Ik had fotos besteld die zijn miet binnen gekomen Maar na contact met de webshop toch opnieuw gestuurd en uit eindelijk wel ontvangen
Ik vind dat er niet veel moeite gedaan wordt om echt mooie foto’s te maken. Daarnaast zijn de keuzemogelijkheden qua bundels beperkt. Ook vind ik het jammer dat er twee klassenfoto’s gemaakt worden, maar je niet kan kiezen welke je wilt bestellen. Ik vind het verschil met de foto’s die we aangeboden kregen bij het kinderdagverblijf (ander bedrijf) groot. Dat is mijn referentie en als ik het dan vergelijk vind ik het aanbod minder goed.
Bestelling was niet compleet. Zonder problemen opgelost.
Naast de klassenfoto worden er altijd 3 foto’s van mijn kind gemaakt. Als ouder kun je natuurlijk nooit goed kiezen, want eigenlijk wil je ze allemaal wel. Helaas worden de pakketten elk jaar weer zo samengesteld dat je naast een pakket nog losse foto’s moet bij bestellen of twee pakketten moet nemen. Of in een pakket krijg je twee vellen met kleine fotootjes waar je niks mee doet. Heel tactisch allemaal zodat ze zoveel mogelijk aan je kunnen verdienen.
Beperkte foto keuzes gehaaste fotograaf en weinig effen achtergronden
Op sommige foto’s staat mijn kind met ogen dicht.
Дякую, фото чудове
Beste Alona, Heel erg bedankt voor de fantastische review! Veel plezier met de mooie foto's. Met vriendelijke groet, Het Team van Foto Koch
Mooie foto's maar elk jaar worden ze wel duurder
Beste Evelien, Dankjewel voor je review! Wat leuk om te lezen dat je weer zo tevreden bent, dat hebben we graag gedaan. Jammer genoeg stijgen de inkoop- en personeelskosten de pan uit en zijn wel toch genoodzaakt dit deels door te voeren in ons aanbod. Wij wensen je veel plezier met de blijvende herinnering voor later. Met vriendelijke groet, Namens het Team van Foto Koch
Ik heb fotos van mijn kind met half hoofd erop. En wat zijn de fotos duur. Onzin
Beste Alexandra, Wat jammer te lezen dat je niet geheel tevreden bent. Wij bieden in de webshop veel verschillende soorten formaten en uitsneden aan zodat er voor iedereen voldoende keuze is en naar wens besteld kan worden. Bij de close-up foto zoomen we in op de ogen, wat een mooi effect kan geven. Over smaak valt niet te twisten! Goed om te weten, wanneer je deze specifieke foto besteld krijg je hier een opvallende melding van omdat wij weten dat dit soms verwarring kan opleveren. Hopelijk hebben wij je voldoende toelichting kunnen geven. Fijne dag! Namens het team van Foto Koch
Over het algemeen zijn de foto's ok. Je merkt dat er niet heel veel tijd is per kind, dus we hebben wel foto's gehad waarvan we dachten, die hadden ze even opnieuw kunnen doen. Ook soms full body foto's waar dan net de voeten vanaf vallen, dat is jammer. En als je meerdere foto's besteld loopt het bedrag flink op. Voor schoolfoto's prima en de tijdlijn van aangeschafte foto's is een leuke herinnering.
Beste Linda, Dankjewel voor je beoordeling. De fotograaf is altijd op zoek naar de klik met het kind en dan hopen we natuurlijk dat dit ook de klik is. Op school is en blijft het een moment opname. We hebben altijd meerdere opnames en het kan heel goed zijn dat je als ouder je kind in een een andere opname beter herkent. Heb je met ons contact gehad om navraag te doen? Wij zijn 5 dagen in de week voor je beschikbaar om met je mee te kijken! Dat kan via [email protected] of 035-5384114. Goede vraag wat betreft het ten voeten uit fotograferen. De reden dat we dit niet doen, is dat de kinderen anders gaan "zweven" op de foto. Onze achtergrond is helemaal wit, ook de ondergrond zodat er nl. naar wens een eigen achtergrond in de webshop gekozen kan worden. Dit zal anders een heel raar beeld geven. Wij bieden de school elke keer andere zitobjecten aan waarmee we komen fotograferen. Bij de houten kruk en de grijze trap staan de voeten er wel op omdat de kinderen hierop zitten. Hopelijk hebben wij je zo voldoende uitleg kunnen geven. Mocht je nog vragen hebben en onze hulp, bel of mail! Fijne dag gewenst namens, Het Team van Foto Koch
Goede service, goede kwaliteit, maar het mag best iets minder duur.
Beste Renske, dankjewel voor je feedback en je leuke review, Daar zijn wel erg blij mee. Uiteindelijk gaat er nog een heel proces aan vooraf voordat je deze mooie foto's kan bestellen. Hiermee zijn we zeker niet de duurste en ook niet de goedkoopste. Uiteindelijk heb je nu wel een hele mooie kwaliteit schoolfoto in handen. Wij wensen je veel plezier met de mooie en blijvende herinnering! Met vriendelijke groet, Het Team van Foto Koch
Heel tevreden over Koch en ook altijd geweest. Ik ben blij dat onze school dit jaar weer voor Koch heeft gekozen. De foto's zijn altijd mooi en leuk. Ook kun je zelf een achtergrond kiezen, dit vind ik echt heel erg fijn. Supergoede service, want bij onze zoon stond een witte achtergrond het beste en bij onze dochter een grijze achtergrond. Heel fijn dat je dit per foto zelf kunt uitzoeken. Heel tevreden klanten!
Beste M., Ontzettend bedankt voor je fantastische beoordeling. Wat leuk om te lezen dat wij al jaren bij jullie op school komen. Zo raakt de collectie al aardig compleet :-) Wij wensen je heel veel plezier met de blijvende herinnering voor altijd. Met vriendelijke groet, Team van Foto Koch
Ik baal enorm dat de portret foto liggend binnen kwam i.p.v. staand
Beste Thamar, Bedankt voor je beoordeling. Wat wij hieruit op kunnen maken is, dat je de vermoedelijk de close-up foto hebt besteld en niet de portretfoto. De portret wordt altijd staand geleverd en de close-up altijd liggend. Heb je voordat je deze review plaatste al met ons contact gehad? Graag willen wij meekijken, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat je met een ontevreden gevoel blijft zitten. Zal je met ons willen bellen (035-538 4114) of een mail sturen naar [email protected], Wij kijken graag met je mee en kunnen we wellicht nog een passende oplossing vinden. Dan kan je de oplossing en een mooie beoordeling ook delen en zijn we allemaal blij ;-) ! Met vriendelijke groet, Het team van Foto Koch Ps. we zijn deze week nog bereikbaar, anders vanaf 14 augustus weer.
Wij hebben dit jaar sinds jaren op school een andere fotograaf gekregen namelijk Koch. Dit omdat de school op verzoek van de ouders een goedkopere wilden. Uiteindelijk zijn jullie helemaal niet goedkoper, maar wel veel slechter. Van alle ouders die ik heb gesproken staan alle kinderen met een ingetrokken bovenlip op de foto doordat ze chippie moesten zeggen. Fotopapier is lelijk en het lijkt of er allemaal pixels om de haren van mijn zoon zitten. Super zonde!!!
Beste Lies, Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. Dit willen we zeker nader bekijken. Kan je ons wat meer informatie geven: schoolnaam en de plaats, een inlogcode en een ordernummer mocht je al een bestelling geplaatst hebben. Graag horen wij van je via de mail: [email protected] of bel met: 035-538 4114. Alvast bedankt en we kijken uit naar een reactie. Met vriendelijke groet, Het Team van Foto Koch
Op zich zijn de foto's ok, maar de website om te bestellen is omslachtig en de bestel mogelijkheden zijn vreemd... Ten eerste: De klassenfoto is niet digitaal te bestellen. Dit is ouderwets en onhandig; voor opname in een geprint fotoboek moet nu een foto of scan van de geprinte foto worden gemaakt! Ten tweede: Een print van de klassenfoto is niet apart te bestellen. De klassenfoto wordt alleen 'gratis' meegeleverd als je een geprint pakket besteld van een van de fotos van je kind. Als je dus geen interesse hebt in geprinte foto's (omdat je digitaal met foto's werkt) dan moet je alsnog een pakket afnemen (goedkoopste optie 12,40) om überhaupt aan de geprinte klassenfoto te komen... Voelt allemaal als een heel omslachtige manier om extra inkomsten te genereren...
Beste Rogier, Bedankt voor je genomen tijd en je beoordeling. Je eerste punt: we mogen vanuit de AVG wetgeving geen digitale bestanden beschikbaar stellen van individuele foto's. Het aanbieden van de individuele foto's kunnen wij alleen doen aan de ouders/verzorgers van het kind. De groepsfoto is een overzicht waar andere kinderen opstaan en is alleen mogelijk voor verkoop als afdruk. De kans bestaat nl. dat de groepsfoto digitaal verspreid en gedeeld wordt op o.a. socials. Dit staat zo vermeld in de AVG Wetgeving. Je tweede punt: de groepsfoto is ook apart te bestellen en staat onder de categorie groepsfoto's. Zodra je je kind selecteert (individuele foto) is de groepsfoto ook beschikbaar. Selecteer je een familiefoto, dan geldt dit niet omdat de groepsfoto alleen gekoppeld is aan een individuele foto. De groepsfoto is de eerste 10 dagen gratis en daarna betalend. Onze staffel voor digitale bestanden is goed bepaalt en geeft je echt een fikse korting. Jammer dat dit nog niet geheel naar wens is. Mocht je nog meer vragen hebben, hulp nodig hebben of iets kwijt willen, bel of mail gerust. [email protected] of 035-5384114. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Het Team van Foto Koch
De kids hadden mooie schoolfoto’s!! Genoeg foto’s om uit te kiezen en fijn dat je je eigen achtergrond kan kiezen. We hadden een leuke fotograaf!!
Beste Nicolien, Ontzettend bedankt voor je bericht en je fantastisch mooie beoordeling. Daar worden wij ook erg blij van, want daar doen we het natuurlijk voor! Het is een geweldige herinnering voor altijd. Heel veel plezier ermee en geef onze naam vooral door :-) Met vriendelijke groet, Team van Foto Koch
Ik vind het veelste duur en je hebt de fotos om dat je kind er opstaat. Maar in verhouding is het gewoon duur als je alle fotos wil ben je verplicht meerdere pakketjes af te nemen er is geen pakket met alle fotos er in. Hoop dat school volgend jaar voor iets anders kiest anders ben ik met een zelf in te plannen fotoshot goedkoper uit.
Beste Lca, Dankjewel nog voor je bericht. Achter een schoolfoto zit een heel proces en we leveren kwaliteit. Daar zijn we zeker niet de duurste en ook niet de goedkoopste. We hebben voordelige pakketten met altijd de gratis groepsfoto. Ook bieden wij een ander aanbod waar de school voor kan kiezen. Geef het vooral aan bij de school, zodat wij dit verder kunnen bespreken. Met vriendelijke groet, het Team van Foto Koch
Wij hebben nu 2 keer, prachtige schoolfoto's van onze kinderen mogen ontvangen. Ze staan er echt prachtig op en dat vind ik echt vakwerk van de cameramensen! Petje af en ga zo door! Herinneringen zijn niet voor even maar voor je hele leven!
Beste Michel, Wat een ontzettend leuk bericht en wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Dat hebben wij heel graag gedaan! Heel erg bedankt voor de genomen moeite om deze fantastische beoordeling en feedback achter te laten! Wij wensen jullie heel veel plezier met de mooie herinneringen voor later. Met vriendelijke groet, Team van Foto Koch
Het is dat de klassenfoto gratis is, want slechter dan dit kan ècht niet. De nabewerking is om te huilen. Als bedrijfsleider / eigenaar zou ik me schamen als ik een bedrijfsnaam hieraan zou moeten verbinden.
Beste Marco, Dankjewel voor je feedback. Wij kijken heel graag mee waar dit om gaat. Kan je ons middels de mail (Service en Contact) laten weten om welke school het gaat?Graag ontvangen we daarbij ook in welke klas jouw kind(eren) zitten. Mailadres: [email protected] Dankjewel en graag houden wij hier contact over. Afwachtend van je reactie wensen wij je een mooi weekend! Met vriendelijke groet, Team van Foto Koch
Mooie schoolfoto’s, fijne service en snel geleverd.
Dankjewel Debby voor deze fantastische boordeling. Daar worden we erg blij van! Wij bedanken jou voor het vertrouwen en wensen je daarom ook veel plezier met deze leuke en dierbare herinnering van de basisschoolperiode. Met vriendelijke groet, Team van Foto Koch
Betreft school foto’s van mijn kinderen. Tijdens het fotomoment met niet schoolgaand kind, vond ik fotograaf ongeduldig en niet vriendelijk richting kinderen. Er was geen tijd om kids gerust te stellen. Jammer.
Beste Corline, Wat fijn dat je dit laat weten. Bedankt voor je feedback. We zullen dit met de desbetreffende fotograaf opnemen. Goed om te weten is, dat de fotograaf alleen mondeling de kinderen kan helpen en op hun gemak kunnen stellen. We zullen nooit de kinderen goed neerzetten of een aai over de bol geven of iets dergelijks. Dit kunnen we in deze tijd niet doen. We hopen dat je wel een leuke herinnering hebt kunnen bestellen. Veel plezier daarmee. Met vriendelijke groet, Team van Foto Koch
Heel goed
WOW Fabio, ontzettend bedankt. Daar wij we trots op. Heel veel plezier met de mooie herinneringen voor altijd van deze bijzondere schooltijd. Met vriendelijke groet, Team van Foto Koch
Ingewikkeld bestelproces. Downloadlink ook maar kort beschikbaar.
Beste beoordelaar, Jammer om te lezen dat het niet volledig gelukt is. Kan je wellicht bij ons aangeven waarom het ingewikkeld was? Dit kan via [email protected]. Daarbij is de link 30 dagen geldig. Dit geven we ook aan in de bevestigingsmail die je ontvangt na de bestelling. Vaak komt het voor dat mailingen in de spam box terecht komen. Hopelijk heb je wel een mooie herinnering voor later. Met vriendelijke groet, Team van Foto Koch
Prima service, makkelijk online te bestellen.
Beste Jeroen, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Daar zijn we erg blij mee en hebben dit graag gedaan. Veel plezier met de mooie herinneringen voor later. Met vriendelijke groet, Team van Foto Koch
Bestelling makkelijk te plaatsen. Snelle verzending. Producten zoals omschreven.
Dankjewel Melissa voor je leuke en goede beoordeling. Wij wensen je veel plezier met de blijvende herinneringen voor later. Met vriendelijke groet, Team van Foto Koch
Eemweg 31 11
3755LC Eemnes
We zijn een familiebedrijf uit Baarn en bestaan sinds 21 september 1932. Inmiddels hebben wij meer dan 85 jaar ervaring in het maken van spontane schoolfoto’s van schoolkinderen door het hele land. We zijn niet voor niets de grootste schoolfotograaf van Nederland. Voor de beste foto’s zoeken onze schoolfotografen elke dag weer naar een klik met de kinderen. Op een goede schoolfoto staat een kind namelijk zo echt mogelijk, zonder gespannen lachje.