Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven overwegend een zeer positief beeld: klanten prijzen het advies, de communicatie en de vlotte, vakbekwame montage. De monteurs worden als vriendelijk en professioneel ervaren en het eindresultaat ziet er keurig uit. De service wordt gekenmerkt door snelheid, netheid en betrouwbaarheid.
Meteen een prijs tijdens bezoek voor offerte. Komen afspraken na. Korte tijd tussen offerte en montage. monteurs werken netjes. binnen één dag een strak plafond.
26 June 2026
Jef
Margraten
Goed advies, afspraken perfect nagekomen. Onder onze houten plafond bedekt met gipsplaten is de spanplafond gemonteerd. Totale oppervlakte circa 60m2. Keurig gedaan en heel netjes gewerkt. Moeilijk was daarnaast het demonteren en opnieuw monteren van de houten luxaflex. Ook dat is top verlopen! Met de verlichting een compleet andere sfeer in de woonkamer gerealiseerd. We zijn zeer tevreden!
21 April 2026
Marc
Voerendaal
GOED WERK DOOR NETTE MENSEN
18 April 2026
Arno Simons
Well l
Goed advies en duidelijke offerte ontvangen. Snel en vakkundig geplaatst. Ben heel blij met het mooie eindresultaat.
17 April 2026
Marita
Roermond
Alles naar wens
20 December 2025
Harrie
Weert
In het begin kregen we zeer goede uitleg over de gang van zaken. Het montage personeel ging voortvarend te werk en waren binnen een halve dag klaar. Ziet er nog steeds als nieuw uit. 10+.
Willem
Heerlen
Voor onze overkapping wilden we graag een spanplafond. Van de voor gesprekken tot aan de plaatsing was het goed geregeld. Snel bereikbaar als er nog vragen waren en de monteurs zijn echte vakmensen!! Ik zeg doen!!
Peggy Hendriks
Venray
Goed advies, heel mooi plafond, deskundige en vriendelijke monteurs.
Ellen
Roermond
Inderdaad alles in een dag opgeleverd. 2 kamers met spits. Het ziet er fantastisch uit
Egon
Doenrade
Werkzaamheden in 2 dgn voltooid. Was ook voorzien. Maar reclamezin van “ alle meubelen kunnen blijven staan” klopt niet! Het wordt wel allemaal goed afgeschermd, maar toch. Je zult nadat de werkzaamheden voltooid zijn, de hele ruimte grondig moeten schoonmaken! Is echter geen probleem! De werklui (2 personen) verrichtten de werkzaamheden professioneel! Als “ leek” kreeg ik wel weinig uitleg omtrent hoe om te gaan met, wat te doen bij “vlekken”, hoe is de bediening van de verlichting, hoe werkt de bediening van de ir- verwarming. Al met al, weinig spontane informatie. Dit is mijn enige commentaar. Te weinig info/spontaniteit. Echter wel geconcentreerd aan het werk! Tijdens lunch-pauze zou een info- moment wel kunnen! ( i.p.v. de smartphone hanteren!)Nogmaals, dit geen klacht, maar een gemiste kans! Mvg. J. Hoeben
John
Tegelen
Spanplafond gemonteerd zoals afgesproken. Mooi strak resultaat. Luik vlizotrap netjes afgewerkt. Prima materialen.
1 November 2024
Karin
Heel
Het plafond op de slaapkamers met veel hoeken is perfect afgewerkt. Nu sparen voor de woonkamer.
21 October 2024
Monique
Landgraaf
We zijn erg blij met het prachtige plafond.
14 October 2024
C
Sevenum
Hele goede firma die exact en perfect doen wat ze afspreken....chapeaux !
24 June 2024
Hans
Steijl
Klantvriendelijk, professioneel
27 May 2024
Edmond
Schimmert
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. De twee monteurs van dit bedrijf hebben zeker een compliment verdiend. Super resultaat van de verrichte werkzaamheden. Top!!!!!! Een dikke aanrader.
23 May 2024
Mike
Heerlen
Plafond met gordijnkoven en spotjes zat er in minder dan 1 werkdag in. Groot voordeel is dat de ruimte niet geheel leeggeruimd hoeft te worden als het plafond gemaakt wordt. Zeer tevreden over het resultaat.
22 November 2023
M.
Beringe
Mooi resultaat
20 November 2023
Hendrix
Venray
De monteurs waren zeer secuur en netjes. Uitstekend werk afgeleverd.
24 October 2023
Noel
Heerlen
Er werd keurig en snel doorgewerkt. De mensen denken mee bij knelpunten en weten de oplossingen. Wel vonden wij het raar dat het restmateriaal, wat wij graag wilden hebben, meegenomen werd. Voor de rest zijn wij zeer tevreden over het eindresultaat.
23 October 2023
Kristina
Herten
In iets meer dan een uur tijd was het doek van het Plameco plafond vervangen. Snel en netjes gewerkt.
14 September 2023
Mai Wobma
KERKRADE
Heel snel en professioneel gewerkt!
25 August 2023
Peter
Franken
Doen wat ze afspreken
24 August 2023
Hélène
Swalmen
Precies volgens afspraak, en uitstekend werk verricht. Zeer netjes gewerkt de mannen. Heel veel dank, ziet er geweldig uit.
24 April 2023
Henk
Bergen
Zorgvuldig, niet nadrukkelijk aanwezig, radio rustig, communicatie goed. Helaas 1 kitrand niet netjes afgewerkt.
10 April 2023
Hilde
Sint Odiliënberg
Maessen Boekoel is uw betrouwbare partner voor de volgende bouwopdrachten:
- Traditionele nieuwbouw
- Verbouwingen van bijvoorbeeld uw nieuwe badkamer, maar ook de aanbouw van uw woning, zoals de garage en berging.
- Renovatie en onderhoudswerkzaamheden: zowel kleine als grote opdrachten, van het afhangen van een nieuwe deur tot het plaatsen van een nieuwe betonwand.
- Plameco Plafonds
- Noteborn Kasten