Goeie rijschool

Aanhangwagen rijbewijs gehaald bij Autorijschool De Bruijn! Instructeur was erg goed, duidelijk en rustig. Gaf goede instructies. Met plezier mijn aanhangwagen rijbewijs gehaald!

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Aanhangwagen

zeer tevreden!

Zoals bij elk ander rijbewijs wat ik bij hun heb gehaald nu ook weer geslaagd! helemaal top!

Super!

Goede begeleiding en prima uitleg! Leuke instructeur. Mijn ervaring met de Bruijn en André was super!

Goed verzorgde Rijschool

De rijschool werkt met een fijn script waardoor je rustig je rijkunsten kunt opbouwen. Ik heb er met plezier gereden en zal het zeker aanraden voor andere leerlingen.

Prettige ervaring.

Goeie opvolging na aanmelding (bijv. sms herinneringen, plan/schema, bericht met verjaardag). Lessen ook recht toe recht aan. Fijne instructeurs, rustig, en bekwaam.

prettige samenwerking en begripvol naar elkaar

was een goede en duidelijke communicatie naar en van jullie met de ouders. de leerling had ook een prettige communicatie met de rij instructeur. de app was duidelijk en overzichtelijk en ook prettig dat er daarnaast ook nog een mail kwam als er iets veranderde of er bij kwam.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Goede lessen gehad. Duidelijke lesopbouw

Twee instructeurs die veel ervaring hebben en goed weten wat ze doen. Duidelijke opbouw van lessen waardoor er is een goede leercurve is. Iedereen is vriendelijk, je kan altijd een koffie drinken. Ik werd goed geholpen bij het plannen van nieuwe lessen ook al kan het soms een drukke planning zijn bij de rijschool en CBR.

Leuk en leerzaam!

Goede uitleg/instructies en een goeie klik met de instructeurs. Alles werd netjes geregeld en ze zijn heel flexibel met het plannen van lessen.

Super instructeur’s

Af en toe een beetje rommelig qua planning! Maar verder niks op aan te merken.

Prettige rijschool

Kundige en duidelijke instructeurs zonder poespas.

relax ontvangen duidelijke simpele uitleg omtrend de handelingen enz

fijne ervaring

Ik raad rij-instructeurs aan

De tijd die ik met Eric en Louis heb leren rijden, was erg plezierig. De instructeurs waren samengesteld, hartelijk en communiceerden zeer goed. Kennis van de Engelse taal is een pré.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Zeer goede begeleiding naar mijn rijbewijs E(achter B)

Vandaag een instructie les van Andere Schreurs gehad en daarna het examen. Enorm fijn om te zien met hoeveel inzet, kundigheid en passie hij de instructies geeft. Complimenten! Ook de hulp en inzet daarvoor bij de planning was erg fijn en effectief.

Fantastisch

4 rijbewijzen in 1 keer gehaald, veel geleerd en gelachen met de lessen!

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto, Motor, Aanhangwagen, Bromfiets

Top ervaring en top mensen

De mensen van de bruijn zijn erg aardig en helpen je waar ze kunnen, ze denken erg goed mee en zijn erg vriendelijk. Het volgende rijbewijs haal ik ook bij de bruijn

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Bromfiets

Goede rijschool die goed inschat hoeveel er nodig is.

Rijschool de Bruijn schat van tevoren in hoeveel Motorlessen je nodig hebt. Dit past goed bij mij en bleek te kloppen voor een succesvol traject.

Goeie Rijschool

Ervaren rijinstructeurs en prettige goeie uitleg tijdens de praktijklessen

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Van A tot Z helemaal prima. Aanrader!!

Ik wilde mijn E bij B halen. Eerst intake-les gedaan en daarna lesplan gemaakt en examen ingepland. Vandaag dan ook eerst 5 uur gezellig gelest met aansluitend examen en...geslaagd! Helemaal prima deze rijschool.

Goede uitleg goede lessen

Leuke ervaring leuke instructeurs en hele duidelijke uitleg tijd genoeg

Andre bedankt voor duidelijke les en goede voorbereiding

Andre bedankt voor duidelijke les en goede voorbereiding

Proffesioneel en eerlijk!

Auto rijschool de bruijn , heeft in 2 dagen tijd goed zijn best gedaan om mij alles perfect uit te leggen zodat alles duidelijk was ! En natuurlijk dat is gelukt met het hulp van auto rijschool de bruijn! Vriendelijk, behulpzaam, en gezellig! Dankjewel auto rijschool De bruijn!

Fijne rijschool!

Fijne rijschool. Geduldige instructeurs.

Top Rijschool

Vijf jaar geleden heb ik mijn A2 rijbewijs hier gehaald. Recent heb ik mijn volledige A rijbewijs behaald. De Bruijn leert je niet alleen de motor te besturen volgens de regels van het CBR maar let tijdens het lessen ook op inzichtelijke vaardigheden. De rij instructeurs zijn ervaren en besteden voornamelijk aandacht aan de punten die verbeterd kunnen worden. Hierdoor blijft het rijden uitdagend en word je goed klaar gestoomd voor het rijexamen.

Fantastisch

Heldere en duidelijke afspraken. Gelijk alles inplannen en rijbewijs halen maar.

Bisschop Schrijnenstraat 88

5914RZ Venlo

Over Autorijschool en Motorrijschool De Bruijn

Alles op de rit met rijschool De Bruijn Kan je haast niet wachten om zelf het gaspedaal in te trappen? Neem dan direct contact op met Auto- en Motorrijschool De Bruijn. De rijschool in Venray en Venlo waar jij het lestempo bepaalt. Onze rij-instructeurs helpen je op weg met je auto-, motor-, aanhanger- of bromfietsrijbewijs. Ook voor de bijbehorende theoriecertificaten kun je bij ons opleidingen volgen. Bel 0478-583127 (vestiging Venray) of 077-3547807 (vestiging Venlo).