goede instructeur en goed geregeld

goede instructeur en goed geregeld

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Aanhangwagen

Fijne rijschool

Goede ervaring en begeleiding

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Fijne rijschool, snel mijn motor rijbewijs weten te halen

Goede motor lessen gehad, duidelijke feedback waardoor ik mijn rijbewijs in 1x heb weten te halen.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Prima gegaan, flexibel qua tijden en planning

Ik als ouder, heb het geheel als goed ervaren. Ik weet niet of er gesproken is over de begeleiderspas, maar dit mag wel eerder met de leerling besproken worden indien noodzakelijk. verder geen opmerkingen

Goede rijschool!

Twee halve dagen les gehad. En daarna de eerste keer geslaagd.

Perfect!

Zojuist geslaagd en mijn motor rijbewijs behaald. Goede, leerzame lessen gekregen op professioneel niveau. Zowel voor de AVB als de AVD ben ik in 1x geslaagd. Ook mocht ik boeken huren voor een klein bedrag om mijn theorie examen te mogen halen. Bedankt Eric en de rest van de team

Geweldig!

Ervaren, professioneel en flexibel.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto, Motor, Bromfiets

Voldoende

Eerder informatie delen oa over hoelaat en wat. Kreeg de info nu pas om 20.35 een dag ervoor.

Zeker aan te bevelen

Ik ben zeer te spreken over rijschool De Bruijn En Andre Schreurs is een topper

Alles super geregeld en goede lessen

Ik heb zeer fijne en leerzame lessen gehad met Filiz Iedereen bedankt Groetjes Stan

Goede communicatie

Duidelijke informatie, afspraken worden nagekomen, persoonlijke benadering door vriendelijke medewerkers.

Uitstekend.

Vriendelijke mensen en goede instructeurs. Ondanks grote drukte altijd bereid om me te denken in het verplaatsen van een rijles.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Top begeleiding van rijinstructeur gehad!

Fijne en professionele rijschool! Ze denken met je mee en zijn flexibel!

Hele goed rijschool

Goede uitleg. Fijne rijinstructeurs en oog voor veilig rijden!

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Nette rijschool legt je alles netjes en goed uit en neemt er ook de tijd voor!

Goede en leerzame lessen

Ik heb BE bij de Bruijn gedaan en ben zeker tevreden! De lessen zijn zeer leerzaam en zeker aan te raden! 1e gezakt maar de 2e keer toch met vol vertrouwen aan begonnen wat mij veel vertrouwen gaf.

Geweldige rijschool met veel ervaring!

Ik heb genoten van de rijlessen. Elke les was gezellig maar vooral leerzaam! Mede dankzij de kennis van de instructeur kreeg ik vertrouwen en werd het rijden leuker! In een woord: GEWELDIG!!

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Fijne rijsschool zeker een aanrader

Ik heb bij deze rijschool een hele goede ervaring gehad echt een top bedrijf. alles wordt snel geregeld en als een keer iets kortaf veranderd door de planning wordt dit altijd super opgelost. heel vriendelijk personeel

Goede rijschool

Goede rijinstructeurst, duidelijk uitleggen, goed materiaal

Goed, gedegen, leuk!

Vakmanschap verheven tot meesterschap

Zeer nette en professionele medewerkers die altijd bereid waren om mee te denken en helpen

Gewoon goed

Goed begeleiding, in 1 keer geslaagd.

Fijne begeleiding van André en in 1 keer gehaald. Een 8 en geen 9/10 omdat op de dag van examen de auto wat kuren kreeg en het nog überhaupt spannend werd of we hiermee door konden rijden omdat er geen backup auto was. Dat soort dingen moeten wel gewoon goed geregeld zijn.

Altijd plezierige rijlessen gehad.

Altijd op tijd. Leuke rijlessen gehad. Fijne lesgever. Eerste keer geslaagd.

Bisschop Schrijnenstraat 88

5914RZ Venlo

Over Autorijschool en Motorrijschool De Bruijn

Alles op de rit met rijschool De Bruijn Kan je haast niet wachten om zelf het gaspedaal in te trappen? Neem dan direct contact op met Auto- en Motorrijschool De Bruijn. De rijschool in Venray en Venlo waar jij het lestempo bepaalt. Onze rij-instructeurs helpen je op weg met je auto-, motor-, aanhanger- of bromfietsrijbewijs. Ook voor de bijbehorende theoriecertificaten kun je bij ons opleidingen volgen. Bel 0478-583127 (vestiging Venray) of 077-3547807 (vestiging Venlo).