We zijn zeer tevreden met Maas Jacobs. Fijne communicatie, zowel online via de kopersbegeleiding als bij de kijkmomenten op de bouw door de uitvoerder.

Goede communicatie en samenwerking

In goede duidelijke taal uitleg gehad en samengewerkt. De punten waar we tegen aanliepen werden aangepakt en netjes verwerkt. Via volgjewoning ook goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bouw. Filmpjes waren erg leuk!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Mooi huis en fijne begeleiding door Maas Jacobs!

Van begin tot eind goed bereikbaar en heel meedenkend. Een mooie woning geworden!

Super tevreden met MJ!

MJ heeft de bouw van ons nieuwbouwhuis uitgevoerd. Ze zijn als aannemer professioneel, betrouwbaar en zeer prettig in de communicatie. De begeleiding was uitstekend en de bouw en oplevering zijn hoog in de kwaliteit. Zeer tevreden

Dennis super bedankt

Ik ben zeer tevreden met hoe het gehele traject is verlopen een speciale dank aan Dennis Kiona en Cristel voor de fantastische ervaring

Super bouwbedrijf

Wij zijn heel erg tevreden over Maas Jacobs. Tussentijds steeds meegenomen in het bouwproces. Ze denken met je mee, reageren binnen een dag en zorgen dat alles perfect wordt afgehandeld. Heel blij met ons fantastische huis.

Zeer dik tevreden

Zowel door het kantoorpersoneel als de monteurs goed geholpen. Ze zijn vriendelijk, beleefd en beantwoorden al je (vele) vragen. Ze werken netjes en alles wordt tot in de puntjes gecontroleerd na het plaatsen. We zijn dik tevreden over onze prachtige kozijnen. Ook niet onbelangrijk, ze halen ook niet het onderste uit de kan, wat vele andere wel doen is onze ervaring. Ik zou hun iedereen aanbevelen.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Vriendelijk, flexibel en professioneel

• Advies N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Het ging allemaal voorspoedig en het voelde alsof het vanzelf ging.

We zijn vanaf moment 1 fantastisch geholpen en op de hoogte gehouden. Als we iets moesten regelen werden we tijdig op de hoogte gebracht. Het hele traject voelde daardoor bijna zorgeloos. Wij ervaarden in het begin wel enige druk bij de keuzes voor het meerwerk en sanitair, maar ook daarbij werd uitgelegd waarom dat nodig was. En dit zorgde uiteindelijk voor een zeer soepel traject tot de oplevering. Gewoon héél goed!

Tevreden

Bij koop van eerste huis best goed begeleid en snelle oplevering volgens schema. Goed bereikbaar via volgjewoning.

• Advies N.v.t.

Heel goed

Prettige ervaring. Fijn dat de oplevering eerder was. Altijd aanspreekbaar. Goede communicatie en bereikbaarheid van de kopers begeleiding. Door de leeftijd wel meer moeite met de digitale platformen

Snel en duidelijk.

Prettig in communicatie, open en transparant. Eerlijk rondom voortgang en gebreken. Overall zeer tevreden

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

We were supported whole time

MJ helps us with all the details and information was always clear. We are so happy

Prettige samenwerking

Fijn contact korte lijntjes

Goed, professioneel

Fijn en prettig contact. Van begin tot einde goede betrokkenheid via volgjewoning en goed meegenomen in verschillende processen. BMN minder goede service en communicatie. Niet duidelijk, was overhaast. Jammer.

Fijne samenwerking

We hebben de tijd als fijn ervaren. Er werd altijd duidelijk gecommuniceerd en we konden veel vragen stellen. Als iets niet in orde was werd het snel opgepakt.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Heel professioneel en enthousiast team

Heel positief en fijne samen werking met alle medewerkers

Goede begeleiding en tips

Zie hier boven

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goed naar de wensen geluisterd

Heel goed

Prima samenwerking met MaasJacobs.

Prima aannemer

Komen afspraken goed na

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Hele fijne begeleiding in het het proces.

Ik ben goed meegenomen in de koop van mijn nieuwbouwhuis. Gedurende het proces is continu gewaarborgd dat alles oké verliep. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Maas Jacobs doet enorm zijn best om een hoge kwaliteit te leveren. Dit wordt enorm gewaardeerd.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goede ervaring

Goede ervaring met Maas Jacobs en de mensen van de bouw. Vlotte communicatie. Vragen werden meteen uitgezocht. Er wordt goed met je mee gedacht. Ook een aanpassing van de positie van de stroompunten (omdat de keukenkastjes net iets anders bleken te vallen) tijdens de controle was geen probleem. Enige minpuntje was de grondbewerking. De communicatie rondom deze werkzaamheden verliepen wat moeizaam. Dit ontstond mede omdat de hele buurt hier op één lijn moest zitten en het verloop hiervan niet altijd via het portaal gecommuniceerd werd. Daardoor kwamen wij er vaak via via achter wat de stand van zaken hierin was. Toch kan ik dit bedrijf zeker aanbevelen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

de Ambachten 31