Duidelijk

Goed contact, duidelijke offerte, afspraak gemaakt om uit te meten, helaas door omstandigheden 2x moeten meten ( beter 2x meten dan 1x verkeerd bestellen ) Vriendelijke medewerkers ( vanaf de showroom tot plaatsen ) Na plaatsen een gescheurd rubber gezien en vrijwel direct vervangen..

Perfect !

Zeer deskundig, snel & heel netjes gewerkt

Fantastisch

Op 7 november heeft brabant deur een nieuwe garage deur geplaatst Wij zijn zeer tevreden met de service en vakmanschap van jullie installateur, en ook zeer tevreden met het telefonisch contact met Ans Mvgr, Jo en Sylvia Raymakers

Veel verbeterpunten

Moeilijk traject om offerte correct te krijgen. Verkeerd opgemeten, dus de deur paste niet. De 2e deur past wel, maar verf van het huis beschadigd bij montage. Deurstandhouder is te kort. Het duurde allemaal wel lang.

• Is de plaatsing van uw garagedeur goed gedaan?

Topkwaliteit deur en topkwaliteit monteurs !

Een en al tevredenheid !

• Is de plaatsing van uw garagedeur goed gedaan?

Goede ervaring, goed resultaat!

Wij waren op zoek naar openslaande garagedeuren en zijn zo bij Brabant Deur uitgekomen. Na een bezoek aan de showroom bleken ze precies de deur kunnen maken die wij voor ogen hadden. Ook de plaatsing was snel en netjes gedaan en dat alles voor een redelijke prijs. Kortom, wij zijn er zeer tevreden mee!

• Is de plaatsing van uw garagedeur goed gedaan?

Uiteindelijk is het goed opgelost.

Na plaatsing van de deur bleek hij niet op de grond aan te sluiten en aan één kant krulde het rubber te veel op bij dichtgaan. Het kostte even moeite om Brabant Deur te overtuigen dat voor ons deze montage niet voldoende was maar gelukkig heeft jullie medewerker Mark dit probleem goed opgepakt en heeft hij alles in orde gebracht. Jullie mogen je gelukkig prijzen met zijn communicatieve en technische vaardigheden. Het ziet er nu allemaal keurig uit. Het is even lastig beoordelen omdat de eerste montage gewoon niet goed is gedaan. Het herstel wel.

Keurig en correct

Keurig volgens afspraken geleverd en geplaatst. Bij eerste plaatsing was er echter een kleur verschil op een van de deuren. Direct actie ondernomen en op korte termijn een nieuwe deur geplaatst. Al met al zeer tevreden.

• Is de plaatsing van uw garagedeur goed gedaan?

Zeer tevreden over de montage en het product

Goede ervaring met Brabant Deur

• Is de plaatsing van uw garagedeur goed gedaan?

Zeer vriendelijk en deskundig.Snel geholpen

Zeer snel en vriendelijk geholpen. De monteur was erg aardig en nam de tijd om de deur goed uit te leggen. Nadien ondervond ik een klein probleem die snel en adequate werd verholpen. Brabantdeur is aanrader . Een tevreden klant

• Is de plaatsing van uw garagedeur goed gedaan?

Vriendelijke mensen, Goede kennis en service

Prima contact en goede service

• Is de plaatsing van uw garagedeur goed gedaan?

Prima service, deskundig en vriendelijk personeel.

Prettig contact, goede offerte. Mark en Harry hebben de deuren vakkundig geplaatst. Ik ben heel erg tevreden.

Geweldige service

Ondanks dat montage niet in de opdracht was inbegrepen zijn ze komen helpen om onze montagefout te verhelpen, waarbij ze altijd correct en vriendelijk zijn gebleven. Wat mij betreft een voorbeeld voor bedrijven hoe ze met klanten om moeten gaan.

• Is de plaatsing van uw garagedeur goed gedaan?

Inmeten en monteren van de garagedeur ging naar wens zoals afgesproken.

Kwaliteitsdeur vakkundig geplaatst

Brabantdeur heeft zowel het gat in de muur ten behoeve van de deur aangebracht, alsook een prachtige segmentdeur met afstandsbediening geplaatst. Alles binnen de afgesproken termijn. Enig minpuntje: de dorpel moet nu 2 maanden na plaatsing van de deur nog steeds afgewerkt worden. Het door Brabantdeur ingehuurde bouwbedrijf legt die opdracht bij Brabantdeur, en laatste weer bij het bouwbedrijf. En ik als klant ben de dupe ervan...

Prettig

Heb voor het eerst contact gehad met het bedrijf via e-mail. Duidelijke offerte aanvraag, geen onduidelijkheden. Prijs is duidelijk opgebouwd en uitgelegd, dus daar geen verrassingen achteraf. Vervolgens wilde ik toch het materiaal bekijken van de deur. Zonder afspraak even langs gereden bij Brabant Deur in Acht. Ondanks geen afspraak gemaakt te hebben, hartelijk ontvangen en hele duidelijke uitleg gekregen. Alle opties en mogelijkheden zichtbaar in de showroom. Toen de koop gedaan. Afspraak werd gemaakt voor montage. De twee monteurs in mijn geval waren de verkoper (die monteert ook bij drukte) en de zoon van de ‘oude’ eigenaar van Brabant Deur. Leuke gasten, vriendelijk, correct en binnen relatief korte tijd alles netjes gemonteerd. Zaken die mij opvielen werden netjes aangepast. Montage heel netjes gedaan. Blij met het resultaat. Na enkele weken problemen met een deurvastzetter (helaas kapot gegaan). Gebeld en werd direct ingepland voor de vervanging van dit onderdeel. Wederom vriendelijk benadert, heldere afspraken en service! Uiterst correct. Afspraak is enkele keren verplaatst ivm drukte of een storing. Hierover werd tijdig gebeld en dit was voor mij niet zo’n probleem. In de toekomst, als ik weer een deur zou willen, zou ik zo weer naar Brabant Deur gaan.

Geweldig. Niets was teveel

Netjes op de hoogte houden als verlaat. Nog teruggeweest omdat iets niet in orde was. Duurde geen weken.

Super!!

Perfect. Afspraken goed nagekomen en alles netjes gemaakt. Helemaal top!!

• Is de plaatsing van uw garagedeur goed gedaan?

goede after sales, kijkend naar een oplossing

4 jaar geleden een deur geplaats met deurdranger, na deze 4 jaar bleek de deurdranger stuk te zijn, deze bleek buiten de garantie te vallen van de leverancier na wat contacten, gaf Brabant deur aan om de dranger kosteloos te vervangen, gezien dat de dit wel vrij snel was dat deze stuk was. Dus inleving richting klant, dit is service.

Perfect ervaring

Ik ben heel blij dat ik deze bedrijf heb gekozen.

• Is de plaatsing van uw garagedeur goed gedaan?

gewoon prima geregeld zoals het hoort maar niet altijd is...

gewoon prima geregeld zoals het hoort maar niet altijd is...

Goed geholpen, goede service

Fijn geholpen, ook voor afstellen van de deur komt er snel iemand langs, we zijn heel erg tevreden.

Heel goed

Afspraken zijn allemaal na gekomen. Duidelijk verhaal bij verkoop en inmeten. Monteur was zeer goed en we hebben goed advies van hem gekregen voor onderhoud. De deur met app werkt perfect.

• Is de plaatsing van uw garagedeur goed gedaan?

Fijn bedrijf met vriendelijk personeel en snelle service

Ben erg goed en vriendelijk geholpen bij de aankoop van mijn garagedeur. Alles snel geregeld en gemonteerd.

• Is de plaatsing van uw garagedeur goed gedaan?

Garagedeur is deskundig en netjes geplaatst

Garagedeur is snel en netjes geplaatst. Oude garagedeur verwijderd en meegenomen. Vriendelijk en deskundig personeel.

Lage Zijde 1 B

5626DL Eindhoven

Over Brabant Deur BV

Garagedeuren bij Brabant Deur. Bij Brabant Deur plaatsten we al ruim 25 jaar garagedeuren van hoogwaardige kwaliteit. Dit doen wij met aandacht voor uw persoonlijke wensen en daarbij garanderen we ook betrouwbare service. Vanaf uw keuze voor een garagedeur tot aan het uiteindelijke gebruik ervan staat ons team voor u klaar. U kunt vertrouwen op de topkwaliteit van Nederlands fabricaat en de vakkennis van onze medewerkers. Wij verzekeren u van een degelijke en veilig af te sluiten garagedeur (met het Politiekeurmerk Veilig Wonen). Voor uw vragen staat onze (garage)deur altijd voor u open.