Redelijk

Eerste contact was erg goed, en werd netjes geholpen. Afgesproken dat ik m'n deur zelf plaats. Nette regeling qua betaling. 50% 50% Bij de levering van tevoren gebeld. Netjes thuisgebleven, maar niks geleverd. Bij telefonisch contact wordt er gezegd dat het echt is afgeleverd en dat er zelf met mij telefonisch contact is geweest door de leverancier. Dit is niet gebeurd. Ik ben zelf gaan zoeken in de buurt en via de chauffeur de leveringslocatie achterhaald. Alles heeft al 1 nacht op straat gelegen. Levering is ook niet meer compleet. Heb zelf aanhanger moeten regelen om transport naar eigen woning te verzorgen. Vanuit Brabantdeur wordt dit als de oplossing gezien, maar vindt ik persoonlijk niet erg netjes. Als blijkt na navraag dat de spullen compleet zijn, ligt de factuur al in 'n mailbox zonder enige keer excuus of navraag over eventuele gemaakte kosten voor de verkeerde rekening. Na aandringen vanuit mijn kant, toch wel 18 euro korting gekregen voor het lenen van de aanhanger. Al met al ben ik over de kwaliteit van de deur erg te spreken, zeker voor dit geld. Alleen de service qua levering en de afhandeling ervan niet

• Deskundigheid/Vakmanschap
  • Hoe beoordeelt u de inmeet afspraak? N.v.t.
  • Is de plaatsing van uw garagedeur goed gedaan? N.v.t.

Goede service en goede kwaliteit.

Komen afspraken goed na, en zeer mooie nette deur met goede prijs en kwaliteits verhouding.

• Is de plaatsing van uw garagedeur goed gedaan?

Deskundig advies, afspraak, levering en afwerking.

Na deskundig advies in de showroom een garagedeur geplaatst die aan onze wensen voldoet.

Precies wat ik wilde

Zeer vriendelijk zowel bij verkoop als montage. Resultaat zoals verwacht

• Is de plaatsing van uw garagedeur goed gedaan?

Prima deur voor een nette prijs

Het loont echt om te vergelijken. Dezelfde deur gezien bij een concurrent alleen voor 500 euro meer. Dus mijn advies: ga langs bij Brabant Deur voor een degelijke garagedeur voor een nette prijs. Een aanrader!

Netjes werk afgeleverd

Er werd goed meegedacht met onze wensen en eisen, de afspraken werden prima nagekomen en de nieuwe deur is heel netjes ingehangen.

• Is de plaatsing van uw garagedeur goed gedaan?

Netjes geleverd en geplaatst, slechte nazorg

De deur was zoals omschreven geleverd en keurig op tijd. De monteurs namen de tijd en hebben de deur netjes geplaatst. De motor maakte een tikkend geluid en dit hadden ze binnen een week opgelost. Uiteindelijk bleek de deur met politie keurmerk niet goed te sluiten, dit heb ik aangegeven en zou ingepland worden, echter na vele weken later heb ik nog steeds niets vernomen.

• Is de plaatsing van uw garagedeur goed gedaan?

Mooie garagedeur volgens afspraak voor nette prijs

Goed advies vooraf en netjes volgens afspraak afgehandeld.

• Is de plaatsing van uw garagedeur goed gedaan?

Ben tevreden over het inmeten en advies , garagedeur plaatsen is ook perfect gegaan .

goed advies . inmeten perfect gegaan naar mijn wensen , het plaatsen is ook perfect gegaan .

Correct verlopen

Het hele traject is keurig verlopen vanaf het inmeten tot en met het plaatsen van de deur. De monteur werkte vlot door en heeft na het plaatsen alles opgeruimd en lege emballage en dergelijke meegenomen .

goede service

we hebben een electrische deur laten plaatsen. ergens was er iets niet goed gegaan. maar werd gelijk opgelost

• Is de plaatsing van uw garagedeur goed gedaan?

Goede communicatie. Vakbekwame monteurs. Netjes werk geleverd.

• Is de plaatsing van uw garagedeur goed gedaan?

Helemaal blij met mijn nieuwe garagedeuren

Erg fijn offerte gesprek en een goede montage door vriendelijke en kundige monteurs!

• Is de plaatsing van uw garagedeur goed gedaan?

afspraken nagekomen en samen een mooi project gemaakt

WIj hadden een uitzonderlijke situatie met maatwerk. hierbij moest Brabant Deur "out of the box"mee denken. het eind resultaat is geweldig goed geworden en onze dank hiervoor.

Prima service en kwaliteit

We hebben een nieuwe garagedeur laten plaatsen en zijn heel tevreden. Netjes afgewerkt, afspraken na gekomen en aardige mensen. Denken goed met je mee en hebben zelfs de vloer afgewerkt.

top

goede service en komen afspraken na ,degelijk en goed materiaal dik tevreden

Super geregeld!

Afspraken netjes na gekomen zoals het hoort, vriendelijke service en vakkundig geplaatst! Kortom zeer tevreden!!

• Is de plaatsing van uw garagedeur goed gedaan?

Een vriendelijk, betrouwbaar en professioneel bedrijf.

Via mond op mond reclame bij Brabant deur terecht gekomen. Ben zo tevreden dat inmiddels vrienden op mijn advies ook een deur laten installeren door Brabant Deur,

• Is de plaatsing van uw garagedeur goed gedaan?

Zeer mooi en degelijk eindresultaat

Van een duidelijk en snel offerte traject, via een locatiebezoek met gericht advies tot een keurige installatie en oplevering.

• Is de plaatsing van uw garagedeur goed gedaan?

Zeer nette en correcte monteur

Helemaal goed

Zoals afgesproken is alles afgewikkeld en geregeld. Top

• Is de plaatsing van uw garagedeur goed gedaan?

Goed geadviseerd, snel en vakkundig geplaatst

Goed advies, voldoende informatie en binnen paar weken geplaatst.

Prima koop

Uiterlijk goed, evenals de afwerking, veiligheid, isolatie. Makkelijk te bedienen, zowel van binnenuit als m.b.v de drukknop aan mijn broekriem. De dranger van de loopdeur verwijderd. Vriendelijke en deskundige monteur.

• Service N.v.t.

Super dienst

Alles was fantastisch. Bart en Geert waren super aardig en de installatie was erg professionel. Bedankt!

Prima!

Duidelijke informatie, goede deur (we hebben m nu een week of vier) en er is netjes gewerkt

Lage Zijde 1 B

5626DL Eindhoven

Over Brabant Deur BV

Garagedeuren bij Brabant Deur. Bij Brabant Deur plaatsten we al ruim 25 jaar garagedeuren van hoogwaardige kwaliteit. Dit doen wij met aandacht voor uw persoonlijke wensen en daarbij garanderen we ook betrouwbare service. Vanaf uw keuze voor een garagedeur tot aan het uiteindelijke gebruik ervan staat ons team voor u klaar. U kunt vertrouwen op de topkwaliteit van Nederlands fabricaat en de vakkennis van onze medewerkers. Wij verzekeren u van een degelijke en veilig af te sluiten garagedeur (met het Politiekeurmerk Veilig Wonen). Voor uw vragen staat onze (garage)deur altijd voor u open.