Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Wij als bedrijf maken bijna dagelijks gebruik van de services van Veldwerk Koerier B.V. Ze staan snel voor je klaar en zijn altijd netjes en professioneel. Wij zouden jullie zeker aanbevelen voor alle ritjes die bedrijven nodig hebben.
NLO
Den Haag
Bedankt voor jullie aanbeveling en we gaan er graag mee door om jullie op deze manier te blijven ontzorgen.
Wij maken meerdere malen per week, vaak per dag gebruik van de top service die Veldwerk biedt. Niets is te gek en service staat bij hun op nr. 1. Zij denken altijd mee met ons. We zijn dan ook al jaren dik te vreden met hun. Chauffeurs zijn hier dan ook kind aan huis.
Buhlmann Netherlands
Dordrecht
Goed om te lezen en bedankt voor deze mooie woorden. Wij zijn ook heel blij met het partnerschap dat we met jullie mogen hebben.
Wij werken regelmatig samen met Veldwerk Koeriers en ervaren dit als zeer prettig, afspraken worden nagekomen en er wordt alles aan gedaan om ons transport zo goed en zo snel mogelijk te organiseren.
F. Heezen
De Lier
Bedankt voor je mooie woorden, Fedor! We zullen ons best blijven doen om zo door te gaan.
Een aanrader!
29 September 2025
Monique
Amsterdam
We hadden al een goede ervaring met Veldwerk
22 May 2024
Vincent
De Lier
In de middag gebeld voor een transport de volgende ochtend. Was gelijk mogelijk. Makkelijk contact, vriendelijk personeel.
14 September 2023
Paula
Maasdijk
Er moesten met spoed diverse onderdelen naar Zuid-Duitsland, hier hebben wij onze klant Veldwerk Koeriers voor benaderd. Er is snel en adequate op gehandeld, waardoor de onderdelen binnen korte tijd op de plaats van bestemming waren. Dank voor snelle en vakkundig transport.
18 July 2023
R. van Huit
Naaldwijk
Koeriersbedrijf Veldwerk heeft onze af te leveren producten bij de beurs GreenTech in Amsterdam RAI op tijd en perfect afgeleverd. Ik beveel dit bedrijf van harte aan! m.vr.gr. Rockwool BV/Grodan
27 June 2023
Marja
Roermond
Met spoed had ik voor een zware stapelaar vervoer nodig. Veel koeriers bedrijven konden de opdracht niet aan maar Veldwerk zei gelijk JA en stond binnen een paar uur voor de deur. Heel professioneel vervoerd in een nette vrachtwagen en het lossen was ook erg netjes verlopen. Qua prijs was ik erg onder de indruk, zeer scherp tarief voor een 5 sterren service!
26 June 2023
Cray
Den Haag
Veldwerk koeriers hebben ons geholpen met een transport naar Frankrijk. Dit was voor ons een spoed levering maar dat was voor de mensen van Veldwerk geen probleem. De volgende ochtend stond er netjes op de afgesproken tijd een chauffeur voor de deur om de te leveren goederen op tijd af te leveren in Frankrijk.
19 April 2023
Presscon
Honselersdijk
Goede duidelijke communicatie. Al veranderd een afleveradres tot 3 keer toe op 3 compleet verschillende plekken in Nederland dit is geen enkel probleem! Zeer fijne samenwerking.
30 January 2023
Van de Gruiter BV.
Vlissingen
Transport wordt exact uitgevoerd zoals besproken, mooi op tijd, met duidelijke communicatie en updates. Een aanrader voor wie een koeriersdienst nodig heeft!
17 January 2023
Remco
Aalsmeer
Machine moest opgehaald worden in Rotterdam Merwedehaven en in Alphen aan den Rijn gebracht worden voor reparatie. Het was bellen en in 2 uur geregeld. en Nog netjes vervoerd ook! Doen wat ze zeggen!
22 July 2022
Richard
Alphen aan den Rijn
Rond 10:00u gebeld met Veldwerk en 3 uur later was mijn pallet geleverd. Goede service, vriendelijke mensen en snelle levering. Ik beveel Veldwerk Koerier bij iedereen aan!!
22 July 2022
Ronald
's-Gravenzande
Via onze agency hebben wij opdracht gegeven om de rit ( 1700 kg) uit te voeren. Van opdracht tot aflevering in ongeveer 30 uur.
10 November 2021
Arie Krijgsman
Hoek van Holland
Aantal maal dat goederen opstel en sprong naar België moesten. Vanaf het verzoek werd er snel geschakeld en al heel snel waren de goederen op locatie.
15 October 2021
Robert
De Lier
jullie hebben een onmogelijke opdracht mogelijk gemaakt hele fijne communicatie goede indruk achter gelaten
23 September 2021
Ron
Naaldwijk
op het laatste moment hadden wij transport nodig naar België, dit is snel en heel goed gedaan.
16 February 2021
John Opstal
Zoetermeer
Veldwerk Koerier is een hartelijk bedrijf met een persoonlijke benadering. De dienstverlening is TOP! Geen vijf maar ZES sterren!
1 December 2020
Jet Quadekker
Tot nu toe oke!
1 December 2020
Rudy
Hoogvliet
De chauffeur kwam keurig op tijd en heeft de planten netjes ingeladen. De planten waren snel bezorgd op de plaats van de bestemming, hier kreeg ik namelijk direct een e-mail van.
9 November 2020
Felicia
De Lier
Veldwerk are very accommodating to my needs.
6 November 2020
Josh
De Lier
Zeer laat op de middag bellen om de ochtend erna vroeg materialen met een incourante lengte op te halen en regelen. Zeer prettig.
N.v.t.
6 November 2020
Jorn
's-Gravenzande
Ik ervaar de samenwerking met Veldwerk als prima. Wij boffen ook erg met onze chauffeur. Dus verder niks op aan te merken.
22 October 2020
Sanjay van Dieten
Amsterdam
Er is bij spoedgevallen altijd wel wat mogelijk in de planning. Fijne chauffeurs in dienst die meedenken en helpen bij lossen.
22 October 2020
dhr. Lagerwaard
Rotterdam
Veldwerk Koerier is een koeriersbedrijf in De Lier met een landelijk dekkend netwerk waarbij service, vakmanschap, eerlijkheid en duurzaamheid hand in hand gaan.
Alle transporten worden vanuit De Lier ingepland en gecoördineerd door een kundig en enthousiast team van planners dat 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar is. We beantwoorden graag alle vragen en zetten alle transporten graag voor u ‘op de rit’.
Daarnaast is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen al sinds onze start in 1988 compleet verweven in onze bedrijfscultuur en zijn we dankbaar dat we de laatste jaren mooie stappen kunnen nemen in het verduurzamen van onze activiteiten.
De Hondert Margen 16
2678AC De Lier