Helemaal goed!

Top. Alles gewoon helemaal goed. Volgende keer zeker ook weer via schuifwanden.nl bestellen.

• Voldoet het product aan de verwachte kwaliteit? Yep!

Waanzinnig

Een bedrijf dat met ons mee dacht over kleur en toepassing. Het bedrijf is er niet op uit om zomaar iets te verkopen en bekijk het maar. In alle aspecten kunnen en willen zij ondersteunen. Twee prachtige goedwerkende deuren ontvangen incl. Vlaai. Mooi toch. Een bedrijf dat zichzelf verkoopt door een uitstekende en professionele houding. Complimenten.

• Voldoet het product aan de verwachte kwaliteit? Ja en meer

Prima Ervaring

Een goede koop ervaring. Heel vriendelijke en effectief communicatie, een kwaliteit product met een goede prijs en snelle levering. Aan te bevelen.

Goede service!

Wat een goede service. De bestelling en levering zijn vlekkeloos verlopen. De schuifwanden zijn prachtig. En dan nog de lekkere vlaai! Heel attent.

• Voldoet het product aan de verwachte kwaliteit? Helemaal!!!

Snelle en prima service, mooi product

makkelijk bestellen, snel geleverd, telefoontje voor levering. Prima. Voor het monteren zou ik graag een iets uitgebreidere montage handleiding zien, maar verder helemaal top.

Snel en persoonlijk

Bestellen gaat eenvoudig en het is duidelijk wat je krijgt. Het contact na de bestelling (ivm wijzigen afleveradres) was zeer vriendelijk/persoonlijk. De meegeleverde vlaai hebben we ons goed laten smaken! Dank.

• Voldoet het product aan de verwachte kwaliteit? Ja.

Top product!!!

Prachtige zwarte Feelwood schuifdeuren. Goede kwaliteit, erg goed verpakt en makkelijk zelf te plaatsen! Kortom zeer tevreden, aanrader voor iedereen.

Snelle service, goede kwaliteit

Zeer tevreden, goede kwaliteit, snelle levering en die heerlijke vlaai scoort ook pluspunten.

• Voldoet het product aan de verwachte kwaliteit? zeker

Klantvriendelijk en mooi product.

Snel en goed contact.

• Voldoet het product aan de verwachte kwaliteit? Mooi product

Correcte afhandeling en prima product!

De communicatie per app verliep zeer positief. Vragen werden snel en correct beantwoord. Levering was vlot en ook heel netjes. Goed product , netjes gefabriceerd en degelijk materiaal. Het enige kritiek puntje is misschien dat ik verrast was door de levering, deze was niet aangekondigd of heb ik gemist. Verder niets dan lof en een erg leuke verrassing door een meegebrachte "vlaai" die precies voor mijn verjaardag arriveerde!

Top!!

Top product en makkelijke montage.

Prima product, goede service

Mooie schuifwand geleverd, keurig verpak makkelijk te monteren

Uitstekend!

Prachtige deuren. Goed materiaal en makkelijk zelf te plaatsen! carlijn is een topper! Ze heeft goed met ons meegedacht.

• Voldoet het product aan de verwachte kwaliteit? helemaal

Mooie kwaliteit en top service met een heerlijke Limburgse vlaai.

Van begin tot eind top!

Een duidelijke website, goede persoonlijke communicatie, erg goed verpakt, snel en netjes afgeleverd, duidelijke montage instructie en een kwalitatief goed product met prachtige uitstraling. Kortom zeer tevreden, een aanrader voor iedereen. Verademing in een tijd dat het bij veel bedrijven omtrent verbouwen stroef verloopt.

• Voldoet het product aan de verwachte kwaliteit? Zeker

Mooie schuifdeuren voor scherpe prijs

Mooie schuifdeuren! Proefplankjes waren snel geleverd om te kijken welke kleur we wilden. Bij andere leveranciers waren soortgelijke deuren bijna dubbel zo duur. Na telefonisch contact nog foto gekregen van verschillende rail en rand profielen om te vergelijken Chauffeur belde dag vooraf om aan te geven hoe laat hij er zou zijn. Was stipt op tijd en lekkere vlaai als cadeautje.

Top bedrijf!

Heel blij met onze schuifwand kast, past perfect en ziet er heel goed uit. Softclose werkt ook erg fijn. Kleuren komen overeen met de gratis stalen die we voor de bestelling hadden aangevraagd. Railsysteem gemakkelijk te monteren, duidelijke handleiding. Goed op de hoogte gehouden van levertijd ed. Op dag van levering bezorging door vriendelijke man die naast de kast ook een lekkere vlaai meenam. Prijs-kwaliteit verhouding prima. Veel bedrijven vergeleken en schuifwanden kwam er duidelijk het beste uit. Zou in de toekomst zn zeker nog eens bestellen!

• Voldoet het product aan de verwachte kwaliteit? Zeker.

fijne ervaring ivm met bestellen schuifwanden etc ook bij vragen snelle adequate correcte afhandeling en de limburgse vlaai was heerlijk

Bijzonder prettig

Zeer goed geadviseerd door Mevr.Verhaag en de levering en montage super uitgevoerd door zeer bekwame mederwerker Hans.

• Voldoet het product aan de verwachte kwaliteit? Zeer zeker

Uitstekend bedrijf, mooie schuifwand

Zeer goede ervaring met dit bedrijf, communicatie verloopt prima, denken met je mee en dragen oplossingen aan. Schuifwand van zeer goede kwaliteit, voor een mooie prijs, erg blij mee.

Heel tevreden

Goed product en via de website gemakkelijk kunnen bestellen. De aangegeven levertijd is ook aan voldaan. Prima verpakt en met eigen vervoer geleverd.

• Voldoet het product aan de verwachte kwaliteit? Ja

Erg tevreden, ziet er prachtig uit.

Aflevering was perfect en bedankt voor de hulp van de chauffeur.

• Voldoet het product aan de verwachte kwaliteit? Ja

zeer mooie schuifdeuren voor een eerlijke prijs

In 1e instantie had ik wat twijfels over de kleur waarna ik op advies van schuifwanden.nl een 2 tal kleurenstalen heb laten komen. Op basis hiervan de juiste maten en de kleur ingegeven op de site en de deuren in bestelling gezet. contact met schuifwanden.nl loopt soepel en vlot waarna de deuren al zeer snel en netjes zijn afgeleverd. De montage en het afstellen is zeer eenvoudig en i.p. door iedereen makkelijk te doen. Houd er wel rekening mee dat zowel de boven als onderrail een 5cm langer worden uitgeleverd dan dat je besteld. Dit wordt gedaan zodat je deze eenvoudig ter plaatse nog op maat in kunt korten. Dit had voor mij persoonlijk niet gehoeven maar is eenvoudig in te korten.

• Voldoet het product aan de verwachte kwaliteit? top

Uitstekende Service en erg mooi product

Mooi product, makkelijk te instaleren en goede service. Klein minpuntje was dat de maat van de rails niet klopte maar dat kon ik zelf aanpassen dus was geen groot issue.

• Voldoet het product aan de verwachte kwaliteit? Ja

Gewoon doen zoals het hoort

Ik had de wand besteld en kwam er achter dat er toch een wijziging plaats moest vinden. Dit werd zonder problemen geregeld. Ook bij afleveren kwam er een jong stel. Ik vroeg of de jongen ook een deel naar boven wilde brengen en dat was geen probleem voor hem. En als kers op de taart kreeg ik ook nog een echte Limburgse vlaai cadeau!

• Voldoet het product aan de verwachte kwaliteit? Jazeker

Horsterweg 38

5975NB Sevenum

Over Schuifwanden.nl

Schuifwanden.nl is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige schuifwandkasten, schuifdeuren en kastinterieurs. Schuifwanden.nl levert enkel producten van sublieme kwaliteit. We geven dan ook 15 jaar garantie op onze producten.