Het hele traject, van de eerste gesprekken tot de uiteindelijke oplevering is professioneel en zorgvuldig verlopen. Duidelijke communicatie en afspraken zijn nagekomen. Hoge kwaliteit afwerkingen en geen opleverpunten! Waar hoor je dat tegenwoordig nog?
Wat een prachtig cijfer! Hier doen we het voor! Dank voor uw positieve review en het achterlaten van uw beoordeling! Graag wensen we u veel woonplezier in uw nieuwe woning!
Wij hebben een geweldig goede ervaring met Roosdom Tijhuis! Fantastische kopersbegeleiding die adequaat en snel reageert en de uitvoerder; fijne man, meewerkend en uiterst capabel. Niets dan lof!!
Dank voor dit prachtige cijfer! Hier doen we het voor! Fijn dat u een review heeft achtergelaten. Graag wensen we u veel woonplezier in Veenendaal!
Afgelopen december heeft Roosdom Tijhuis onze nieuwe woning opgeleverd. Bijna geen opleverpuntjes en erg tevreden over het resultaat! Ook de weg er naar toe was een erg prettige samenwerking zowel met de kopersbegeleiding als met de uitvoerder!
Wat een geweldig cijfer! Hier doen we het voor! Dank voor uw positieve review en het achterlaten van uw beoordeling! Graag wensen we u veel woonplezier in Rijssen!
Van begin tot eind prettige communicatie en zelfs nu als ik de sleutel heb blijven ze altijd bereikbaar voor vragen. Nazorg punten worden snel en zonder gedoe opgepakt. Het huis is netjes opgeleverd en alles is volgens afspraak verlopen. Enorm tevreden!
Wat een prachtig cijfer! Hier doen we het voor! Dank voor uw positieve review en het achterlaten van uw beoordeling! Graag wensen we u veel woonplezier in Rijssen!
Mijn ervaring met Roosdom is over het algemeen erg positief. De communicatie verloopt prettig en duidelijk, vragen worden snel opgepakt en je krijgt vlot een reactie. Afspraken worden nagekomen en er wordt goed meegedacht, wat het hele proces soepel en betrouwbaar maakt.
Dank voor uw positieve review en het achterlaten van uw beoordeling! Een prachtig cijfer waar we blij mee zijn. Graag wensen we u veel woonplezier in Hardenberg!
Hele fijne ervaring gehad met Roosdom Tijhuis. De kopers begeleiding was prettig en altijd goed bereikbaar. De oplevering en nazorg waren dat ook.
Erg bedankt voor uw positieve review en het achterlaten van uw beoordeling! Een geweldig mooi cijfer waar we blij mee zijn en waar we het voor doen. Graag wensen we u veel woonplezier in Veenendaal!
De kopersbegeleiding is uitstekend vanuit roosdom. De web applicaties zijn echter erg traag gebouwd. Afspraken worden "bijna" allemaal nagekomen (ik zit toevallig nu zelf al 1 uur op een medewerker te wachten). Bouw kwaliteit valt wel wat over te zeggen, als je in details gaat kijken dan vind je scheve stop contacten, balkon putjes die er niet netjes in zijn gezet en foutjes in het spuit plafond. Geen zaken waardoor je niet zou kopen en veel is zelf op te lossen met een schroevendraaier.
Dank voor dit mooie cijfer en het achterlaten van uw beoordeling. De punten die u noemt zullen we oppakken in ons afdelingsoverleg. Graag wensen we u veel woonplezier in Veenendaal!
Fijn verloop van aankoop nieuwbouw appartement! Eenmaal na de start van de bouw liep alles voorspoedig. Fijne communicatie transparant en telkens een foto update van de bouw in het kopersportaal!
Erg bedankt voor uw positieve review en het achterlaten van uw beoordeling! Een mooi cijfer waar we blij mee zijn. Veel woonplezier gewenst in Veenendaal!
Goed gebouwde seniorenwoning met een hoog wooncomfort. Voor een dergelijk type woning toch veel ruimte. Fijn dat er zo veel opties te kiezen waren. Kortom heel veel pluspunten. Enige minpunt was het schilder en spuitwerk. Rondom de trap is het schilderwerk matig. Waarschijnlijk is er over het stof heen geverfd of niet geschuurd. Met het spuitwerk is behoorlijk gesmeerd. Verder zijn super blij met de woning.
Erg bedankt voor uw positieve review en het achterlaten van uw beoordeling! Een heel mooi cijfer waar we blij mee zijn. We vertrouwen erop dat de punten over het schilder- en spuitwerk goed zijn afgehandeld. Graag wensen we u veel woonplezier in Epe!
De communicatie verliep soepel met korte lijnen, zowel met de kopersbegeleider als met de uitvoerder op locatie. Beiden dachten met ons mee en wilden ons graag voorzien van advies/oplossingen. Het uiteindelijk resultaat van onze woning mag er wezen.
Dank voor uw prachtige beoordeling! Daar doen we het voor. Fijn om te lezen dat er goed met u is meegedacht in advies en oplossingen. Veel woonplezier gewenst in Winsum!
Het bouwen van onze woning liep niet vlekkeloos, maar ze zijn er altijd voor ons geweest om te helpen en samen te kijken naar de mogelijkheden. Bedankt!
Erg bedankt voor uw positieve review en het achterlaten van uw beoordeling! Een ontzettend mooi cijfer waar we blij mee zijn en waar we het voor doen. Graag wensen we u veel woonplezier in Hardenberg!
Professioneel en kundig geholpen in de bouw van ons nieuwbouwhuis. Ook een eerdere ervaring gehad met een nieuwbouwproject door een ander bedrijf die minder positief was. Het verschil was duidelijk. Roosdom Tijhuis neemt je vanaf moment één mee in het bouwproces. Het online portaal werkte erg fijn en we konden laagdrempelig contact hebben met onze kopersbegeleider. Ook over Johan zeer positief, hij denkt echt met je mee en voelt als ondersteuning in het gehele proces. Uiteraard zijn er nog openstaande punten nu bij oplevering, maar deze kunnen prettig en makkelijk gemeld worden in het online portaal. Ook zien we dat er snel actie op wordt uitgezet / de punten opgepakt worden. Blij met onze nieuwe woning en dit proces met Roosdom Tijhuis.
Wat een geweldig cijfer! Dank voor het achterlaten van uw positieve beoordeling! Ook fijn om te lezen dat onze kopersbegeleider Johan u zo goed heeft begeleid in het hele bouwproces. We wensen u veel woonplezier in Veenendaal!
Mijn hele ervaring met RoosdomTijhuis is super positief. Vanaf het eerste contact met de kopersbegeleider tot aan de oplevering heeft dit bedrijf laten zien dat zij hun processen prima op orde hebben. Het begint al met het feit dat het basis ontwerp heel goed uitgedacht is, in het bijzonder m.b.t. tot de technische installaties. Ik was positief verrast dat er nog zoveel opties/wijzigingen mogelijk waren binnen het bestaande ontwerp. Het bouwproces liep ook goed gestroomlijnd, en de woning werd zelfs iets eerder opgeleverd dan origineel gepland. Dat was mede te danken aan het mooie weer. Het viel op dat de bouwplaats steeds keurig opgeruimd was, en dat is ook terug te zien in het eindresultaat. Er is netjes gewerkt en de woning is volledig naar wens.
Dank voor dit prachtige cijfer! Fijn om uw positieve review te lezen en dat u de moeite heeft genomen om uw beoordeling achter te laten. Een ontzettend mooi cijfer waar we blij mee zijn en waar we het voor doen. Graag wensen we u veel woonplezier in Bergentheim!
Wij zijn door onze kopersbegeleider van Roosdom geweldig meegenomen in de wereld van ons nieuwe huis. Onze vragen werden snel en ruimschoots beantwoord en er werd met ons meegedacht. Tot en met de oplevering kwaliteit in service en dienstverlening, boven verwachting!
Erg bedankt voor uw positieve review en het achterlaten van uw beoordeling! Een prachtig cijfer waar we blij mee zijn, want hier doen we het voor. Veel woonplezier gewenst in Veenendaal!
Uitermate tevreden over hoe alles is verlopen. De planning is volledig gehaald en de communicatie gedurende het proces was prima. OK de afwikkeling van wat afwerkpuntjes loopt tot nu toe toe goed.
Dank voor dit mooie cijfer! Fijn dat u uw positieve ervaring met ons deelt en uw beoordeling heeft achtergelaten. Een ontzettend mooi cijfer waar we blij mee zijn en waar we het voor doen. Graag wensen we u veel woonplezier in Dordrecht!
Roosdom is een bouwbedrijf dat ik zonder twijfel kan aanbevelen. De bouw verliep vlot en volgens planning, de communicatie was helder en transparant en de voortgang werd goed inzichtelijk gemaakt. De woning is keurig opgeleverd en ook bij opleverpunten en nazorg zijn ze absoluut niet kinderachtig. Onderdelen die vervangen moesten worden, werden snel en netjes opgelost. Wat Roosdom voor ons echt onderscheidt, is de mate van doordachtheid in de bouw. Er is duidelijk nagedacht over de indeling van de woning, het slim wegwerken van leidingen, duurzaamheid en praktische zaken zoals voldoende stopcontacten op logische plekken. Ook in het meerwerk wordt goed meegedacht en krijg je eerlijk advies over wat wel en niet zinvol is. Dat geeft vertrouwen. Daarnaast hebben we het contact met de medewerkers als prettig, professioneel en betrokken ervaren. Het enige minpunt in ons traject was de samenwerking met Bouwcenter Nobel voor de badkamer en toiletruimte. Met de verkopers daar hebben wij helaas een zeer negatieve ervaring gehad. Jammer is vooral dat kopers hierin geen vrije keuze krijgen. Dit staat echter los van de kwaliteit en werkwijze van Roosdom zelf. Ondanks dit aandachtspunt kijken wij zeer tevreden terug op het hele bouwproces. Roosdom is professioneel, ervaren en levert een zeer complete woning op. Een betrouwbare partij die wij zeker zouden aanbevelen.
Wat een geweldige beoordeling, dank daarvoor! Fijn om te lezen dat het hele bouwproces professioneel en soepel is verlopen. Uw ervaring met Bouwcenter Nobel heeft onze aandacht! Graag wensen we u veel woonplezier in Borne!
Tijdens de gehele periode van de bouw is er uitstekend gecommuniceerd over de mogelijkheden en de voortgang van de bouw. Ook de bewoners bijeenkomsten waren zeer prettig georganiseerd, waardoor al snel een leuk contact met de nieuwe buren ontstond. Na de oplevering zijn de puntjes die verbeterd moesten worden ook snel opgepakt.
Wat een mooie beoordeling, dank daarvoor! Fijn om te lezen dat de communicatie uitstekend was en ook dat de bewonersbijeenkomsten goed zijn bevallen. We wensen u veel woonplezier in Dordrecht!
We zijn goed geholpen door Rt tijdens het proces van de aankoop van onze nieuwbouwwoning. Al onze vragen werden goed beantwoord.
Wat een prachtig cijfer! Erg fijn om te horen, want daar doen we het voor. We wensen u veel woonplezier in Veenendaal!
Het grote bedrijf RoosdomTijhuis voelt klein aan: goede communicatie, bereidheid tot het oplossen van vragen en problemen, korte lijntjes. Vriendelijk personeel. Het portaal zou wat gebruiksvriendelijker mogen zijn. Nu vaak nog zoeken naar het juiste item.
Dank voor dit prachtige cijfer! We zijn erg blij om te lezen dat u het bouwen met ons zo positief heeft ervaren! Uw opmerking met betrekking tot het kopersportaal nemen wij ter harte. Veel woonplezier gewenst in Oosterhout!
Natuurlijk is er altijd wel wat bij de bouw van zo’n groot complex. Wat ons betreft ging het erom hoe de probleempjes werden opgelost en in welk tijdsbestek. Ook de communicatie met Roosdom en zijn uitvoerder waren plezierig en correct.
Wat een mooie beoordeling, dank daarvoor! Fijn om te lezen dat de communicatie met het verkoopteam en de uitvoerder als plezierig en correct zijn ervaren. Veel woonplezier gewenst in Oosterhout!
Keurige bouwers die meedenken en in contact blijven met de kopers. Ik heb Roosdom als erg prettig ervaren. Zal mijn volgende huis het liefst ook weer door hun laten bouwen.
Dank voor uw positieve review! We zijn erg blij om te lezen dat u het bouwproces als erg prettig heeft ervaren! Daar doen we het voor. Veel woonplezier gewenst in Veenendaal!
Toen we een nieuwbouwhuis kochten, waarschuwden veel mensen om ons heen zich over het proces en met name de duur ervan. 'Altijd uitloop, veel rompslomp met verschillende tussenpartijen' etc. Maar niets bleek minder waar door de uitvoering van RoosdomTijhuis! Fijne, snelle en heldere communicatie met onze kopersbegeleider en ter plekke met de uitvoerder. Geen onverwachtse vervelende verrassingen of tachtigduizend loketjes waar je langs moet voordat iets geregeld kan worden. De uitvoering, het persoonlijke contact en de betrokkenheid/bereidbaarheid om te helpen zorgden ervoor dat we de aanschaf van ons eerste huis samen als heel prettig hebben ervaren - wat een hele fijne start geeft van ons woonplezier!
Wat een fantastische review! We zijn erg blij om te lezen dat u het hele bouwproces als positief heeft ervaren! Daar doen we het voor. Veel woonplezier gewenst in Veenendaal!
Onze nieuwbouwwoning is in een project gebouwd door Roosdom Tijhuis, alle communicatie is vlekkeloos verlopen en de bouw zelf is vlot gegaan.
Wat een prachtig cijfer heeft u ons gegeven! We zijn erg blij om te lezen dat zowel de communicatie als de bouw zelf vlot is verlopen. Veel woonplezier gewenst in Veenendaal!
Vanaf het begin verliep alles soepel. Wij werden steeds duidelijk en tijdig op de hoogte gehouden van de voortgang. Daarnaast ontvingen wij deskundig advies over wat het beste bij ons huis paste. Alle werkzaamheden zijn binnen de afgesproken termijn afgerond. Ook de oplevering verliep uitstekend. Wij zijn zeer tevreden en dankbaar voor het geleverde resultaat. Complimenten voor het uitstekende werk!
Wat een geweldige beoordeling, dank daarvoor! Fijn om te lezen dat de communicatie, het deskundige advies en het uiteindelijke resultaat als uitstekend zijn ervaren. Veel woonplezier gewenst in Rijssen!
Onze woning is nieuw gebouwd door Roosdom tijhuis. Inmiddels is deze opgeleverd en we zijn heel tevreden. Het gehele traject zijn we fijn en goed op de hoogte gehouden. Waren er vragen, konden we deze altijd stellen. Voor ons is dit ons 2e nieuwbouwwoning. Het verschil met de vorige aannemer is groot. Dit merk je vooral aan de verschillende professionals die voor hun eigen specialiteiten worden ingezet. Bij veel nieuwbouw zie je dat alles door een zelfde ploeg gedaan word. Dit merk je in kwaliteit. We zijn heel tevreden. Nog een paar kleine dingetjes die bij oplevering naar boven kwamen maar deze worden allemaal opgelost. Bedankt Roosdom Tijhuis voor ons nieuwe (t)huis
Dank voor uw prachtige cijfer, daar doen we het voor! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met het eindresultaat. Veel woonplezier gewenst in Ede!
Jutestraat 8
7461TR RIJSSEN
Roosdom Tijhuis is een ontwikkelende bouwer die landelijk opereert als een sterke partner in huisvestingsprojecten. Naast onze eigen projecten ontwikkelen, ontwerpen en bouwen we projecten voor gemeenten, corporaties, beleggers en andere opdrachtgevers in heel Nederland. Daarnaast wappert onze vlag op diverse zorghuisvestingsprojecten. Het is onze kracht dat we integrale oplossingen aanreiken maar ook net zo goed delen daarvan kunnen oppakken. Van complete gebiedsontwikkeling en -realisatie inclusief de infrastructuur tot de bouw van enkele woningen, een winkelgalerij, school, kantorencomplex of bedrijfspand dat gezien mag worden.