Filters

10

Fantastische service!!!

Twee mannen die nergens voor terug deinzen. En met zorg onze spullen hebben overgebracht! TOP!!!!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 19-6-2020
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? N.v.t.
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
10

Fijne samenwerking en echt vakmanschap!

Beste Makken, Wij vonden de uitgebreide uitleg, de service de dag van de verhuizing en het aanleveren op het nieuwe adres uitstekend geregeld. Onze verhuizing vond plaats vanaf Groningen naar Herent in België. We kijken dan ook terug op een geslaagde verhuizing waarin zoveel mogelijk zorg/werk werd ontnomen. Hiervoor willen we het gehele team en werknemers bedanken voor de goede service! Hartelijk dank ook voor de uitwisseling van allerlei verhalen tijdens koffiemomenten. Muévete, ríe y disfruta. Gracias y buena suerte en el futuro! Gina en Enrique Havinga

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 2-3/12/2019
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
10

zeer meedenkend

onverwacht moeten verhuizen ivm plaats in verzorgingstehuis en er is zeer veel medewerking verleend om dit zo goed mogelijk in te passen qua datum. Keurige verhuizers.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 25-05-2020
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Prima

Het was weer prima

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 8 en 9 juni
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Nette fatsoenlijke vakbekwame mensen.

Alles naar wens.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 2 tot 5 juni
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Leuk personeel die zorgvuldig met de klant en de spullen omgaat.

Een zeer positieve ervaring met dit verhuisbedrijf, goede communicatie, vriendelijk personeel, altijd bereidwillig te helpen. Al met al, een zeer goede keuze om met dit bedrijf naar Griekenland te verhuizen!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 12-05-2020
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Opslag
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
9

Uiterst correcte en professionele uitvoering van de verhuizing.

De verhuizing is volgens de gemaakte afspraken verlopen. De contacten met degene die de opname deed, alsmede later telefonisch met het bedrijf en niet te vergeten de verhuizers zelf is door ons als zeer prettig ervaren. De dag van verhuizen verliep vlot en vakkundig.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 13-05-2020
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
9

De mannen hebben in een vlot tempo alles naar wens uitgevoerd.

Mark,Henri,Lennard, Daniël, Bony en Jan-Henk waren vriendelijk en zeer behulpzaam waar nodig. Een prima team! Gingen zeer zorgvuldig om met onze spullen. Hebben geholpen waar nodig, en de dingen weer opgebouwd waar dit was afgesproken. Jullie hebben ons werkelijk 'ontzorgd' ! Hartelijk dank daarvoor.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 15-05-2020
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
10

Deskundig en klantgericht

Wij hebben zeer goede ervaringen met Makken. De prijs-kwaliteit verhouding is prima. De taxatie van de verhuizing wordt altijd snel gedaan. De contacten vooraf en de administratieve afhandeling zijn accuraat. De verhuizers zijn zeer ervaren en zeer vriendelijk. De sfeer tijdens de verhuisdag is optimaal wat voor rust en vertrouwen zorgd.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 4 mei 2020
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Fijne mensen, harde werkers

Zowel de dames van kantoor als de verhuizers zijn fijne mensen in de omgang en harde werkers. Alles ging in goed overleg en is keurig overgebracht. Wij zijn dik tevreden.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 6 mei 2020
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
10

Alles goed verlopen.

Vriendelijk, correct, zorgvuldig, tijd voor een kop koffie en een praatje, kortom wij zijn heel tevreden! Vakmensen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 1 mei 2020
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
7

1e dagprima 2e dag te haastig

Er zijn 2 dagen voor de verhuizing geweest. Dit ook ivm de bereikbaarheid van de woning. De 2e dag waren de heren haastig en hebben niet alles meegenomen. wij hebben 6x heen en weer moeten rijden om de rest op te halen met een personen auto. Eigenlijk vind ik dit helemaal niet leuk. Stel dat we naaqr de andere kant van het land gingen wonen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 20 en 22 april 2020
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
9

geweldig

Snel en correct geholpen met het regelen van de verhuizing alles netjes verpakt en opgeslagen

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 23-04-2020
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
8

Vlot verhuist en meegewerkt aan creatieve oplossing om om te gaan met Coronabeperkingen

Na enige strubbelingen over het omgaan met de opgelegde beperkingen vanwege Corona, toch constructief meegewerkt aan de voorgestelde creatieve oplossing: alles buitenom naar binnen gebracht door gebruik te maken van een verhuislift, via balkon.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten Aflevering dozen veel vroeger dan gewenst.
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
10

Geweldig hoe makken mij de stres heeft ontnomen

Heel erg fijn en alles ging erg snel. Het is allemaal heel erg professioneel aangepakt. De medewerkers waren erg vriendelijk.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 29 en 30 april
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Fantastisch

Zeer goed bedrijf met geweldige verhuizers. Door de problemen van Corona en het wonen in Duitsland in twee keer verhuisd bijzonder goed geregeld met per keer 4 mannen die geweldig werk hebben gedaan compliment. Een aanrader maar dat wisten wij al het bedrijf heeft ons al een aantal keren verhuisd en onze wederzijdse ouders en zus. Nogmaals geweldig.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 14 en 21 april 2020
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.
10

Prima verlopen

De verhuizing verliep prima

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 3 april 2020
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
10

Super verhuizing

Tijdens deze bijzondere periode heeft Makken ons goed uit de brand geholpen met onze verhuizing. Zeker een aanrader om Makken in te huren voor je verhuizing. Vakkundige medewerkers en prima geprijsd.

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 09-04-2020
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Eerste keer klant
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Misschien
10

Een verhuisbedrijf met een goede service.

Dit is de 3e keer dat ik gebruik maak van de verhuis service van Makken. Service is erg goed. Vakkundige verhuizers en er is veel mogelijk. Voor Informatie wordt je zeer vriendelijk te woord gestaan door Hilda. Zij denkt echt met je mee. Heel fijn,zeker tijdens deze Corona periode. Als ik weer ga verhuizen zal ik zeker voor Makken kiezen!

  • Aanbevelen? Ja
  • Verwachting waargemaakt
  • Informatievoorziening
  • Deskundig advies
  • Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers N.v.t.
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Oplossen van klachten N.v.t.
  • Oplossen van schade N.v.t.
  • Verhouding kwaliteit - prijs
  • Datum uitgevoerde diensten 7 April 2020
  • Ik wil beoordelen als Particulier
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? Ja
10

Uitstekend bedrijf.

We zijn echt meer dan tevreden over dit bedrijf! Alles keurig verhuisd. Geen enkel minpuntje , alleen maar lof! Raadt dit bedrijf aan. Echt scheelt zoveel stress. Bieden nog meer service dan van te voren afgesproken. Fam Ploeg

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige ploeg professionele verhuizers die deze klus geweldig goed hebben geklaard.

Wij hebben een goed gevoel bij deze verhuizing door Makken Verhuizingen. Prima gedaan bij deze voor ons eerste ervaring met een verhuisbedrijf. In het verleden huurden we een vrachtauto of busje maar deze verhuizing was qua verplaatsing van onze spullen een heel goede ervaring.

  • Aanbevelen? Ja
9

Dit verhuisbedrijf kunnen wij iedereen van hoog tot laag aanbevelen.

Het persoonlijk kontakt en het duidelijk toelichten van het hele verhuistraject vonden wij heel belangrijk. De twee dames (leidinggevenden) hebben dan ook de nodige ervaring qua mogelijkheden, verhuisplanning, meedenken etc etc Wat betreft de verhuizing zelf; De verhuisjongens/mannen verdienen bovendien alle lof door de manier van aanpak mbt het zorgvuldig omgaan/inpakken van de hele inboedel, klantvriendelijk etc etc Wij waren bijzonder onder de indruk van dit verhuisbedrijf

  • Aanbevelen? Ja
10

Goed bevallen

We zouden zo eeer met Makken in zee gaan, prima verlopen

  • Aanbevelen? Ja
9

Fantastische stapelaars

Twee kantoorkamers moesten tijdelijk leeg omdat er nieuw tapijt gelegd ging worden. De verhuizers hebben alles keurig in andere kamers opgeslagen, meubels waren super efficient gestapeld zodat we er minimaal last van hadden. Ze hadden ook veel materiaal bij zich (dekens, wieltjes etc) dus ging snel en soepel!

  • Aanbevelen? Ja
8

Zou bij een volgende verhuizing jullie weer vragen

Afspraak is afspraak En als iets dan toch net even anders gaat wordt dit snel kort gesloten en opgelost.

  • Aanbevelen? Ja

Over Erkende Verhuizers

Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd