Perfect.

Baars heeft bij ons de uitbouw gerealiseerd. Met goed advies van begin tot het eind. Op een paar afwerkdingetjes na is het bijna klaar en wij zijn super blij met de uitbouw. Baars is zeker een aanrader. Fam. Janssen.

Deskundig en geduldig!

Baars Totaalbouw is zeker een aanrader. Heeft netjes werk afgeleverd, 4 maanden geleden heeft een van de personeelsleden stuc werk verricht. Na tevredenheid. Afgelopen weekend is Maickel Baars zelf kosteloos terug geweest om 2 kleine puntjes op de i te zetten! Heeft daarbij ook nog eens waar ik niet om gevraagd heb de verwarming opgehangen/afgevuld. Netjes opgelost! En een dikke prima, een echte aanrader!

Positief!

Hartstikke mooi vlonder bij de vijver gemaakt!

Vakwerk met oog voor detail en klantgericht

Na van onze badkamer een droombadkamer te hebben gemaakt nu weer van onze keuken een droomkeuken gemaakt. Zeer professioneel . Vakman met klant is koning hoog in vaandel. Werkt netjes en zorgvuldig . Kan echt alles. Echt aanrader

Zeer deskundig en vriendelijk

De firma Baars heeft bij ons alle binnendeuren en 4 schuifdeuren geplaatst. Zeer tevreden over het resultaat.

gemengde gevoelens

Gemengde gevoelens na dit bedrijf een opdracht te hebben gegund. In het voortraject was de indruk erg goed. Er werd meegedacht/geadviseerd. Ook nadat de werkzaamheden waren gestart werd de kwaliteit in de gaten gehouden. Gaandeweg het project werd de kwaliteit echter minder gecontroleerd (lees, ik moest zelf aan de deur kloppen als iets niet in orde was). De afgesproken einddatum werd bij lange na niet gehaald, mede omdat de kwaliteit soms te wensen overhield en er gecorrigeerd moest worden. Eigenaar neemt zelf weinig verantwoordelijkheid voor het niet halen van de einddatum. Het eindresultaat is wel goed, maar oplevering enkele weken te laat. Ik adviseer iedereen om een einddatum en boeteclausule bij te late oplevering op te laten nemen in de offerte, omdat er op dit gebied weinig wettelijk geregeld is, en je anders geen poot hebt om op te staan als de heer Baars gigantisch uitloopt. Dit geldt ook voor de garantievoorwaarden, de heer Baars beroept zich op de wettelijke garantie (alleen bij navraag), maar voor een badkamer- of toiletverbouwing mag je wel iets meer verwachten dan dat.

Vakman met boel ervaring .

Prima verbouwing achter de rug, keurig en perfect werk afgeleverd. Na een jaar bij een gebleken defect een goede services en alles naar wens verholpen. Dank je Maickel.

Van Houtstraat 14

6921BH Duiven