Familiebedrijf met vakmanschap en moderne oplossingen. Restaureert met respect en duurzaam.

Bouwbedrijf Bruins Slot is zo’n bedrijf dat niet roept, maar levert. In de loop der jaren groeide het uit tot een specialist in renovatie, restauratie, herbestemming en verduurzaming van oude gebouwen, boerderijen en monumenten. Geen snelle meters, wel vakwerk dat blijft staan. Het restauratievak zit hier letterlijk in de genen. Jarno nam het bedrijf over van zijn vader, van wie hij het ambacht leerde. Dat zie je terug in alles: aandacht voor detail, respect voor het oorspronkelijke gebouw en een scherp oog voor wat nú nodig is. Oud waar het moet, modern waar het kan. Ik leerde vader en zoon kennen in 2015, toen zij het restauratiewerk van onze Jugendstilboerderij in het Oldambt kwamen opnemen. Inmiddels werken we al meer dan tien jaar samen, op basis van vertrouwen. De boerderij is van boven naar beneden en van buiten naar binnen volledig gerestaureerd en waar nodig gemoderniseerd. Met onder meer een doordachte combinatie van slaap- en badkamer, een indrukwekkende dakserre en een traditionele kapschuur. Alles klopt. Niets schreeuwt. Wat Bruins Slot onderscheidt: - Vakmanschap met historisch besef - Betrouwbaarheid (afspraak is afspraak) - Meedenken zonder over te nemen = Oog voor duurzaamheid zonder het karakter te verliezen Zoek je een bouwer die monumenten begrijpt, keuzes uitlegt en kwaliteit levert zonder poeha? Dit is hem. Tjeerd Willem Hobma, Nieuw Beerta, een tevreden klant

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap
  • Advies
  • Communicatie
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Restauratie monumentaal pand
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Degelijk en betrouwbaar.

Complete renovatie en restauratie van onze monumentale boerderij laten doen door de mannen van Bruins Slot. Stuk voor stuk rustige mannen die graag met je mee denken. Geen 8 tot 5 mentaliteit en ze werken hard. Overleg gaat gemoedelijk en niet gehaast. Meer en minderwerk wordt keurig bij gehouden. Denk dat ze eerder te weinig als te veel rekenen. Het werk is naar volle tevredenheid uitgevoerd en steekt allemaal degelijk in elkaar. Het mooie is dat ze echt alles zelf kunnen, en daardoor snel geschakeld kan worden. Zeker een aanrader!

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap
  • Advies
  • Communicatie
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Restauratie monumentaal pand
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Vuile Riete 27

7925PL LINDE DR