wat een flop bedrijf

Om het bedrijf aan de telefoon te krijgen is al een hele kunst. En om dan vriendelijk te doen aan de telefoon is voor die mensen ook erg moeilijk. Ze vinden het gek dat je na zo lang wachten en norse medewerkers boos wordt. Ze doen maar een dotje. De medewerkers die het glas zetten en opmeten, dus de werkende mensen, een dikke pluim voor maar op kantoor een stelletje prutsers daar. Geen andere woorden voor. Het glaszetten door snepvangers gaat het niet meer worden. Ik zou als de baas van het bedrijf zeggen Bedankt kantoorpersoneel!!

• Vakmanschap N.v.t.
  • Advies
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Orde en netheid N.v.t.
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Na 4 maanden nog geen goede ruit!

Half april kapotte ruit, mannetje kwam meten. In juni werd ruit geplaatst door een overigens zeer bekwame monteur.....zo laat vanwege Corona. Helaas foute kleur latjes in het glas. Nieuw glas besteld; wachten, wachten, wachten. Gebeld waar glas bleef, wist dame aan de telefoon niet. 10 min later bericht dat het glas eind aug geplaatst kan worden. (Toeval??) Duurde zo lang vanwege fabriek dicht. Al met al voor ons geen bedrijf om aan te raden wat ons betreft vanwege ontbrekende communicatie, een telefoontje met uitleg waarom het in beide gevallen zo lang duurde was netjes geweest.

• Vakmanschap
  • Advies N.v.t.
  • Orde en netheid N.v.t.
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

slecht

Als er dubbel glas geleverd word is het risico dat er een ruit sneuvelt voor de afnemer. Het gebeurt zeer zelden zegt men. Bij ons toevallig wel. Dus we konden de ruit 2 keer betalen. Waarom niet het risico voor de ondernemer als het zo zelden gebeurt. Behoud men de klanten en de goede naam. Kan dit bedrijf niet aanbevelen. Duur en extra ruit betalen bij sneuvelen.

• Vakmanschap
  • Advies
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Kruisakkers 36

4613BV BERGEN OP ZOOM