Mooi appartement maar wat een slechte service van AM Bouw

Appartement gekocht in het Overkamppark in Dordrecht. Eerlijk is eerlijk schitterend appartement waar ik zelf weinig over te klagen heb. Complex heeft AM Bouw laten bouwen door aannemer GN Bouw uit Dordrecht. Maar over AM Bouw nog al wat te klagen. Vooral wat betreft de algemene ruimtes. Een slecht afgewerkte, lekke parkeergarage. In de verkoopbrochure staat vermeld dat er een gezamenlijke fietsenstalling komt. AM heeft dit niet in de splitsingsakte gezet en dus geen fietsenstalling. Bergingen zijn op de begane grond en de eerste verdieping en bewoners met een berging op de eerste mogen dus hun fiets omhoog sjouwen op de steile helling van de parkeergarage. Tot een oplossing willen komen? Wel nee AM ontkent gewoon dat er een fietsenstalling zou komen. Lekkages trouwens niet alleen in de parkeergarage maar ook in de bergingen op de eerste verdieping en niet te vergeten in het trappenhuis van de bovenste verdiepingen. Energielabel inmiddels binnen gekregen maar heb hier anderhalf jaar op moeten wachten. Heb tot november 2021 5% van de bankgarantie ingehouden. Vervolgens de helft vrijgegeven. Krijgen nu weer een brief die je kan opvatten als een dreigbrief. Zetten erboven ''aangetekend''. Klopt niet eens want voor een aangetekende brief moet je tekenen. Deze brief is gewoon met de post bezorgd. Ook weer overbodig want nadat ik het energielabel ontving heb ik de bankgarantie vrijgegeven en dat was voor de dagtekening van de brief. Met andere woorden AM Bouw wil puur en alleen voor zichzelf geld verdienen. Wat de klant vindt? Het interesseert zij echt helemaal niets. Tot slot het is een schitterend appartement. Mocht ik ooit verhuizen naar een andere woning en dit is een woning die door AM Bouw gebouwd wordt zal ik toch wel 100 keer nadenken.

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap
  • Advies
  • Communicatie
  • Orde en netheid N.v.t.
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Ptolemaeuslaan 80

3528BP Utrecht