Gewoon goed

Goeie motorinstructeurs, wel aan de strenge kant maar dat is alleen maar goed.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Gezellige ontspannen sfeer en goede resultatenn

Al vanaf het eerste telefoonte liep alles vlot door. Zeer behulpzaam en geduldig personeel en de uitleg was telkens duidelijk. Vragen worden goed met je door genomen en door hun kundige lesgeven ben ik in 1 keer geslaagd. Ik kom zeker terug voor mijn aanhanger rijbewijs.

Passie

Fijn om les te krijgen van mensen die passie hebben voor het motorrijden zelf. Top lessen gehad!

Redelijk/goed

Onze ervaring was goed,alleen voor onze andere dochter toch een kleinere rijschool gekozen..

Goed, duidelijk en vriendelijk

Lessen bevallen goed en zijn leuk. Je krijgt duidelijke uitleg en instructies bij alles wat je moet doen Ze blijven altijd vriendelijk bij wat je ook doet ookal gaat het steeds fout

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Goed georganiseerde rijschool met kundig personeel

Fijne rijschool en kundige instructeurs! Voordeel voor het halen van AVB is dat ze een afgesloten oefenterrein hebben, waar je geen last hebt van ander verkeer.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Ik heb prettig les gehad

Heb een fijne en goede les gehad

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Aanhangwagen

Super ervaring

Goede lessen Goede uitleg Goede ondersteuning

Super !!!!!

Nemen de tijd voor je , ze hebben ook geduld

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Zeer tevreden over de lessen, de instructeurs, en administratie is bijzonder klantvriendelijk.

Zeer professionele rijschool. Administratief alles goed georganiseerd en altijd vriendelijk. Bekwame en erg aardige rij instructeurs.

Hartstikke goed

Een prettige ervaring gevonden

Goed begeleid

Goed geholpen en op een professionele manier, altijd gezellig tijdens de rijles

Een goede rijschool

Goede uitleg en instructies

Was gewoon geweldig

Ik ben voor de 1x geslaagd voor mijn aanhangwagen rijbewijs Bedankt

Fijne, duidelijke rijschool met ervaring

Bedankt voor alle rijlessen en betrokkenheid. Ook achter de schermen was het goed geregeld en er werd met je meegedacht wat betreft datums/tijden. De instructeurs zijn vriendelijk, geven duidelijke feedback en hun instructies waren fijn te ontvangen, zodat deze je ook bij blijven. Al met al, top geregeld en ik zou het iedereen aanbevelen om te lessen bij de Bruijn.

zeer goed

men geeft goeie adviezen en de leerweg is als zeer prettig ervaren

Gewoon zoals het hoort

Duidelijk, goede begeleiding en fijne medewerkers

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Bromfiets

Top lessen

Goede een kalme uitleg. De juiste en relevant informatie en praktijkles ter voorbereiding van het examen

Een prettige en leuke ervaring

Heb bij een andere rijschool een bijzonder slechte ervaring gehad. Uiteindelijk veel later weer begonnen met rijles, ditmaal bij De Bruijn. Instructeur was een erg toegankelijk en kalm persoon, wat mij het gevoel gaf dat ik fouten mocht maken zonder daar een emotionele reactie op te krijgen. Hierdoor begon ik de rijlessen daadwerkelijk leuk te vinden, en werd het ook steeds makkelijker om mezelf te verbeteren. Administratieve personeel was ook erg behulpzaam bij o.a. het regelen van het examen en het inplannen van de lessen. Enige minpuntje was dat af en toe er niet op tijd doorgepland was, waardoor er 1 of 2 keer een week geen lessen konden plaatsvinden.

Fijne rijlessen

Leerzame rijlessen en fijne instructeurs!

Goede begeleiding!

De instructeur neemt de tijd, legt alles rustig uit en stelt je op je gemak tijdens de rijles. Ik heb de opleiding voor het BE-rijbewijs als zeer prettig ervaren!

Super nice driving school

Driving instructor are nice and will really help you to pass the exam in 1 take. they are also flexible and will make sure your money is worth it.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Was een leuke en gezellige les

In een keer geslaagd meer hoef ik niet te zeggen

Prima rijschool

Goede begeleiding en uitleg tijdens de lessen en vriendelijke instructeur.

Bisschop Schrijnenstraat 88

5914RZ Venlo

Over Autorijschool en Motorrijschool De Bruijn

Alles op de rit met rijschool De Bruijn Kan je haast niet wachten om zelf het gaspedaal in te trappen? Neem dan direct contact op met Auto- en Motorrijschool De Bruijn. De rijschool in Venray en Venlo waar jij het lestempo bepaalt. Onze rij-instructeurs helpen je op weg met je auto-, motor-, aanhanger- of bromfietsrijbewijs. Ook voor de bijbehorende theoriecertificaten kun je bij ons opleidingen volgen. Bel 0478-583127 (vestiging Venray) of 077-3547807 (vestiging Venlo).