Prima rijschool met goede begeleiding

Bedankt Johan, Eric en Nick !

Heer Schreurs zeer vakkundige en prettig persoon! Nogmaals dank

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Aanhangwagen

Goede les instructeur

Van auto 'stopbewijs' tot motor 'rijbewijs'

Na 20 jaar autorijden besloten om motorrijbewijs te halen. Met het ervaren instructeursteam dat me heel goed voorbereidde op de examens was het een leuke ervaring. Directe terugkoppeling bij gegeven AVB en AVD lessen en voorbeeld tonen van de juiste bediening. Er werden duidelijke instructies gegeven om de veilige manier van motorrijden aan te leren. Geweldig team zowel instructeurs als planningsteam. Het was leuk om ze allemaal te ontmoeten.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Prima rijschool aanrader voor iedereen

Als de instructeur niet klikt dan gaan ze kijken wie er het beste bij past bij de leerling

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Leuke rijschool de rijlessen waren duidelijk

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Goeie begeleider , goed voorbereid op examen

Begeleider is zeer direct, moet bij je passen. Zorgt ervoor dat je boven een slagingswaardig niveau zit. Ervaring persoonlijk zeer prettig!

Rijlessen voor de aanhanger als zeer prettig en goed ervaren

Goede instructies, goede feedback en een zeer prettige instructeur.

Effectief en leerzaam.

Werd altijd goed geholpen met problemen en kreeg altijd goeden leerzame lessen waar ik snel veel van opstak.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto, Bromfiets

Fijne en duidelijke lessen

Ik vond het een fijne methode waar ze mee werkte. Er werd duidelijk uitgelegd wat je goed deed en wat nog beter kon. Ook was het makkelijk lessen te plannen en desnoods verplaatsen.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Een hele goede en meedenkende rijschool

Altijd behulpzaam om je te helpe met de planning Leuke en goede rij instructeurs

Kan niet beter

Ik zat eerst bij een andere rijschool maar ben overgestapt naar de bruijn en ben in een keer geslaagd

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Prettige instructeurs met goed leerschema

Ik heb bijna geen commentaar op de rijschool. De rij-instructeurs zijn erg fijn en houden rekening met de behoeftes van de leerling. Dit combineert fijn met het leerschema dat ze aanbieden, dat lekker werkt naar de lastigere verrichtingen. Het enige wat ik erop kan zeggen is dat bij mij af en toe de communicatie fout liep met de instructeur, waardoor ik erg laat aan mijn theorie begon, omdat ik dacht dat ik het nog niet hoefde te doen, maar dat zal meer aan mij liggen dan aan de rijschool. Kortgezegd, zeer fijne rijschool, heel erg aan te raden!

E achter B geslaagd

Vriendelijke mensen Goede communicatie Denken met je mee Een fantastische rij instructeur Bedankt André Een echte aanrader.

goede lessen minder goede planning

mijn ervaring tijdens de lessen van Luca zijn alleen alleen maar positief, rustige positieve feedback met genoeg humor om het niet als een lijkhuis in de auto aan te laten voelen. daarin tegen had ik wat negatieve ervaring met het inplannen van lessen het ging best goed meestal, daarin tegen waren de mensen die de lessen plande vrij doordrammend en luisterde niet altijd evengoed naar mijn wensen. buiten dat heb ik een goede ervaring gehad en zal ik hier best nog wel een keer terug komen als ik voor een ander rijbewijs ga.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Goede en fijne lessen verzorgd door de rijschool!

Erg tevreden met de lessen van Louis. Het was een goede voorbereiding op het rijexamen!

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Goede en aardige instructeurs. Ook de dames aan de balie altijd erg vriendelijk en behulpzaam!

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Mijn ervaring bij Verkeersschool De Bruijn was over het algemeen heel positief!

Ik heb uiteindelijk een jaar lang gelest bij deze rijschool, waarna ik in 1 keer geslaagd was voor mijn examen. Ik vond mijn instructeur over het algemeen goed, iemand die wist wat er moest gebeuren en die niet aarzelde om af en toe wat strenger te zijn op dingen die ik nog niet goed beheerste. Ik ben zelf ook heel kritisch over mezelf als iets niet goed gaat, dus dit heeft soms ervoor gezorgd dat ik wat minder vertrouwen in mezelf had. Aan de andere kant was het goed om te weten waar we nog aan moesten werken. Daarnaast was de communicatie betreffende rijlessen heel duidelijk en ik vond het heel fijn dat ik gewoon een appje kon sturen over mijn beschikbaarheid. Over het algemeen een goede ervaring!

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Fijne en goede rijschool!

Vriendelijke instructeurs en personeel. Willen altijd met je meedenken als er een probleem is. Erg fijne lessen gehad en mijn motorrijbewijs mogen halen.

Gewoon eerlijk vriendelijk

Was geweldig!

De vriendelijke en zeer deskundige instructeurs loodsen je gemakkelijk door je examen heen!

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Leuk rijlessen, en super begeleiding!

Zeer duidelijke afspraken, en heel vriendelijk personeel. Alles in 1 keer gehaald. Bijna jammer dat het zo snel voorbij was. Ik zou de bruijn zeker aanbevelen aan andere mensen.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Fijne (motor)instructeurs, leerzame lessen gehad.

Fijne (motor)instructeurs, leerzame lessen gehad.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Ik heb mijn doel bereikt, geslaagd.

Na eerst twee uur met de aanhanger te hebben gereden is het examen aangevraagd. De dag van het examen nog 6 uur gereden voor het examen. Dit vond ik best wel veel, wat me later op de dag me meer fouten opleverden. Voor het examen effe goed rust gepakt wat het goede effect had.

Bisschop Schrijnenstraat 88

5914RZ Venlo

Over Autorijschool en Motorrijschool De Bruijn

Alles op de rit met rijschool De Bruijn Kan je haast niet wachten om zelf het gaspedaal in te trappen? Neem dan direct contact op met Auto- en Motorrijschool De Bruijn. De rijschool in Venray en Venlo waar jij het lestempo bepaalt. Onze rij-instructeurs helpen je op weg met je auto-, motor-, aanhanger- of bromfietsrijbewijs. Ook voor de bijbehorende theoriecertificaten kun je bij ons opleidingen volgen. Bel 0478-583127 (vestiging Venray) of 077-3547807 (vestiging Venlo).