Relaxte en fijne sportschool met veel mogelijkheden

Bij Activ8 voel ik me welkom, gezien en gehoord. De trainers weten wat ze doen, hebben kennis, motiveren, luisteren naar je en corrigeren waar nodig. Ik vind het er gezellig en voel me er op mijn gemak, en dat vind ik heel fijn bij een sportschool. Er zijn groepslessen en er is veel apparatuur. Alle leeftijden lopen door elkaar en ik ben nog geen onaardig persoon tegen gekomen :) Trainen op je eigen niveau in een fijne omgeving. Blij dat ik deze sportschool gevonden heb!

Super enthousiast, training op maat, hulp waar nodig en met resultaat!

Ik heb 3 jaar geleden de afslankbattle gedaan en ben daarna 1x per week blijven sporten. Ik had samen met activ8 een doel gesteld, maar activ8 zorgde ervoor dat ik daar vol gemotiveerd aan begon, mee bezig bleef en met succes heb afgerond. En niet alleen dat, door de theorielessen en begeleiding heb ik blijvend mijn eetpatroon gewijzigd. Ik ben de kilo's kwijtgeraakt, ben fitter geworden en op gewicht gebleven. Wat ik prettig vind is de kleine groepjes, de persoonlijke begeleiding waarbij continue gelet wordt op je houding, je kunnen, maar zeker ook je uitdagingen!

Effectieve persoonlijke training op maat!

Jesse en de medewerkers van Activ8 zijn mensen met passie voor sport en lichamelijke conditie. Wat de wensen of omstandigheden ook, Jesse en zijn team zullen hun uiterste best doen om jouw fitness doelen tegemoet te komen met constante motivatie en ondersteuning.

Professionele begeleiding en enthousiasme

Wil jij je grenzen verleggen, wil je werken aan je lichaam en gezondheid? Bij Jesse en z’n team ben je op de juiste plek. Ze helpen het beste uit jezelf te halen. Doormiddel van professionele begeleiding en enthousiasme.

de ultieme motivator ,die het beste in je naar boven brengt!!!

Als ervaren sporter zit je wel eens vast in je eigen gewoontes en hoe fijn is het dat iemand jou toch weer nieuwe inzichten geeft en net die extra motivatie en inzicht geeft om de next step te maken . ik waardeer Jesse zijn grote passie en visie en zelfs in tijden van corona waar niet veel mogelijk was weet hij creative manieren te vinden om actief te blijven. hieruit blijkt maar weer ,dat hij geen uitdaging uit de weg gaat en denkt in mogelijkheden en oplossingen . Jesse you rock !!!!!!!

Gemoedelijk trainen met goed resultaat

De trainers bij Activ8 weten iedereen te motiveren in een gemoedelijke sfeer met hun uitstekende kennis . Ieder traint op zijn eigen niveau met eigen doelen. Alles met persoonlijke aandacht. De resultaten zijn super. Ik heb me lang niet zo fit gevoeld. Wanneer je onverhoopt ergens een blessure oploopt is er tevens de mogelijkheid voor sportmassage en blessure behandeling een echte aanrader met de kennis en kunde die hier aanwezig is.

Zeer goede training en begeleiding

Ben zeer tevreden over de training, er wordt goed opgelet wat je kan. Daar wordt de training op aangepast. Bij Jesse en Timo krijg goede begeleiding en je wordt in je waarde gelaten.

Super!

Heel blij dat ik ben begonnen met trainen bij Activ8! Zeker in de afgelopen woelige Coronatijd hebben ze er alles aan gedaan om te zorgen dat de PT veilig en volgens de strikte regels kon plaatsvinden. Het voelde altijd veilig, en toch heb ik niet hoeven inleveren op resultaat! De trainers zijn ervaren, creatief in trainen, en passen op elke behoefte mijn trainingsprogramma aan. Echte toppers!!

Motiverend

Netjes, vriendelijk, ge-ordend, succes ervaring,

Betrokken, professioneel en ongedwongen.

Binnen een half jaar 15kg kwijt en voel mij véél fitter dan gehoopt. De trainingen zijn gevarieerd en zeer effectief met meer dan voldoende persoonlijke begeleiding.

Persoonlijke aandacht om je doel te halen

Afslank battle bij Activ8 gevolgd en door de persoonlijke aandacht, de diversiteit aan oefeningen en de kleine groepjes heb ik mijn doel zonder probleem bereikt. Bij Activ8 kan je jezelf zijn, op je eigen niveau trainen met de deskundige leiding van een enthousiaste trainer

Super leuk en motiverend!

Eind januari gestart met de afslank battle. Kleine groep, persoonlijke begeleiding, geen poespas maar lekker zweten en resultaat boeken. Het is goed vol te houden. Raad het iedereen, die wat kilo's kwijt wil, zeker aan. Jesse bedankt!!

Goede begeleiding en de vriendelijkheid

Doe voor de derde keer mee en ben nog steeds heel tevreden. De trainer is heel vriendelijk en geeft goede instructie en begeleiding.

De afslankbattle was echt leuk en vooral motiverend om te doen!

Goede begeleiding, leuke presentaties waar je wat van opsteekt en je merkt dat je echt wat gedaan hebt na afloop.

Perfect, eerlijk en motiverend

perfect, eerlijk en motiverend

Super professioneel

Afslank battle gedaan, erg tevreden met de begeleiding. En de steeds afwisselende sport lessen!!!!! Heel tevreden!

Goede begeleiding en fijne trainingen!

Jesse's trainingen zijn goed, begeleiding is individueel en hij past oefeningen aan waar nodig. Na een jaar nog steeds altijd uitdagend!

Helpt bij plezier in sporten met spel en humor!

Er wordt overal aan gewerkt, het is effectief en het helpt. Het is zeker aan te raden. Je kunt je lekker uitleven en helpt je bij verschillende doelen. Geen standaard sporten, uitdaging en buffellen!

Een goede sportschool met de beste ervaring in personal training

Mijn ervaring met Active 8 personal training is dat je de juiste begeleiding krijgt in sport en voeding die speciaal op jou is aan gepast. Jesse weet waar hij over praat en kan het goed en duidelijk over brengen waardoor hij jou juist net dat tandje meer kan laten doen dan normaal, dus als je wilt afvallen, gespierder, gezonder wilt worden kan je altijd bij Active 8 terecht

Voortgang, vriendelijk en effectief

Ik train al enige tijd met veel plezier bij Active8. Soms met een duidelijk doel dat dan ook gehaald wordt en soms om fit te blijven. Maar elke training is effectief. Ik zie nog steeds vooruitgang. De lokatie is ruim opgezet met veel afwisselend materiaal en een ontspannen omgeving. Dat houdt een training leuk. Of je nu in 3 maanden een doel wilt behalen of gewoon begeleidt wilt (kracht) sporten, ik kan Active8 van harte aanbevelen!

Prima sportschool, die in 1 jaar tijd een begrip is geworden.

Een prachtige sportzaal, relaxte sfeer en een prima trainer die je op een prettige manier weet te stimuleren om jezelf fitter te maken en je daardoor beter te voelen.

Een trainer/ coach met veel passie voor zijn vak

Mooie sportschool met goede apparatuur. Trainer met veel interesse en passie. Veel variatie in de lessen en maandelijkse/ wekelijkse challenges. En niet moeilijk doen/ direct oplossingen als je een keer niet kunt komen trainen.

Goede begeleiding met praktische oefeningen. Resultaat verzekerd !

Ik ben zeer tevreden over de professionaliteit van Activ8. Ik volg de Challenge, de Battle en de sportmassage. Het resultaat is er gelijk vanaf het begin: kilo's- en vetverlies !! De sportschool heeft alles in huis wat nodig is. Naast het sporten en bewegen zijn de presentaties die gegeven worden zeer nuttig om je "life style" te veranderen. Èn er heerst een gezellige sfeer. Dit heb ik bij geen andere sportschool zo ervaren !

Vakkundig, motiverend en leuk.

Ik heb louter positieve ervaringen met Jesse

Het is super om bij Jesse te trainen. Goede begeleiding , fijne sfeer. Werken samen aan je doelen , motiveerd je en ook erg gezellig

Oester 26

1723HW Noord-scharwoude

0226 - 4280 66

Over Activ8 Health Club

Bij Activ8 weten we hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben. Het zorgt ervoor dat je minder kans hebt op gezondheidsproblemen, beter in je vel zit, meer zelfvertrouwen krijgt, mentaal sterker wordt en bewuster wordt van je eigen lichaam. Daarom willen wij zoveel mogelijk mensen fitter en actiever maken.