Geweldige planning en begeleiding.

Gedurende de start en bouw van het project, hebben wij de communicatie als zeer goed ervaren. Ook op de werkvloer hebben wij ons steeds welkom gevoeld als we vragen hadden. De woningen zijn zeer degelijk gebouwd en voldoen in hoge mate aan onze verwachtingen.

Prettige en deskundige samenwerking

Maas Jacobs zorgde goed voor de bouw van de woning. Hield ons goed op de hoogte.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goede betrouwbare aannemer, met prima communicatie en betrokken medewerkers

Dit was een pilot voor een concept levensloopbestedige woningen. Degelijke voorbereiding en bouw met een paar beginnersfoutjes die ik zou aanpassen: 1. pakket ruimte indeling boven, meteen meenemen of adviseren lichtschakelaar om vanuit boven ook het licht in de hal beneden aan/uit te doen wat logisch is en nu niet is geplaatst. Nu zou je in het donker naar beneden moeten. 2. contactdozen Utm zonder schuifjes uitgevoerd waardoor de niet benutte plaats (zijn 2 aansluitkin gen waarvan 1x benut) een gat is in de wand. 3. Verlichting aan schuurtjes uitvoeren met bewegingssensor zoals omschreven in het lastenboek en niet met een schemerschakelaar 4. Grond vervangen als deze meer wit zand is op voorhand laten uitvoerfen zodatg de grondwerker er met de machines nog bij kan, gewoon als meerwerk optie opnemen 5. spuitwerk boven goed omschrijven dat het van die korrels zijn waar je je aan kunt bezeren, zo scherp 6. plafondafwerking technische ruimte wit maken ipv beton 7. Optie bieden voor andere trap met beuken treden 8. Ruimte onder trap benutten met deurtje 9. mogelijkheid inbouwen waterontharder zonder ingewikkeld verleggen hoofd waterleiding 10. bebordingsplan eigen terrein meenemen

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Maas-Jacobs Bouwbedrijf , daar kun je op bouwen!

Vanaf de start tot aan de oplevering van mijn huis stond er een team van mensen voor me klaar die me geweldig begeleidde, adviseerde en informeerde over de voortgang van de bouw. De uitvoering van het geheel stond onder leiding van Pieter en de timmermannen Arjan en Bas. Een drietal dat van aanpakken weet! Dankzij Maas Jacobs kan ik gaan genieten van een degelijk gebouwd huis, waarin het woongenot als een huis staat!

Mooi resultaat

Een avontuur om als leek te ervaren dat ook de bouw van een nieuwbouw woning een complex proces is met mensenwerk in veel disciplines. Dan geeft het rust en vertrouwen wanneer dit alles goed wordt gemanaged. En waarbij communicatie met onze uitvoerder en de dames bij ondersteuning kopersbegeleiding, steeds perfect is verlopen. Problemen zijn steeds vakkundig opgepakt. Met een hele mooie woning als resultaat.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Zonnepanelen/zonneboiler

Fijne samenwerking uitmuntend personeel

Uitstekend klantencontact, altijd te bereiken en komt altijd afspraken na. De koers begeleiding van begin tot de oplevering geweldig.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Het kan altijd beter toch

Het was een lang traject van oktober 2021-2023 Uiteindelijk toch opgeleverd. Met nog wat verbeterpunten en nog punten te doen wonen we in een mooie twee onder een kap woning met goed en kwalitatief gebruikte materialen. Prachtige locatie voor ons. We werden goed op de hoogte gehouden wat er speelde.

• Advies N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goed gebouwd en prima communicatie. Alle opleverpunten snel en goed opgelost.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Oplevering is oké. De nazorg is veel minder

De oplevering via Maas Jacobs is goed verlopen. Daarna blijken er nog een aantal gebreken aanwezig te zijn welke met materiaal van toeleveranciers hersteld moeten worden. Onder andere twee deuren dienen nog hersteld en afgeleverd te worden. De leverancier heeft deze deuren nog steeds niet afgeleverd.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Van begint tot eind ondersteuning gehad

Vanaf het allereerste moment bij de informatieavond tot aan het opleveren van de woning altijd snel en kundige ondersteuning gehad. Tijdens de bouw van de woning geregeld mogen kijken naar de voortgang. Tussendoor genoeg vragen gehad die altijd snel en netjes werden beantwoord. Top service van begin tot het eind!

Geweldig .

Van begin tot eind een hele ervaring rijker omdat dit onze eerste nieuwbouwwoning is . Je koopt een huis op papier , vervolgens geef je te kennen welke opties je wilt en hun doen het werk . Hoe makkelijk wil je het hebben ? Over de communicatie , advies en begeleiding via volg je woning of direct met de dames van Maas Jakobs zijn we uiterst tevreden . Die hebben ons door het hele traject heen geholpen . Wat een kanjers ! Er waren wel wat probleempjes , maar deze zijn uiteindelijk allemaal opgelost . Ook de mensen op de bouwplaats zelf waren zeer behulpzaam, en maakte altijd tijd om even mee te kijken . Ook voor hun een dikke 10.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Kwaliteit top! Communicatie moet echt beter.

Kwaliteit zeer over te spreken maar de communicatie moet echt beter, vooral de communicatie na vooroplevering. Zoveel schriftelijke toezeggingen welke niet nagekomen worden, en daar komt dan ook geen bericht over. Dit zorgt voor onnodig veel frustratie wat totaal niet nodig is. Betere communicatie tussen kantoor/bouwplaats/klant zou onze score van een 7 direct naar een 9 brengen. Berichten als “in week x wordt y geïnstalleerd” en dan gebeurt er niets en moet je als koper er zelf weer achteraan gaan.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

top

Eigenlijk geen op of aanmerkingen. Prima overleg met de uitvoerder

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige

Super!

We zijn erg blij met onze woning. De kwaliteit van de woning is erg hoog! Communicatie is erg goed en alles is bespreekbaar.

Prima bouwbedrijf waar je op kunt bouwen

Prima bouwbedrijf waar je op kunt bouwen

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Vakmannen die weten wat ze doen

De bouw van ons nieuwbouw huis is ontzettend goed verlopen. De communicatie verliep goed en we werden tijdig van alles op de hoogte gesteld. Ook met de oplevering waren er eigenlijk amper punten te benoemen: Maas-Jacobs heeft echt top werk geleverd. Wij zijn helemaal gelukkig met ons nieuwe huis.

Goede begeleiding mooie woning

Mooie woning en goede communicatie via online app. Alles is online dus dat is fijn. Enige jammere was dat sommige opties of vrij duur zijn of niet mogelijk zijn. Verder helemaal tevreden ook tijdens oplevering goed geinformeerd.

Helder transparant en duidelijk

Super fijn. Alle vragen werden snel en goed beantwoord. Ook alle mogelijkheden met betrekking tot de meerwerk opties waren duidelijk. Je wist van te voren echt wat je kon verwachten.

Een soepel proces!

Van begin tot aan het einde verliep alles erg fijn. Het contact was snel, geen vraag was teveel en de online portal werkte erg fijn. We werden goed op de hoogte gehouden en we hebben diverse kijkmomenten gehad om een gevoel bij de woning te krijgen. Daarnaast is er kwalitatief goed afgebouwd en zijn er mooie materialen gebruikt. Het is niet zozeer dat je eigenlijk iets anders wenst als je veel geld betaald voor een woning maar in een tijd waar service en afspraken slecht worden nagekomen was het wel erg fijn dat het ook goed geregeld kan zijn anno 2023. Als ik dan toch 1 minpuntje mag noemen zijn de verticaal geplaatste stopcomtacten overal. Die mogen, zeker in dit segment, standaard horizontaal worden uitgevoerd

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Nette bouw, communicatie kan op sommige punten beter

Zeer opgeruimde bouw. Mooie bouwmaterialen en alles is netjes afgewerkt. Volg je woning is perfect. Onze vragen worden snel beantwoord. Oplevering was goed met enkel een paar puntjes die snel worden opgelost. Uitvoerder Kees is een aller aardigste en behulpzame man. Natuurlijk hebben we ook wat puntjes te verbetering: De oplevercommunicatie was zeer summier, er had meer informatie mogen komen waarom (het lijkt dat) de bouw soms weken stil ligt. Bijvoorbeeld problemen met levering, weer of personeel. Dit maakt het wachtproces aangenamer, de dubbele kosten lopen almaar op. We miste wel een paar belangrijke opties bijvoorbeeld de keuze van binnenkozijnen en de keuze van materiaal van de trappen en traphekken in de woning. Aan de trap hebben we nog veel (overbodig) werk om deze netjes te krijgen. Toevallig net de offerte van schilder binnen en komt neer op +-3000€ om alle gaten te dichten, te kitten en te verven. De keuze van de plek waar de keuken zit, had ook een optie aan de tuinkant mogen hebben. Daarnaast miste we goede maatvoering, van de kamers, kozijnen etc. de diepte van de tuin was lang onduidelijk, al kan dat ook aan onze verkoper (Kim Makelaars) hebben gelegen. En als laatste, belangrijkste punt de warmtepomp. Hoe kan er met een partner in zee worden gegaan waarover zo veel te doen is. Als bewoner MOET je tekenen voor een 30 jaar lang contract via een partij wat onder een mega vergrootglas ligt. Deze keuze vraagt om problemen in de toekomst qua kosten, transparantie van verbruik en hulp bij problemen. Het was een te makkelijke keuze om het warmteplan op deze manier uit te besteden.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Een goede en betrouwbare aannemer!

Maas-Jacobs hebben wij ervaren als een fijne partij om mee samen te werken. Afspraken worden nagekomen en we zijn goed op de hoogte gehouden gedurende het hele bouwproces.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Dak, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Fijne ervaring met Maas-Jacobs

We werden ontzettend goed op de hoogte gehouden, vragen werden snel beantwoord en er werd de tijd genomen voor ons als kopers. Daarnaast is de mate van afwerking en zorg waarmee gebouwd is super hoog. Aan alle details is gedacht. We zijn heel erg blij dat Maas-Jacobs ons huis heeft gebouwd - geeft vertrouwen.

Vriendelijk personeel en goede service

Vriendelijk personeel en goede service

Als goed ervaren

Er zijn wel een paar verbeter punten, verder als goed ervaren.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Maas Jacobs is een fijne, open en transparante organisatie

Prettig zaken doen met mensen die hun afspraken nakomen. Duidelijke communicatie via de online omgeving maar vooral ook prettige persoonlijke contacten via Astrid en Kiona. Heel tevreden over Dennis de uitvoerder en vooral ook over het prachtige resultaat, een appartementencomplex met allure. Dank aan Maas Jacobs ook voor de prachtige lamp.

de Ambachten 31

4881XZ Zundert