Onze garagedeur is zeer vakkundig geplaatst en zeker aan te raden bij anderen.
het enige nadeel is dat ik wenste dat iemand mij van te voren kon vertellen dat wanneer er maar 4 secties zijn, de deur hendel heel laag komt te staan, dwergen hoogte zeg maar. Dan had ik missschien voor een andere layout kunnen kiezen waarbij de hendel op een normale hoogte staat. Nu moet ik elke keer bukken om de loopdeur te openen. Voor de rest goede, vriendelijke en snelle service.
Ondanks coronacrisis op moment van aankoop toch prima opgelost. Heldere uitleg, eerlijke verkoop, snelle levering en vakkundige montage. Kortom, Brabant Deur BV Kreeg ons vertrouwen door deskundigheid.
Ik ben zeer tevreden over het contact, de kwaliteit, prijs en montage.
Alles verliep soepel, offerte-traject, contact tijdens planning, plaatsing en service achteraf. Super ervaring!
Het verwijderen van de vorige deur heeft het de vloer veel beschadiging op ge lopen, de monteur heeft er een foto van gemaakt, heeft hij al overleg gehad met de directie, Mocht het niet zijn dan moet je met hem dan overleggen ik ken zijn naam niet. Ik hoor dat verder wel van uit. Gegroet jan van Bakel.
Vlotte afspraken en snelle levering .
Zowel bij aankoop voorzien van gedegen adviezen! Planning en installeren helemaal top
Een bedrijf die de zaken goed en duidelijk bespreekt met de klant. En gemaakte afspraken ook na komt.
Aanbrengen bevelen
Vriendelijk, komen afspraken na, werken keurig, prachtig resultaat. Ik zou het iedereen aanbevelen.
Mijn situatie was iets anders dan anders. Namelijk een deur voor een carport. Bart is in totaal 3 keer langsgeweest en daarnaast ook nog telefonisch advies en contact. Brabant Deur denkt met je mee in oplossingen, is snel, correct en betrouwbaar.
Alles is gegaan zoals je van een bedrijf mag verwachten. Ik ben tevreden.
Nadat de eigenaar bij ons een heldere uitleg had gegeven over de mogelijkheden en een nette offerte had gemaakt, kozen we voor zijn aanbod. Slechts enkele weken later is de garagedeur door een vakkundige monteur erg mooi geplaatst. Kortom: ik beveel dit bedrijf van harte aan.
Zeer vakkundig de oude garagedeur verwijderd en afgevoerd. De vloer netjes aangesmeerd en de nieuwe deur zeer vakkundig geinstalleerd. Top bedrijf.
In een zin samen gevat
Meerdere zaken gehad voordat we uiteindelijk gekozen hebben voor Brabant Deur. Prima geholpen en geadviseerd. Zowel het inmeten als het plaatsen werden qua tijdstip prima gecommuniceerd en men hield zich exact aan de afspraken. De kwaliteit van de deur alsmede de kwaliteit van de plaatsing zijn prima. Al met al heel tevreden met deze keuze.
Snelle reactie, snel gerepareerd voor een nette prijs.
Een flinke schade aan onze elektrische garagedeur kon via de verzekering worden opgelost. Wij hadden hier geen ervaring mee, Brabant Deur heeft ons hier goed mee geholpen en het juiste advies gegeven. Binnen een paar weken hadden we een prachtige nieuwe deur. Bedankt team Brabant Deur!
Zeer tevreden over de communicatie na afhandelen van schade aan onze garage deur. Onze oude deur gedemonteerd en nieuwe gemonteerd door vriendelijke en vakkundige monteur . Wij zijn zeer tevreden.
Vriendelijke ontvangst en uitleg over de verschillende deuren. We hebben een mooie zeer brede deur met loopdeur en lage dorpel zodat we ook met de fiets makkelijk naar binnen kunnen. Mooie LED-verlichting aan de bovenzijde maakt het geheel af.
Ik koos voor Brabant Deur vanwege de informatie die ik op Internet vond over dit bedrijf. Die beviel me al meteen en hoewel ik ook andere offertes had aangevraagd, en Brabant Deur niet de goedkoopste was, ben ik toch op hun offerte ingegaan. En achteraf zonder spijt. Het contact was gemakkelijk, het bezoek bij het bedrijf waar wij onze keus wilden detailleren en de manier waarop vervolgens alles verliep tot uiteindelijk de montage van de deur, bevestigde de juistheid van onze keuze. En achteraf zijn we er nog steeds blij mee.
We zijn zeer tevreden met onze nieuwe garagedeur. De voorlichting vooraf, de afspraken met betrekking tot plaatsing en vooral het dagelijkse gebruik van de deur. Hij bevalt goed en heeft, volgens de buren, een mooie uitstraling. Wat wil en mens nog meer?
Brabantdeur heeft een goed advies gegeven bij inmeten en offerte. Plaatsen van de deur is goed verlopen. Nette monteurs met verstand van zaken.
Mooie deuren, goed geplaatst, alles in goed overleg.
Lage Zijde 1 B
5626DL Eindhoven
Garagedeuren bij Brabant Deur. Bij Brabant Deur plaatsten we al ruim 25 jaar garagedeuren van hoogwaardige kwaliteit. Dit doen wij met aandacht voor uw persoonlijke wensen en daarbij garanderen we ook betrouwbare service. Vanaf uw keuze voor een garagedeur tot aan het uiteindelijke gebruik ervan staat ons team voor u klaar. U kunt vertrouwen op de topkwaliteit van Nederlands fabricaat en de vakkennis van onze medewerkers. Wij verzekeren u van een degelijke en veilig af te sluiten garagedeur (met het Politiekeurmerk Veilig Wonen). Voor uw vragen staat onze (garage)deur altijd voor u open.