In een keer geslaagd

Er wordt wat meer tijd voor je genomen waardoor het in een keer lukte. Luca is een goede instructeur met een leuke manier van lessen

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Fijne professionele en persoonlijke aanpak ervaren.

Mijn ervaring met Verkeersschool De Bruijn is in één woord: perfect. Van A tot Z was alles uitstekend geregeld en keurig op orde. Bij eventuele problemen wordt er snel geschakeld en de communicatie verloopt soepel via verschillende kanalen. Tijdens mijn traject heb ik les gehad van twee totaal verschillende instructeurs, wat voor mij een ideale situatie was. Dit is natuurlijk niet in alle gevallen mogelijk, maar in mijn situatie kon ik hier zelf voor kiezen. Het contact met beide instructeurs was prettig, duidelijk en persoonlijk. Ze waren goed op de hoogte van mijn situatie en vorderingen — niet alleen via een app, maar ook in het persoonlijke contact. Ik raad Verkeersschool De Bruijn dan ook van harte aan!

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Eind januari begonnen met rijlessen met Filiz. Voelde me na de eerste proefles direct bij haar op mijn gemak. In het verleden 2 slechte ervaringen gehad van andere rijscholen dat ik nooit gedacht had het rijbewijs nog te halen. Ik had meestal 1x per week 1,5 uur les en vandaag direct na eerste examen ooit meteen geslaagd. Enigste wat ik minder vond, het theoriepakket klopte voor geen meter en ' Gea' wilde daar geen discussie met me aan gaan. Door haar botte houding had ik bijna een andere rijschool opgezocht omdat ik vind als je een product verkoopt, wat niet helemaal klopt, dat je dan naar kritiek moet kunnen luisteren en dat zat me niet lekker, maar verder prima rijschool.

Lessen voorafgaand CBR Rijtest

Ik moest van het CBR een rijtest doen om rijbewijs A terug te krijgen. Omdat ik al jaren geen motor meer had gereden heb ik een aantal uren les gehad van Eric en Nick via rijschool De Bruijn. Dankzij hun tips en jarenlange ervaring heb ik de rijtest met succes afgerond en heb ik mijn rijbewijs terug!

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Goeie begeleiding en alles wordt goed en duidelijk aangegeven en uitgelegd

Goeie rijschool

Goeie rijschool. Goeie uitleg en de juiste hoeveelheid uren les.

Very good

It was a good experience overall. Instructor Luca was helpful. The management for booking the classes as well as exam was collaborative. Room to improve- An online app/ platform to book/ reschedule your classes so students don’t need to write in WhatsApp for each rescheduling.

prettige ervaring

ik heb fijn gelest zowel in ysselstein als op de weg in venlo. de communicatie was ook duidelijk. alleen de week voor het examen bijzondere verrichtingen. was er zeer wening plek om een extra les in te plannen. dit lag deels aan mijzelf. maar misschien voor een vervolg om dat mee te geven aan andere cursisten

Fijne communicatie

Ik kon snel starten (vorige rijschool failliet) Fijne communicatie. Fijne app met data, vorderingen, facturen ed. Goede rijinstructeurs.

Gewoon geweldig!

Instructeurs die jou zelf vertrouwen geven en jou helpen. Top communicatie vanuit kantoor en helpen/denken goed mee met de lessen plannen. Is maar dat ik mijn rijbewijzen allemaal heb anders had ik graag nog steeds bij de bruijn willen lessen☺️.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

ik heb veel geleerd en ervaring op gedaan

TOP rijschool

Vanaf de aanmelding en 1e kennismaking een goed en prettig gevoel. Een fijne intake les gehad met Nik. ( Duo opleiding aanhangwagen ). Op de dag van het examen de hele ochtend een zeer goede les gehad van Louis. Op een prettige ontspannen manier nog veel geleerd en goede tips gekregen. Chapeau! Aansluitend examen gedaan en geslaagd. Dank voor alles aan het hele team van De Bruijn.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Aanhangwagen

Fijne rijschool

Goede begeleiding.

Duidelijk en vriendelijk

Alles wordt duidelijk uitgelegd en de instructeurs nemen rustig de tijd een situatie nog eens uit te leggen of waar nodig op te zoeken.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Goede en snelle communicatie. En leuke rijinstructeur

Gezellige en leerzame lessen. Alles duidelijk gecommuniceerd.

voldoende

Na mijn mening word er niet goed gekeken na het intake moment. om half elf op de praktijk dag was ik al klaar om examen te doen volgens de instructeur, helaas moest ik nog wachten tot drie uur.. dit is in mijn ogen zonde van de tijd. Voor jullie natuurlijk wel een verdienmodel maar dat zou niet boven aan moeten staan. door de intake kritischer te doen kunnen de praktijkdagen langer/korter worden en sluit dit beter aan bij ieders niveau.

heel fijn

had luca was een prima rijinstructeur die de tijd nam alles uit te leggen

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

duidelijk gezzelig snel kunnen leren.

het is zeer goed bevallen rijlessen waren gezzelig en heb veel kunnen leren in een korte tijd. zeker aan te raden.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Goed en snel rijbewijs gehaald

Flexibel met inplannen en binnen korte tijd mijn motor rijbewijs kunnen halen

Top bedrijf!

Goed en duidelijk begeleid door de rijschool.

Perfect meedenken

Fijne instructeur die met je meedenkt.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Goeie lessen, goed bereikbaar, vriendelijk personeel

Komen afspraken na en staan altijd open voor vragen

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Bromfiets

Goede

mijn ervaring was heel goed bij Leon en het werd goed uitgelegd voor taxiexamen

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Goede rijlessen en fijne communicatie

Ik had de rijlessen goed ervaren en er was duidelijke en snelle communicatie tussen mij en de rijschool.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Goed geholpen en een een keer geslaagd!

Bisschop Schrijnenstraat 88

5914RZ Venlo

Over Autorijschool en Motorrijschool De Bruijn

Alles op de rit met rijschool De Bruijn Kan je haast niet wachten om zelf het gaspedaal in te trappen? Neem dan direct contact op met Auto- en Motorrijschool De Bruijn. De rijschool in Venray en Venlo waar jij het lestempo bepaalt. Onze rij-instructeurs helpen je op weg met je auto-, motor-, aanhanger- of bromfietsrijbewijs. Ook voor de bijbehorende theoriecertificaten kun je bij ons opleidingen volgen. Bel 0478-583127 (vestiging Venray) of 077-3547807 (vestiging Venlo).