De woning is met veel precisie gebouwd. Vriendelijke mensen en nemen de tijd om je persoonlijk te woord te staan. Al met al een top ervaring!
Prima organisatie
Wij kunnen niet anders als vol lof zijn over de Gebroeders Blokland en hun medewerkers waar wij mee te maken hebben gehad. Altijd meedenkend en probleem oplossend. Geen achterlijke lange bouwrijp zoals we vaak om ons heen horen. Chapeau! Wij wonen heerlijk in een door jullie gerealiseerd appartement.
We wonen inmiddels in een fijn nieuw huis! Na de oplevering waren er enkele kleine verbeterpunten, maar deze zijn direct én netjes opgelost. De communicatie met de bouwer verliep prettig en duidelijk. Al met al zijn we erg tevreden over het hele proces.
Ze reageren snel en het is allemaal goed opgeleverd
De informatie die ze geven is duidelijk en accuraat. Ze reageren snel op vragen en denken mee.
Goede ervaring en fijn bouwproces
Duidelijke en prettige communicatie. Gedurende het bouwproces voldoende geïnformeerd. De woning is netjes gebouwd met weinig opleverpunten.
Gebroeders Blokland heeft de bouw gedaan van ons appartement en wij hebben tijdens de bouw fijne communicatie gehad over het proces. Als we vragen hadden werden die heel snel beantwoord.
De koop van het appartement verliep prettig. Tijdens de bouw voldoende op de hoogte gehouden en een mooi appartement opgeleverd.
Tevreden over het proces en eindresultaat van de woning. Netjes opgeleverd op een paar punten na. Deze zijn genoteerd en ik heb er vertrouwen in dat deze netjes worden opgepakt. Altijd goed geholpen door vriendelijk personeel.
wij zijn zeer tevreden over het resultaat en het bouwproces
Van begin tot einde ben ik goed geholpen door onze klantadviseur. De bouw verliep voorspoedig en snel, de vele kijkmomenten maakten het een fijne beleving. Na sleutelontvangst toch nog wat kleine punten gevonden die heel snel en adequaat zijn opgepakt door gebroeders Blokland.
Vriendelijke personeel, schone op Levering van het huis. Duidelijke en goede afhandeling opleverpunten.
Helder, duidelijk en oprechte communicatie.
Goede communicatie, duidelijke uitleg, ik ben erg positief
komt afspraken na en levert goed werk
Fijne ervaring
Goede service, mooi project gebouwd.
Professioneel,prettige commicatie en keurige afwerking/afhandeling
Mooie woning
Tevreden mooie hoekwoning gebouwd.
We wonen met veel plezier in onze nieuwe woning. Is netjes opgeleverd en handig dat je via Home-DNA punten kunt indienen.
Alles was op zich goed geregeld, maar er zijn een aantal zaken waarbij de kwaliteit en communicatie zeker beter kunnen. Het belangrijkste is dat het huis snel werd opgeleverd.
Ondanks dat ik zelf niet bij de kijkdagen kon zijn is er goede communicatie geweest en ben ik op de hoogte gehouden. Bij de oplevering zijn de verbeterpunten snel gerepareerd.
Moerbei 5
3371NZ HARDINXVELD-GIESSENDAM