alles prima verlopen
Alles volgens afspraak geïnstalleerd.
alles was goed
Er bleef uiteindelijk een verfklusje van nog geen 15 min over als finishing touch. Dat heb ik uiteindelijk zelf gerepareerd
Na aanmelding op website, directe reactie en afspraak om te komen opmeten. Na kijkje in de showroom knoop doorgehakt. Daarna snelle en correcte levering en installatie.
Bedrijf komt afspraken na
Fijn bedrijf en goede kwaliteit van materialen en installatie
Vanwege transportschade hebben ze de linkerzijde van de garagepoort geheel vakkundig ter plaatsen vernieuwd. Top service
Twee garagedeuren laten vervangen, een elektrisch en een handmatige deur. De aftspaak zo gemaakt, snelle actie met inmeten en de montage was snel en alles netjes achtergelaten. Daarna ook nog drempels laten vernieuwen met rvs platen. Top! Zeker een bedrijf om aan te bevelen!
Snel geleverd en geïnstalleerd.
Fijne medewerkers. Duidelijke afspraken. Keurig werk.
20 juli, samen met buurman 2 garagedeuren met inloop deur besteld. Verwachting levering begin september leveren, is waargemaakt. Tijdstip van plaatsing had per e-mail bevestigd kunnen worden echter zeer tevreden over plaatsing.
Prettige showroom met deskundige verkoper. Duidelijke en goede afspraken te maken en goede plaatsing van de garagedeur.
Plaatsing select line garagedeur. De inzet en technische vaardigheid van monteur Lars trof mij zeer. In mijn carrière heb ik er velen in Europa meegemaakt. Lars was buitencategorie. Dit soort vaklieden moet je tegenwoordig met een lantaarn zoeken. Een goed advies vooraf was bepalend voor mijn keuze van dit product. Cees Visser Veldhoven
afstandsbediening garagedeur werkt niet meer. via vriendelijke secretaresse contact met deskundige monteur Harrie. Heeft met geduld en deskundigheid op afstand reset gedaan. Alles werkt weer ! dikke pluim voor dit bedrijf !
Een standaard garagedeur leek niet geschikt voor mijn onderkeldeede garage met beperkte inbouwmaten. De expert van Brabant Deur heeft de situatie bij mijn thuis bekeken en een passende oplossing bedacht. De nieuwe deur is netjes geplaatst en de prijs was OK. De gebruikte materialen zijn van een hoge kwaliteit.
Onze garagedeur is zeer vakkundig geplaatst en zeker aan te raden bij anderen.
het enige nadeel is dat ik wenste dat iemand mij van te voren kon vertellen dat wanneer er maar 4 secties zijn, de deur hendel heel laag komt te staan, dwergen hoogte zeg maar. Dan had ik missschien voor een andere layout kunnen kiezen waarbij de hendel op een normale hoogte staat. Nu moet ik elke keer bukken om de loopdeur te openen. Voor de rest goede, vriendelijke en snelle service.
Ondanks coronacrisis op moment van aankoop toch prima opgelost. Heldere uitleg, eerlijke verkoop, snelle levering en vakkundige montage. Kortom, Brabant Deur BV Kreeg ons vertrouwen door deskundigheid.
Ik ben zeer tevreden over het contact, de kwaliteit, prijs en montage.
Alles verliep soepel, offerte-traject, contact tijdens planning, plaatsing en service achteraf. Super ervaring!
Het verwijderen van de vorige deur heeft het de vloer veel beschadiging op ge lopen, de monteur heeft er een foto van gemaakt, heeft hij al overleg gehad met de directie, Mocht het niet zijn dan moet je met hem dan overleggen ik ken zijn naam niet. Ik hoor dat verder wel van uit. Gegroet jan van Bakel.
Vlotte afspraken en snelle levering .
Zowel bij aankoop voorzien van gedegen adviezen! Planning en installeren helemaal top
Een bedrijf die de zaken goed en duidelijk bespreekt met de klant. En gemaakte afspraken ook na komt.
Lage Zijde 1 B
5626 DL Eindhoven
Garagedeuren bij Brabant Deur. Bij Brabant Deur plaatsen we al sinds 1993 garagedeuren van hoogwaardige kwaliteit. Dit doen wij met aandacht voor uw persoonlijke wensen en daarbij garanderen we ook een betrouwbare service. Vanaf uw keuze voor een garagedeur tot aan het uiteindelijke gebruik ervan staat ons team voor u klaar. U kunt vertrouwen op de topkwaliteit van Nederlands en Duits fabricaat en de vakkennis van onze medewerkers. Wij verzekeren u van een degelijke en veilig af te sluiten garagedeur. Voor uw vragen staat onze (garage)deur altijd voor u open.