Zeer goed in communicatie en het nakomen van afspraken

Tijdens het hele traject zeer kundig geholpen door iedereen binnen het bedrijf. Van offerte tot inmeten tot de daadwerkelijke bouw. En wat ik nog het meest waardeerde was de communicatie. Er kan natuurlijk altijd iets tegen zitten, uitlopen of fout gaan bij een project. Maar dan is het zeer fijn als je hier goed over geïnformeerd wordt. En dat is bij van Spaandonk het geval. Duidelijke communicatie, altijd bereikbaar en gericht oplossen. Perfecte service en kundige vakmensen. Kortom top.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw

Hartstikke goed

Alles liep op tijd. Beter dan de treinen van de NS. Onze organisatie heeft op basis van open begroting de verbouwing en restauratie uit laten voeren door van Spaandonk.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Restauratie monumentaal pand
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Eindelijk een aannemer die verstand heeft van bouwen

Ik heb een hele goede ervaring met deze aannemer. Voor- en tijdens het project heb ik de communicatie als zeer prettig ervaring. Ze zijn technisch goed onderlegd. Mijn huis uit 1928 heeft oa een volledig nieuw dak gekregen en is geïsoleerd. Een pittig klusje omdat de houten spanten verrot waren. Er was altijd overleg mogelijk en ze waren goed bereikbaar tijdens de bouw. De bouwmannen werken netjes, ruimen goed op en komen afspraken na.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Dak, Vloer, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Fijn geregeld!

Gewoon goed

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer

Kreitenmolenstraat 166 a

5071 BK UDENHOUT