Helemaal tevreden

Duidelijke communicatie, goede rij instructeur. Super tevreden over alles. Ik zou ze zeker aanbevelen.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Aanhangwagen

Super begeleiding

Goeie en duidelijke begeleiding bij de opleiding

Top rijschool

Goede instructeur, fijne lesauto en handige app om rijles schema te checken.

Prima!

Een jaar of 12 geleden bij verkeerschool De Bruijn mijn motorrijbewijs gehaald (toen der tijd ook een aanrader). Nu dus voor de auto... Louis is een professionele rijinstructeur. De inschatting qua hoeveelheid lessen aan het begin was goed, ik heb niet het gevoel dat ik onnodig aan het lessen was. Hij heeft me opgeleid tot ik in één keer kon slagen voor mijn praktijk examen zonder TTT. En daar gaat het om bij een rijschool.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Duidelijke communicatie over afspraken, verschil in instructie door instructeur

De communicatie over de rijlessen verloopt soepel, snel en duidelijk. Delen van informatie via mail, whatsapp werkt goed. Er worden documenten en filmpje met je gedeeld, werkt fijn. Er is verschil tussen de instructeurs qua uitvoeren van de bijzondere verrichtingen en kijkgedrag, dit kan voor verwarring zorgen.

Vriendelijk

Fijne rijschool. Denken actief mee met planning, vriendelijke instructeurs en prima motoren.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Goed en vriendelijk en deskundig

De instructeurs zijn deskundig en begeleiden je goed met lessen De les datums zijn goed in te plannen en proberen ze rekening te houden en mee te denken met eventueel lesdatums en examens hebben goed contact met cbr Ook heel fijn oefen/examen terrein voor de motor lessen echt een aanrader

Top instructeurs!!

Top instructeurs met hart en ziel !!

Zeer fijne rijschool

Vriendelijke mensen zowel de instructeurs en de planners. Persoonlijke benadering wat erg fijn was. Instructeurs ervaren en fijn om mee te lessen.

Zeer goede ervaringen

Fijne instructeurs duidelijke lessen Een aanrader

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto, Motor, Aanhangwagen, Bromfiets

Prima rijschool

Al met al een goede ervaring met als verbeterpunten de cursisten meer individueel begeleiden en in de lessen meer focus leggen op de examenrit.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Fijne rijschool met passie voor motorrijden!

De Bruijn is een fijne rijschool en denkt met de leerling mee. Als er extra lessen nodig zijn doen ze er alles aan om deze in te plannen en bij teveel lessen kunnen er lessen af. Communicatie verloopt soepel!

Helemaal tevreden super rijschool

Goede service altijd vrolijke rij instructeurs die ook de tijd hebben om je dingen te leren en uit te leggen. Wel in voor een geintje maar op de juiste momenten ook serieus.

Vakkundige leerschool

Zojuist mijn a rijbewijs gehaald. Erg fijne en duidelijke begeleiding gehad van Eric en nick. Goede uitleg, tips en tricks en natuurlijk genoeg vertrouwen gekregen. Nemen de tijd voor je en mocht er iets niet duidelijk zijn gaan ze er ook goed op in door dingen te tekenen en dingen duidelijk te maken op de weg.

Goed geregeld en uitgelegd

Duidelijke en behulpzame instructeur

Gewoon goed

Goeie motorinstructeurs, wel aan de strenge kant maar dat is alleen maar goed.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Gezellige ontspannen sfeer en goede resultatenn

Al vanaf het eerste telefoonte liep alles vlot door. Zeer behulpzaam en geduldig personeel en de uitleg was telkens duidelijk. Vragen worden goed met je door genomen en door hun kundige lesgeven ben ik in 1 keer geslaagd. Ik kom zeker terug voor mijn aanhanger rijbewijs.

Passie

Fijn om les te krijgen van mensen die passie hebben voor het motorrijden zelf. Top lessen gehad!

Redelijk/goed

Onze ervaring was goed,alleen voor onze andere dochter toch een kleinere rijschool gekozen..

Goed, duidelijk en vriendelijk

Lessen bevallen goed en zijn leuk. Je krijgt duidelijke uitleg en instructies bij alles wat je moet doen Ze blijven altijd vriendelijk bij wat je ook doet ookal gaat het steeds fout

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Goed georganiseerde rijschool met kundig personeel

Fijne rijschool en kundige instructeurs! Voordeel voor het halen van AVB is dat ze een afgesloten oefenterrein hebben, waar je geen last hebt van ander verkeer.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Ik heb prettig les gehad

Heb een fijne en goede les gehad

Super ervaring

Goede lessen Goede uitleg Goede ondersteuning

Super !!!!!

Nemen de tijd voor je , ze hebben ook geduld

Bisschop Schrijnenstraat 88

5914RZ Venlo

Over Autorijschool en Motorrijschool De Bruijn

Alles op de rit met rijschool De Bruijn Kan je haast niet wachten om zelf het gaspedaal in te trappen? Neem dan direct contact op met Auto- en Motorrijschool De Bruijn. De rijschool in Venray en Venlo waar jij het lestempo bepaalt. Onze rij-instructeurs helpen je op weg met je auto-, motor-, aanhanger- of bromfietsrijbewijs. Ook voor de bijbehorende theoriecertificaten kun je bij ons opleidingen volgen. Bel 0478-583127 (vestiging Venray) of 077-3547807 (vestiging Venlo).