Vriendelijk en korrekt maar nog altijd geen garantiebewijs Gekregen
Komen zeer stipt de vooropgestelde data na Verwittigen enkele dagen vooraf de aard van de werken. Zeer vriendelijke werklieden. Het gras voldoet honderd procent aan de verwachtingen.
Van de eerste kennismaking met Johan in de toonzaal te Oostende tot het huisbezoek, de levering en plaatsing van Olivier en hun uiterst TOP personeel en de correcte facturatie zijn we uiterst tevreden. Een bedrijf die hun afspraken nakomt! Een aanrader voor iedereen! KLASSE! Kwaliteit van het gras = uitmuntend!
De voortuin ligt er strak bij, onze woning heeft meer uitstraling! Vanaf onze eerste kennismaking hadden wij een zeer goed gevoel, dit heeft zich verder gezet in een goede samenwerking met een fantastisch eindresultaat. Een topteam met beroepsfierheid! Dankjewel Dimitri.
Johan Kemel, heeft een warme en vriendelijke uitstraling naar de klant toe. Is zich bewust van wat klanten verwachten. Goede kwaliteit, correcte afspraken, tot in de puntjes, duidelijke offerte dus geen verrassingen achteraf. Gaat na of de klant gekregen heeft wat beloofd was. toont initiatief om problemen op te lossen als die zich voordoen. toont zich bereid te reageren op wensen van de klant en is flexibel. Werk, uitvoering, afwerking : TOP
Positief eerste contact, Professionele begeleiding, opvolging & plaatsing met een Perfect resultaat.
Heel correct en vriendelijk service. Wij zijn heel content.
Eindelijk een mooie voortuin waar dagelijks veel mensen voorbijlopen. Vanaf eerste contact tot afwerking verliep alles zeer vlot. Heel vriendelijke mensen Zeker aan te raden bij iemand die dit ook wil uitvoeren.
Een fijne samenwerking van a tot z: - plaatsbezoek met de nodige opmetingen - brochure en staaltje worden achtergelaten - er wordt geluisterd naar de specifieke noden en er wordt besproken wat de verschillende mogelijkheden zijn - duidelijke offerte, waarbij je achteraf niet voor verrassingen komt te staan; meerdere scenario's staan vermeld - goede prijs/kwaliteitsverhouding - garantie certificaat - vlotte service, prima opvolging - alle afspraken werden nagekomen en dit binnen een relatief korte termijn - knap resultaat
Zeer correcte aannemer, prima service. topproducten. Zelfs extra vragen werden beantwoord om ons verder te helpen.
Aangenaam bedrijf met een mooie kijk tuin. Snelle levering en zeer belangrijk prijs kwaliteit, top!
Onze tuin had sterk geleden onder de zeer warme zomer vorig jaar. We namen de drastische beslissing om nu voor kunstgras te kiezen. Het resultaat is fantastisch. Visueel biezonder geslaagd, je ziet bijna niet dat dit geen echt gras is. Prima service, goeie afwerking. Wij zijn tevreden cliënten!
Het resultaat mag er zijn. Er werd een offerte opgemaakt. De aannemer kwam niet terplaatse kijken. De grondwerken kwamen anders uit dan voorzien doordat grond iets bol (enkele cm in midden terrein) stond en niet vlak. Serrien stond er op om een meerprijs aan te rekenen voor extra manuren en extra container (die belachelijk weinig werd gevuld) of gewoon minder af te graven en minder stabilisee te voorzien. Aangezien we voor een goede uitvoering kozen werd er opnieuw een offerte opgemaakt en had ik te kiezen, slechte uitvoering of meerprijs. Nochtans was er gezegd geweest bij overeenkomst dat alles in de prijs zat! Vervolgens was een datum voor de eigenlijke plaatsing kunstgras afgesproken en die is vier keer verplaatst geweest om persoonlijke redenen van dhr Serrien. Na een maand na de start hebben we mooi kunstgras, waarvoor dank aan Royal Grass.
Initieel is er bij de plaatsing in mijn tuin van Royal Grass door Olivier Serrien een en ander volledig verkeerd gelopen zoals in mijn eerdere beoordeling gezegd. Probleem aangekaart bij de heer Ed Donkers van Royal Grass waarna de vervelende situatie in de kortste keren naar mijn grote voldoening perfect werd rechtgetrokken. De gazon van mijn tuin is nu prachtig, streling voor het oog. Mocht het van de eerste keer ok geweest zijn, dan zeker 5 sterren. Veel dank aan de heer Donkers en uiteindelijk ook voor Olivier.
Originele beoordeling
Kunstgras zou in 2 stukken gelegd worden met de verzekering dat de aansluiting 2 stukken onzichtbaar zou zijn. Betreft kleine opp van 23,88m². Bij plaatsing op 21/10/2018 zegt Olivier Serrien dat het zijn voorraad beter uitkomt de opp te bedekken met 4 stukken. Na plaatsing blijkt dat het wel duidelijk zichtbaar is waar de stukken samenkomen. Dat zou volgens Olivier Serrien na korte tijd wel verdwijnen. Enkele weken later (1/2019) blijkt dat dit niet het geval is waarop ik hem aanspreek over het probleem. Na veel aandringen stuurt hij mail dat hij zijn planning zou bekijken om te komen kijken naar het probleem. Daarin vermeldt hij dat de naden op foto inderdaad duidelijk te zien zijn. Intussen 5/5/2019 heeft hij meerdere keren een afspraak meegedeeld maar telkens komt hij nadien af met een drogreden om afspraak af te zeggen... medewerker heeft ontslag genomen, ziek geworden enz... Wanneer je hem daarover aanspreekt beweert hij dat je hem stalkt.... Uiteindelijk moet ik hem in gebreke stellen en wel dagvaarden
Om te beginnen hebben we alles gaan bekijken om op die manier een keuze te kunnen maken,eenmaal zover zijn er afspraken gemaakt die perfect zijn opgevolgd,was iedereen maar zo van z'n woord. Zeer tevreden over het geleverd werk.
Als professioneel tuinaannemer doe regelmatig beroep op Kunstgras centrum Westende (Johan Kemel).Zoals steeds mooie duidelijke afspraken die verlopen zoals afgesproken en top afgewerkt.ik blijf zeker in de toekomst samenwerken met kunstgras centrum. Mijn klanten en mezelf zijn supertevreden van het resultaat.
Bij het eerste contact hadden wij een zeer goed gevoel van onze verkoper ,Dimitri Van Clooster . Die beantwoorde onze vragen en gaf ons een aantal keuzes die beter aan onze eisen voldeden . Wij zijn super blij met onze tuin nu.
Zeer tevreden over het eerste contact , plaatsing en afspraken. Duidelijke offerte , snelle opmaak . Plaatsing is ook zeer vlot en correct verlopen. Komen hun plaatsing afspraak correct na, en alle vragen worden ook duidelijk beantwoord. Kortom firma om nog mee samen te werken.
Bij de eerste ontmoeting in de showtuin te Wetteren, kwam de zaakvoerder professioneel en vriendelijk over. De offerte zat vlug in mijn mailbox en de planning en communicatie verliep vlot. Wegens slechte weersomstandigheden verliep de planning anders maar daar werd duidelijk over gecommuniceerd . Zeer mooi resultaat met een meerwaarde voor mijn tuin.
Na een bezoek aan VD kunstgrassen hebben we besloten sense Royal Grass gelaten leggen. Het verloop van de aanleg werd overlopen en vastgelegd. Alles wat afgesproken was is nagekomen . (wat je nog zelden tegen komt ) De plaatsers werken net en zijn zeer vriendelijk . Een bedrijf dat zeker het aanbevelen waard is.
Tijdens een eerste kennismaking met VD kunstgrassen werden wij op een heel transparante manier op de hoogte gebracht van de voor- en nadelen van kunstgras. Er werd geluisterd naar onze verwachtingen, budgetvoorwaarden etc. Op basis van dit gesprek ging onze voorkeur uit naar twee verschillende grassoorten. Hiervan kregen we stalen mee naar huis om te vergelijken. De opvolging gebeurde erg vlot en de plaatsing en afwerking ook. De persoonlijke en transparante communicatie met de klant is zeker een pluspunt!
Meermaals beroep gedaan op Kunstgrascentrum en altijd zeer tevreden over de uitgevoerde werken. Afspraken en opvolging zijn altijd top !
Zeer aangename, vertrouwen wekkende mensen over heel de lijn. Het gras werd ook snel na levering geplaatst. De afwerking is onberispelijk, het resultaat ronduit schitterend. Van een zeldzaam niveau!
Ben zeer tevreden van royal kunstgrass alles was zoals afgesproken.
Muziekplein 67
5402CS Uden
Royal Grass staat voor perfectie. Of het nu gaat om de kwaliteit van de producten, de kennis van de specialisten of de manier waarop wordt geprobeerd het kunstgras te verbeteren: iedere dag streeft men bij Royal Grass naar kunstgras van de beste kwaliteit. Royal Grass draait niet uitsluitend om het leveren van kunstgras, maar om het aanbieden van een totaaloplossing. In onze showtuinen kunt u het kunstgras van dichtbij bekijken en wordt u direct ingelicht over de mogelijkheden. Vervolgens helpt Royal Grass u tijdens ieder stadium van de aankoop, van het ontwerpen van uw tuin, tot het aanleggen van uw kunstgras. www.royalgrass.be