Laden reviews...
44 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews prijzen consequent een professionele en respectvolle benadering. Er is veel waardering voor duidelijke communicatie en persoonlijke aandacht. De dienstverlening wordt als rustgevend en goed geregeld ervaren.
Ik heb de aandacht die de firma den Hollander aan ons gaf bijzonder fijn gevonden, daarnaast hebben zij hun uiterste best gedaan om aan onze wensen te voldoen waar heel hartelijk dank
23 July 2026
Louis
Capelle aan den IJssel
Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening
22 July 2026
Arie Buvens
Haaren
Het contact met Patrick verliep vanaf het begin soepel. Niet opdringerig. Er kon snel worden geschakeld. De uitvaart van onze moeder was zeer verzorgd en stijlvol. Complimenten. Den Hollander is een integere christelijke uitvaartondernemer die kwaliteit levert.
8 July 2026
Léon
Den Haag
In een moeilijke tijd hebben wij hier een steun ervaren die je je alleen maar kunt wensen. Vanaf het allereerste moment was het contact zeer professioneel en ongelooflijk empathisch. Wat ons bijzonder heeft indruk gemaakt: hier wordt echt geluisterd en begrepen wat voor de familie belangrijk is. De organisatie was een uitdaging, omdat er ook gasten uit het buitenland overkwamen en de coördinatie van de planning toch complexer was. Patrick heeft dit absoluut meesterlijk opgelost – met een benijdenswaardige rust heeft hij ervoor gezorgd dat uiteindelijk alles perfect op één dag samenkwam. Een baken van rust in hektische dagen Je merkt simpelweg dat hier absolute professionals aan het werk zijn die hun vak door en door kennen, uitgebreid de tijd nemen en het hart op de juiste plek hebben. Het afscheid was stijlvol, waardig en werd gedragen door sympathieke mensen. Absoluut aan te bevelen!
2 July 2026
Jan
Steffisburg
Zoals al verwacht een uitstekende verzorging en begeleiding Alle afspraken zijn zorgvuldig nagekomen en soms meer Ook tijdens de periode zijn wijzigingen gelijk opgepakt en uitgevoerd Dank jullue wel
29 June 2026
Erik De Graaf
Rijssen
Wij hebben nu 2 keer een begrafenis laten verzorgen door Den Hollander, en allebei zeer goed verzorgd. Er wordt meegedacht en niets is teveel. Heel fijn als er zulke mensen om je heen staan in die omstandigheden.
3 June 2026
Alie Hakvoort
Urk
Alles werd heel netjes en proffesioneel gedaan. In de voorbereidingen had ik duidelijker kunnen ingelicht worden over de bezoekvoorwaarden (voor anderen dan familie) van mijn dierbare man op uitvaartventrum.
20 May 2026
Erzsebet Van Everdingen
vlaardingen
Wij hebben de begeleiding die wij kregen bij de uitvaart van onze moeder op een positieve manier ervaren. De afspraken verliepen soepel en er werd goed meegedacht. Duidelijk dat er veel ervaring aanwezig is.
16 May 2026
Annelies
Hendrik-Ido-Ambacht
Veel kleine dingen gingen niet zoals gewenst. We gaan er niet over in detail treden, maar juist die kleine dingen geven niet het vertrouwen, dat je verwacht bij een uitvaart.
Beveelt niet aan
16 May 2026
GJ Roodenburg
Ridderkerk
De wijze waarop, met zoveel respect en eerbied, is zo vertroostend in het allergrootste en diepste verdriet.
5 May 2026
Ellen Bijvank
Dordrecht
Een stijlvolle en nette verzorging vanuit de christelijke identiteit, met persoonlijke aandacht. Benaderbare mensen die op een fijne respectvolle wijze heel nabij zijn in een verdrietige tijd.
27 April 2026
H. P.
Ridderkerk
Op een rustige en vakbekwame wijze alles geregeld.
10 April 2026
Martin
Vlaardingen
In een toch al moeilijke tijd heeft Patrick ons uitstekend geholpen en ontzorgd. Er werd erg voed meegedacht en niets was hem teveel. Door zijn betrokkenheid kunnen we terugkijken op een mooi en waardig afscheid. Patrick hartelijk bedankt daarvoor.
20 March 2026
Anita
Maassluis
Wij zijn heel blij met het verzorgen van de begrafenis van onze moeder. André heeft ons heel fijn en kundig geholpen. Mvrgr Ria de Jong, mede namens mijn broers en zussen
10 March 2026
Ria
Maassluis
Alles is goed verzorgd, er wordt meegedacht bij afwegingen, voorbeelden aangedragen etc. Respect voor de situatie en religieuze achtergrond.
9 March 2026
Elline
Maasland
3 March 2026
Koos
Vlaardingen
Vanaf het eerste moment voelden wij ons gehoord en gezien door de mensen van Den Hollander. Wij hebben enorme waardering voor de tijd die zij voor ons namen. Er was ruimte voor onze vragen en onze wensen — niets was te veel. Iedere stap werd duidelijk uitgelegd, waardoor wij ons nooit overweldigd voelden. Wat ons het meest heeft geraakt, is de oprechte aandacht en het respect waarmee de medewerkers van Den Hollander hun werk deden. Dankzij hun zorgvuldige begeleiding konden wij in alle rust toewerken naar een afscheid dat helemaal bij ons paste. Wij kijken ondanks het gemis met een warm gevoel terug op de dag zelf. Dat is voor een groot deel te danken aan de professionaliteit, menselijkheid en toewijding van Den Hollander. Wij bevelen hen van harte aan aan iedereen die in een moeilijke tijd behoefte heeft aan betrouwbare, liefdevolle en zorgzame ondersteuning.
2 March 2026
Marcel
Maassluis
Prettige samenwerking met Patrick, die rustig, vriendelijk ondersteunend aanwezig is. Altijd bereikbaar voor vragen etc. We kijken terug op een mooi afscheid.
18 February 2026
Kitty
Vlaardingen
Wordt goed meegedacht en met respect.
16 February 2026
Arjan
Moerkapelle
Vakkundig, betrokken en zeer netjes!
5 February 2026
Lanja Kader
Vlaardingen
Tot enkele jaren geleden werkte ik 20 jaar bij de receptie van een woon-zorgcentrum voor ouderen, ik heb daar veel uitvaarten meegemaakt die door verschillende uitvaartverzorgers werden geregeld. Begrafenisonderneming Den Hollander stak daar altijd met kop en schouders bovenuit. Toen mijn man in januari overleed was de keuze dan ook niet moeilijk. Zij hebben onze verwachting wat betreft de steun in de dagen voor en na de begrafenis en de waardige manier van het leiden van de begrafenis volledig waar gemaakt.
3 February 2026
Annie
Vlaardingen
Prettige omgang met meneer Den Hollander. Tijdsschema was goed ingedeeld, haasten was niet nodig. Zeer respectvol en vriendelijk team.
3 February 2026
Gerrie
Zwijndrecht
Fijn alles ontzorgd en geregeld
30 January 2026
Marleen Beyer
H.I.Ambacht
De hele begrafenis was erg fijn en mooi geregeld.
30 January 2026
Ronald van der Geer
Rotterdam
In verdrietige tijden iemand die meedenkt en zorgt, voorzover mogelijk, voor de nabestaanden.
24 January 2026
Artje
Rotterdam
Een begrafenis is een emotionele gebeurtenis. Wanneer u een begrafenis moet laten verzorgen, wilt u dat dit goed gebeurt.
Wij van Begrafenisverzorging Den Hollander willen dat ook voor u. Wij werken volgens de strenge eisen van het Keurmerk uitvaartzorg om de begrafenis goed en waardig te laten verlopen, geheel volgens uw wens.
Begrafenisverzorging Den Hollander is al jaar en dag een begrip in Vlaardingen en in de ruime omgeving.
Mozartlaan 13
3131ES Vlaardingen