Johan toffe kerel! Gezellige instructeur

Super fijn m’n aanhanger rijbewijs behaald. Gezellig met Johan gelachen!

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Aanhangwagen

Goede leermeester

Goede ervaren instructeur die alles duidelijk uitlegde. En nog bedankt voor de boterham met kaas Johan

Uitmuntend

Uitmuntend

Supper

Johan je ben een supper vent groetjes Jim

Heel fijn.

Fijne rijinstructeur had ik, Paul. Werd heel erg op mijn gemak gesteld waardoor het rijden makkelijker ging en ik minder nerveus was steeds. Goede instructies en uitleg.

Super begeleiding!

Johan heeft mij super geholpen met mijn aanhanger rijbewijs. Op een hele rustige en fijne manier, top!

Fijne, leerzame lessen!

Fijne, leerzame lessen. Goede duidelijke uitleg tijdens de lessen. Alles leren op je eigen tempo. Ik heb alles in 1x gehaald dankzij mijn lieve instructrice.

Top rijschool!

Goede ervaring gehad bij deze rijschool. Instructeurs zijn goed en nemen de tijd. Voor info altijd snelle reactie van kantoor en ze staan altijd bereid om te helpen.

Duidelijk en goede begeleiding

Door een duidelijke en goede begeleiding heb ik in een dag mijn aanhangwagen rijbewijs gehaald. Top!

Betrokken, servicegericht, goede persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding tijdens de lessen, tijd om de individu achter de ‘lesser’ te leren kennen. Communicatie met kantoor voor planning erg snel en goed.

Uitstekende begeleiding en communicatie

Lessen waren zeer prettig en duidelijk. Commentaar altijd te begrijpen, en zo nodig opnieuw of anders uitgelegd.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Erg prettige rijschool die met je meedenken en er echt voor je zijn.

Erg fijne rijschool, ze denken heel erg met je mee voor het plannen van je lessen ook als je last minute nog een extra les nodig hebt. Ook erg goeie ervaring met de instructeurs. Zou deze rijschool zeker aanraden.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Fijne rijschool, goede instructeurs. Administratief goed geregeld.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Johan is een oude rot in het vak, maar leert je van alles bij. Hij doet het speels maar ook zeer serieus. Super ervaring gehad en bedankt voor het snelle slagen.

Gezellig, leerzaam en plezierig.

Goeie instructeurs gehad met leerzame lessen en in een keer geslaagd! Een zeer goede rijschool met ervaren instructeurs helpt daarbij echt

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Leuk, duidelijk en giede begeleiding

Heb een leuke dag cursus gehad. Het was een hele leuke ervaring, we hebben veel gelachen onder de serieuze lessen en oefeningen. Zeker een aanrader om je BE rijbewijs te halen. Top

Heerlijke rijlessen gehad

Rijlessen waren bij een en dezelfde instructeur. Goede klik met de instructeur. Communicatie was duidelijk. Betalingen waren overzichtelijk en er is veel mogelijk. Al met al een goede ervaring!

B+E Top!!

Binnen een paar uur klaargestoomd voor BE en geslaagd, wat wil je nog meer.

Super en dat in deze tijd

Alles is goed geregeld van afspraken maken tot lessen en opgaan Ze geven een goed advies over wat ze denken dat je nodig heb Ik ben zéér tevreden en zou iedereen rijschool de Bruijn aanraden

Ik vond de lessen echt heel fijn. Alles werd rustig opgebouwd met rijden zodat het niet allemaal te veel werd. Ook vond ik de uitleg heel duidelijk hoe het werd verteld.

Uitstekende opleiding

Voor mijn aanhangwagen opleiding johan als instructeur gehad. Goede en duidelijke instructies, super ervaring! Niets aan of op te merken, en in een keer geslaagd.

Fijne rijschool/instructeur waar ik in korte tijd veel geleerd heb.

Ik heb in 1 dag mijn B-E rijbewijs gehaald en dat verliep fijn, Mijn rijinstructeur voelde goed aan hoe ik gelesd moest worden.

Fantastisch

Super fijne lessen gehad fijne ondersteuning en goede uitleg van Nick gehad.. hierdoor ben ik in 1x geslaagd.

Super fijne instructeurs

Rijschool met geweldige instructeurs, met geduld (wat ik wel nodig had) en humor. Voor de voertuigbeheersing kun je terecht op een afgesloten terrein, waarbij de oefeningen blijven staan. Ze staan dus altijd op dezelfde volgorde opgesteld. Ook vind het examen AVB op dit terrein plaats. De AVDlessen vinden plaats in Venlo en omstreken. De instructeurs nemen de tijd om je alles aan te leren. De dames van de planning doen echt hun uiterste best om mee te denken met lessen inplannen. Ik raad iedereen rijschool de Bruijn aan voor je rijlessen.

Bisschop Schrijnenstraat 88

5914RZ Venlo

Over Autorijschool en Motorrijschool De Bruijn

Alles op de rit met rijschool De Bruijn Kan je haast niet wachten om zelf het gaspedaal in te trappen? Neem dan direct contact op met Auto- en Motorrijschool De Bruijn. De rijschool in Venray en Venlo waar jij het lestempo bepaalt. Onze rij-instructeurs helpen je op weg met je auto-, motor-, aanhanger- of bromfietsrijbewijs. Ook voor de bijbehorende theoriecertificaten kun je bij ons opleidingen volgen. Bel 0478-583127 (vestiging Venray) of 077-3547807 (vestiging Venlo).