Ja inderdaad op deze korte tijd dat het Kunstgras gelegd werd zijn we heel tevreden, in de Winter periode blijft ons voor tuintje één mooi Groen grasveld! Als we bezoek hebben dan zijn onze gasten verbouwd van ons grasveld, er zijn er 2 families die jullie adres vroegen en deze hebben wij ook door gegeven.
Duurzaam en mooi gras. Lijkt echt! Ik krijg van alle kanten complimented over mijn tuin.
Ik ben zeer tevreden met alles, van bestellen tot laten leggen van het kunstgras! De mensen die het kwamen leggen zijn zeer professioneel en uiterst vriendelijk. Het kunstgras ziet er heel natuurlijk uit, ik hoop dat dit lange tijd zo blijft.
Wij zijn zeer tevreden over heel de lijn. We zijn zeer professioneel behandeld van AtotZ
Mooie gazon. Onze oude (echt gras) was na 4 jaar volledig kapot wegens meesten. Nu we een mooi kuntgazon hebben moeren we enkel het gazon regelmatig borstelen om alle bladeren er van af te doen. Dit is een rustgevende bezigheid, veel beter dan een grasmaaien te moeten gebruiken. Het uitzicht op de tuin is ook verbeterd.
Ik werk nu reeds een 10 tal jaar samen met kunstgrascentrum en van het eerste tot laatste project is dit altijd uitstekend en tot in de puntjes verlopen.steeds zeer goede afspraken, steeds van jullie woord,zeer vakkundig en vriendelijke werkmannen die de werkplek altijd zeer netjes en opgekuisd achterlaten.
Heel tevreden , de werken zijn proffesioneel verlopen en heel net gewerkt moest langs de oprit van de buren, na afloop van de werken werd alles netjes achtergelaten, geen enkel spoor van de toch ingrijpende werzaamheden. Na 2,5 dagen waren de werken afgerond met als gevolg een tuin om U tegen te zeggen, niets dan lof,zowel tegenover de zaakvoerder als het personeel. Ook een pluspunt wanneer je meehelpt wordt dit in mindering gebracht, het was heel tof om met zo een ploeg samen te werken. Laat de zomer maar komen om volop te genieten van onze prachtige aangelegde tuin, MOESTEN HET AL EERDER GEDAAN HEBBEN.
Ik ben zeer tevreden over het advies, over de service voor en tijdens de uitvoering van de werken, over de geleverde kwaliteit en de correcte prijs voor de totaaloplossing. De look en feel van het gras en de perfect uitgevoerde naadverbindingen zorgen voor een resultaat dat natuurgras bijna evenaart.
Positief over de hele lijn.
Wij zijn een ZEER tevreden klant. Bij de kennismaking werd er tijd genomen om te luisteren naar onze behoeften, mee nagedacht over oplossingen. Een uitgebreide uitleg over de plaatsing en onderhoud zonder druk te leggen op aankoop. Bij de tweede stap werd een huisbezoek ingepland en werd perfect nagekomen zoals overeengekomen om te bekijken of de gemaakte keuze daadwerkelijk kon uitgevoerd worden. Zelfs een tweede en derde bezoek was niet teveel om alles in goede banen te leiden en niets over het hoofd te zien. De dag van de uitvoering was het team stipt aanwezig. En wat een gemotiveerd en aangenaam team. Toppers samen met de zaakvoerder, geen spanningen en de job werd uitgevoerd door mensen met heel wat vakkennis. Een dikke pluim voor dit bedrijf. We zijn uiterst tevreden met onze keuzes, alles werd tot in de perfectie afgewerkt!!!
Samen met Kunstgrascentrum het ontwerk van mijn vernieuwde tuin uitgewerkt. De uitvoering is gedaan door top-professionelen, binnen de afgesproken termijn en conform de offerte. Royal Grass ziet er als echt uit.
Kunstgrascentrum Torhout is een professioneelbedrijf. Wij zijn uiterst tevreden over de manier waarop het project werd aangepakt. Vlotte communicatie tot het bekomen van een offerte. De afgesproken planning werd nageleefd. Een pluim ook voor de vriendelijke arbeiders, de nodige beschermingswerken werden aangebracht om geen schade aan te brengen aan de woning. De werken werden correct uitgevoerd en na de werken werd alle afval opgeruimd en de tuin proper achtergelaten. We zijn dus zeer tevreden van het resultaat.
Zeer mooi resultaat,de bliss is bijna niet te onderscheiden van echt gras. Ook zeer propere werkmannen.
Wij zijn uiterst tevreden over de manier waarop het project (van offerte tot uitvoering) werd aangepakt. Bij het Kunstgrascentrum staat de klant centraal en wordt alles zeer professioneel aangepakt.
Gazon artificiel qu'on croirait du vrai tellement il est beau ,épais ,verdoyant La qualité est au top bonne épaisseur pour marcher dessus Entretien facile Belle couleur Donne un aspect neuf à votre jardin
heb mijn tuin wat gereorganiseerd en ben ten rade gegaan bij hen in Torhout. hun modeltuin is een voor in de boekjes. Zo netjes gedaan en vol inspiratie. gezien ik de plaatsing zelf wilde doen (borders) heeft Johan me haarfijn alles uitgelegd. een aanrader.
Zeer duidelijke informatie ontvangen omtrent de vele mogelijkheden op het dakterras te Torhout. Mijn beslissing was direct genomen. Een perfecte afwerking door ervaren personeel en alles netjes opgeruimd. Het resultaat mag gezien worden !!! gewoon FANTASTISCH !!
Ervaren personeel
Omdat ik een puppy heb nu hebben ze het kunstgras zo vlug mogelijk geplaatst, de dag dat het kunstgras geplaatst is kwam de puppy naar zijn nieuw huis en hij speelt er graag op. Op het overschot van het kunstgras die ik heb gelegd in overdekt terras ligt er ook graag op omdat daar droog is en buiten aan het regen. Dankje om zo vlug te komen.
Iedereen die twijfelt aan kunstgras, gooi die twijfel overboord en neem contact op met het fantastisch vriendelijk Team van Kustgrascentrum Torhout. Alles wordt op een heel vakkundige en professionele manier tot in de puntjes afgewerkt.
Professionele aanpak met degelijk advies vanaf offerte tot en met einde werken. Goede en snelle communicatie voor uitvoering werken.
Van bespreking tot afrekening heel correct. Alles wordt kort opgevolgd zodat men geen weken in de werken zit. Afspraken worden fantastisch nageleefd en opgevolgd. Personeel is super vriendelijk en professioneel kortom een AANRADER
Zeer correcte afspraak en schitterend resultaat. Personeel zeer tevreden en vriendelijk.
Nadat ons gras al jaren last had van een slechte ondergrond, ongedierte, mos en onkruid ben ik op zoek gegaan naar een alternatieve oplossing met kunstgras. Hiervoor ben ik bij verschillende handelaars langs geweest maar het bezoek aan de kijktuin van Kunstgrascentrum in Torhout sprong er wel uit, niet alleen door de prachtige tuin maar ook door de kwaliteit van het kunstgras en de ervaring die ze met Royal Grass hebben. Hierdoor was de beslissing om met hen samen te werken rap gemaakt. Aangezien onze tuin een speciale vorm heeft met veel schuine zijdes en een grootte van 110m2 hebben we besloten om de grondwerken zelf uit te voeren in samenspraak met Kunstgrascentrum om zo de kosten wat te drukken. En ook bij het plaatsen van de ondergrond hebben we dit samen uitgevoerd wat perfect gelopen is. Wij hebben gekozen voor Royal Grass Bloom omdat dit het beste resultaat heeft met de reeds groene aanwezigheid van bomen, struiken en hagen. Het resultaat mag inderdaad gezien zijn. Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe tuin en hopelijk blijft dit voor jaren zo...
Het kunstgras product is bijna hetzelfde als echt gras van aanvoel en zicht op zijn geheel prachtig . De kinderen en kleinkinderen en vrienden vinden dat een meerwaarde van genot en spel . We gaan dit doorgeven aan geïnteresseerden ter plaatse.
Muziekplein 67
5402CS Uden
Royal Grass staat voor perfectie. Of het nu gaat om de kwaliteit van de producten, de kennis van de specialisten of de manier waarop wordt geprobeerd het kunstgras te verbeteren: iedere dag streeft men bij Royal Grass naar kunstgras van de beste kwaliteit. Royal Grass draait niet uitsluitend om het leveren van kunstgras, maar om het aanbieden van een totaaloplossing. In onze showtuinen kunt u het kunstgras van dichtbij bekijken en wordt u direct ingelicht over de mogelijkheden. Vervolgens helpt Royal Grass u tijdens ieder stadium van de aankoop, van het ontwerpen van uw tuin, tot het aanleggen van uw kunstgras. www.royalgrass.be