de lessen liepen soepel en waren altijd leerzaam.

Goed doordacht lesprogramma

Zeer prettig. Instructeurs zijn kundig, geduldig en gezellig. Prima combinatie

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Prettige omgang met klant, terwijl er professioneel wordt gewerkt.

Hallo, Vanaf het eerste moment was het gevoel goed. Ik kende de Rijschool al, omdat ik bij jullie mijn auto- en motorrijbewijs gehaald heb. Uit die tijd heb ik goede herinneringen. En ook nu ben ik, op welke gebied dan ook, niet teleurgesteld. De informatie vooraf door Petra gegeven, de intake door Johan, en de rijles door Tom waren prima verzorgd. Ga zo door met jullie bedrijf. Petje af!!

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto, Motor, Aanhangwagen

Fijne rijschool Door Corona heeft het allemaal wat langer geduurd, maar alles werd opgelost

Super fijne rijschool!

Goed geregeld en hele fijne instructeurs!

top

goed begeleid en geinformeerd

Hele fijne begeleiding

Ik heb mijn lessen als zeer prettig ervaren. Alle instructeurs zijn erg aardig. Bedankt voor de super begeleiding!

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Super begeleiding voor jouw eigen succes te behalen

Zeer zeker aan te raden. Begeleiding was goed leuke sfeer. Dit maakt het rijden ook gelijk een stuk gemakkelijker. En natuurlijk de eerste keer gelijk geslaagd.

Super rijschool

Het is een super rijschool met goede instructeurs en ik ben er heel tevreden over goede hulp en uitleg

Super rijschool

Goede rij-instructeurs! Erik, Johan en Nick bedankt!!

GOED EN DUIDELIJK GEORGANISEERD

Fijne les gehad en gelukkig geslaagd.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Bromfiets

Super netjes omgegaan met mij

Eric heeft zijn werk goed ver richt

Heel erg fijn!

Hele fijne lessen gehad voor de motor. Met erg fijne en vriendelijke instructeurs en een eigen voertuigbeheersing terrein waar ook het examen wordt gehouden.

Super goede rijschool

De ervaring was super leuk de instructeur was echt een goede man en legde alles goed uit ik ben samen met mijn zoon e achter b gaan halen en we zijn alle twee geslaagd dat zegt genoeg over de rijschool goede uitleg goede rij instructies aardige mensen echt top

Prettige leuke en heel leerzame ervaring

Top instructeur. Veel dingen geleerd en zo het E achter B examen in een keer behaald.

Goede en betrouwbare rijschool

Goede rijschool met goede lessen

Top Rijschool !

Word zeer goed les gegeven. Zijn heel aardig.

Gezellige sfeer

Goede uitleg

Bisschop Schrijnenstraat 88

5914RZ Venlo

Over Autorijschool en Motorrijschool De Bruijn

Alles op de rit met rijschool De Bruijn Kan je haast niet wachten om zelf het gaspedaal in te trappen? Neem dan direct contact op met Auto- en Motorrijschool De Bruijn. De rijschool in Venray en Venlo waar jij het lestempo bepaalt. Onze rij-instructeurs helpen je op weg met je auto-, motor-, aanhanger- of bromfietsrijbewijs. Ook voor de bijbehorende theoriecertificaten kun je bij ons opleidingen volgen. Bel 0478-583127 (vestiging Venray) of 077-3547807 (vestiging Venlo).