Het ophalen van de spullen voor de opslag is prima verlopen. Niets op aan te merken.
We zijn heel tevreden en onder de indruk van de bekwame manier van verhuizen welke een zeer gerustellend gevoel bij ons teweeg heeft gebracht .. vol vertrouwen konden we het aan de verhuizers over laten...
Vlot en verzorgd over naar ons nieuw appartement
Ze leveren kwaliteit en gaan zorgvuldig met de spullen om!
Op een professionele manier door een leuk team van mensen verhuisd.
Er was vanaf het begin een goed contact met Makken en op de verhuisdag ging alles heel vlot en voorspoedig.
Verhuizen geeft stress. Met een verhuizer als Makken wordt die enorme berg een heel stuk kleiner
Heel behulpzaam en mee denkend!
De mannen gingen professioneel, netjes en snel aan het werk. In ongeveer 4 uurtjes was de klus geklaard. Al met al een zeer positieve ervaring.
Zeer adequate afhandeling van onze verhuizing. Vanaf de inventarisatie tot het overbrengen van het huisraad een en al lof.
Ook deze tweedeverhuizing verliep volgens afspraak, vlot en vlekkeloos.
Vriendelijke en effectieve medewerkers, van offerte tot en met de verhuizing.
Voor een niet alledaagse verhuizing vanaf vierde verdieping met boom voor het huis een prima oplossing gemaakt, waarbij al mijn wensen vervuld werden.
De gehele verhuizing voldeed precies aan de (gewekte) verwachtingen
Erg goede ervaring gehad. Professionele en vriendelijke medewerkers die van aanpakken weten. Goede communicatie onderling en naar de klant toe. We zijn erg tevreden.
uitstekend!
Heerlijk dat wij zelf niet hoefden sjouwen!
Vriendelijke medewerkers, denken mee, houden zich aan planningen, doen hun best om bij onverwachte omstandigheden met een oplossing te komen, enz. De verhuizing en allerlei andere klussen worden echt uit handen genomen.
Deskundig en zorgvuldig en bijzonder vriendelijk Wij zijn zeer tevreden
Had nog nooit te maken gehad met een verhuis bedrijf, dit was de eerste x en het was een prima ervaring.
Aanrader! Mocht ik weer verhuizen, dan zal ik zeker een beroep op ze doen.
Mijn ervaring met Makken is goed. Ze hebben een professionele aanpak; dat zit hem voor mij in het houden aan afspraken, nette communicatie, op tijd zijn en kennis en kunde in hun vakgebied. Dit vind je bij Makken en vinden ze heel normaal. Ook de communicatie over de offerte, het brengen en halen van de dozen, etc. verloop heel simpel, snel en duidelijk. Ook mocht m'n piano, die bij mij in de woning zou komen, bij hun een paar weken in de opslag tot m'n verhuizing; was geen enkel probleem. De dag zelf verliep ook prettig. Vriendelijke jongens met zorg voor je persoonlijke spullen. Sommige spullen worden even netjes ingepakt met plastic en als iets niet kan zoals afgesproken stemmen ze altijd eerst even af; zoals wanneer een meubel toch niet op een plek lijkt te passen. Ze denken automatisch daarin ook met je mee; erg behulpzaam. Kortom, een goed verhuisbedrijf dat kwaliteit levert, dat denk vanuit de klant én voor een prima prijs. Ik raad het aan.
Compliment voor dit verhuisbedrijf! Vakmensen die op een prettige manier samenwerken.
Naar tevredenheid, prettige medewerkers!
Beckerweg 23
9731AX Groningen