Goede uitleg

Ben vriendelijk behandeld en goede uitleg gekregen met resultaat GESLAAGD voor Aanhanger rijbewijs Top!

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Aanhangwagen

Een hele fijne rijschool. Alles werd goed uitgelegd en iedereen was erg aardig. Alles in 1 keer gehaald.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

De instructeur is vriendelijk, geduldig en geeft duidelijke uitleg zodat je goed voorbereid aan het examen kunt beginnen.

Superfijne rijinstructeurs en goede lessen!

Superfijne lessen gehad en goede uitleg.

Fijne rijschool

Fijne lessen gehad, altijd goede communicatie en als er wat tussen kwam was het zo geregeld.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Top rijschool met kundige en leuke mensen

Kon na aanmelden heel snel beginnen aan mijn motorrijbewijs. Binnen 3 maanden alle lessen gehad met veel plezier, o.l.v. leuke en natuurlijk vooral kundige instructeurs. Beide examens in 1 keer gehaald. AVB lessen op eigen terrein, duidelijke structuur en opbouw in AVD lessen.

In een keer geslaagd

Super rijschool

Top rijschool

Een hele fijne rijschool met hele goede instructeurs! Ik heb mijn motorrijbewijs bij Verkeerschool de Bruijn gehaald en iedere les was leuk en leerzaam. Alles in 1 keer gehaald met dank aan de instructeurs!

aanrader!

Duidelijke communicatie en goede instructeurs. Rijbewijs BE gezellig met duo opleiding na anderhalve dag in de pocket.

Super goede rijschool!

Fijne begeleiding van Leon, goed voorbereid op het examen

Goede gestructureerde lessen met goede instructeurs

Met AVB examen is het erg fijn dat ze een eigen terrein hebben en met meerdere leerlingen lest, hierdoor leer je ook van elkaar. Met het AVD zijn de lessen goed gestructureerd en erg leerzaam.

Heel goed

Duidelijke communicatie, fijne rijinstructeurs en een hele goede ervaring gehad

Geweldige rijschool

Goede instructeurs, met veel humor

Zeer fijn en goed

De lessen zijn zeer leerzaam,de instructeurs geven goede uitleg en les.Ik heb de lessen als zeer fijn ervaren.In een keer geslaagd.Hier ga ik zeker terug komen voor mijn auto rijlessen. Heel erg bedankt nogmaals. Groetjes Selena Helsen

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Bromfiets

Duidelijke en fijne instructeurs.

Veel mogen leren bij de motor rijlessen en het was altijd gezellig.

Goede en gezellige rijles

Ik vond het een relaxte sfeer en voelde me niet gespannen tijdens de rijles. De uitleg werd goed gegeven.

In een keer gehaald

Ik heb in één keer mijn motorrijbewijs gehaald, en dat is zeker te danken aan de professionele en geduldige begeleiding van de instructeurs. De lessen waren duidelijk, goed opgebouwd en afgestemd op mijn tempo. Er werd altijd tijd genomen om alles goed uit te leggen, zowel op de motor als tijdens de voorbereiding op het examen. De sfeer was relaxed maar tegelijkertijd heel leerzaam. Je voelt echt dat ze passie hebben voor wat ze doen en dat ze willen dat jij slaagt – en dat is gelukt! Een absolute aanrader voor iedereen die veilig, zelfverzekerd en in één keer wil slagen voor z’n motorrijbewijs!

Laagdrempelig/ "ons kent ons" mentaliteit

Fijne rijschool waar word meegedacht en geholpen als dat nodig is of als daar behoefte aan is.

Super fijne rijschool

Niks is te gek, alles is bespreekbaar en ze zijn zeer meewerkend! Top motorlessen gehad met Eric! Dankjewel voor alles!

Top geregeld

Bedankt voor alles, was super geregeld!!

Uitstekend en flexibel

Goede ervaring en alles de eerste keer behaald.

Meedenkend, tijdnemend & attent

Bij de Bruijn mijn motorrijbewijs gehaald. Instructeurs Eric, Nick en Ted waren voor mij alle drie zeer fijn om van te leren. Ik ben zelf autistisch, en leer soms dingen net ietwat anders dan een ander, maar bij De Bruijn namen ze er rekening mee, planden ze zorgvuldig in naar mijn wensen & niveau, en heb ik alle examens in één keer gehaald. Vóór de Bruijn had ik in mijn eigen dorp (Cuijk) ook andere rijscholen geprobeerd. Deze waren goedkoper, maar niet passend bij wat ik nodig had om echt goed te leren. Daarom raad ik De Bruijn ook helemaal aan; Ze zijn die extra euro's het echt waard!

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Heb een taxi opleiding gevolgd en ben heel tevreden hoe de lessen zijn verlopen goede begeleiding van de rijinstructeur en ben in 1 keer geslaagd met de theorie les en ook de praktijk examen in 1 keer geslaagd de rijschool is zeker aan te raden voor als je een rijbewijs wilt halen of taxi opleiding wilt doen super

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd N.v.t.

Duurt lang voordat je op scooterexamen kan

Onze zoon heeft hier zijn scooterlessen gehad. Lessen worden goed gegeven, niks van te zeggen. Alleen weet je wanneer je je opgeeft niet wanneer het examen plaats gaat vinden, dit bleek na de 1ste les en aanbetaling voor het examen pas na 2 maanden te zijn! Je kunt bij diverse andere bedrijven ook je scooterrijbewijs in 1 dag halen en dan ook nog eerder examen doen en je bent goedkoper uit. Wij hadden wel gezien dat dit wat goedkoper was, maar wij waren van mening beter af te zijn met een degelijke rijschool. We wilden nog ruilen van rijschool maar dan zit je met machtigen ed. dus we hebben het maar zo gelaten. Gelukkig de eerste keer geslaagd! Achteraf gezien hadden we een andere keuze gemaakt.

Rustige vertrouwde sfeer

Mijn. Rijsintructeur wist mij op mijn gemak te stellen waardoor het lessen fijn verlipe

Bisschop Schrijnenstraat 88

5914RZ Venlo

Over Autorijschool en Motorrijschool De Bruijn

Alles op de rit met rijschool De Bruijn Kan je haast niet wachten om zelf het gaspedaal in te trappen? Neem dan direct contact op met Auto- en Motorrijschool De Bruijn. De rijschool in Venray en Venlo waar jij het lestempo bepaalt. Onze rij-instructeurs helpen je op weg met je auto-, motor-, aanhanger- of bromfietsrijbewijs. Ook voor de bijbehorende theoriecertificaten kun je bij ons opleidingen volgen. Bel 0478-583127 (vestiging Venray) of 077-3547807 (vestiging Venlo).