De gesprekken met onze wooncoach niet altijd even soepel.. We hadden toch meer ondersteuning verwacht van onze coach!! Meer kijkdagen. info via app, prima. bouw prima. afwerking prima
De indruk bij oplevering is dat de kwaliteit van de nieuwbouwwoning goed is. Echter bleek bij oplevering dat de opmerking bij de voorschouw nog niet was opgevolgd. Dit eerd tijdens de oplevering alsmog verholpen. Tijdens de bouw tijdige communicatie over de voortgang. Echter voor de teruggave van de btw op de standaard geleverde zonnepanelen moesten wijzelf actie ondernemen. De vraag blijft of dit anders niet was gerestitueerd.
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe woning. Mooi gebouwd, krijgen hier ook veel complimenten over.
Van de Klok heeft voor ons een heel mooi appartement gebouwd. De bouw van het complex heeft ca. 2 jaar geduurd. Gedurende deze periode werden we op de hoogte gehouden met nieuwsbrieven die gemiddeld 1x per 2 maanden werden gezonden. Door de toen geldende maatregelen rondom de pandemie, was het niet altijd mogelijk om de bouwplaats te bezoeken. Nadat de maatregelen opgeheven waren, zijn er kijkmomenten geweest, dit mocht naar onze mening vaker gebeuren. De kwaliteit die geleverd is, is hoog. Qua opleverpunten waren er maar 6. Bij de voorschouw hebben we er 2 gemeld, deze werden tijdens de oplevering opgelost, één punt is tijdens de oplevering direct verholpen, de andere 3 worden de komende tijd verholpen. De persoon die de oplevering uitvoerde deed het netjes en beleefd. Was ook eerlijk. Al met al zijn wij tevreden en hebben geconstateerd dat van de Klok kwaliteit levert.
Het ziet er geweldig uit. Zeer schoon opgeleverd en weinig problemen die nog verholpen moeten worden. Oplevering ging secuur en er wordt niet moeilijk gedaan
Een zeer betrokken team die zich inzet voor de bouw. We zijn goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bouw en met vragen worden we altijd goed en snel geholpen.
Mooi project op een top locatie. Goede (eerste) ervaringen met Van de Klok
Vriendelijke, duidelijke en professionele staf, maar bovenal kwalitatief een top product geleverd.
Prima ervaring gehad. Wel soms wat lang niks gehoord over de bouw of een protectieve oplevering. Eigenlijk hadden we dit al veel eerder willen weten als concept moment. Ook te weinig kijk momenten. Verder is de bouw mooi verlopen.
Onze ervaringen met van de Klok zijn zeer positief. Alle informatie en werkwijze rondom onze woning is zorgvuldig verlooen
Goed traject, op enkele schoonheidsfoutjes na.
Oplevering volgens initiele indicatie. Leuk om de bouw te volgen via de bouwapp, met foto’s van de bouw.
Medewerkers van Van de Klok draaien nergens hun hand voor om. Ze werken hard en gebruiken goede materialen. De mensen zijn vriendelijk, beantwoorden altijd alle vragen en er worden kwalitatief goede materialen gebruikt. Het enige nadeel is dat ze samenwerken met LIV! Want dáár is werkelijk niks mogelijk.
Alles is soepel en in goed overleg verlopen en afgehandeld
Fijne oplevering. Weinig punten tot herstel
Dit is onze tweede ervaring met een nieuwbouw woning van Klok (nu Van de Klok). Tijdens het bouwproces zijn we netjes op de hoogte gehouden en zijn alle afspraken op tijd vastgelegd. Bij de voorschouw hadden wij maar enkele verbeterpunten bijna allemaal voor de oplevering zijn opgelost. Er staan nog een paar kleine punten open, maar die worden netjes in overleg opgepakt. De totale afwerking is netjes gedaan en het huis is behoorlijk (veeg) schoon opgeleverd. Voor ons over het geheel weer een prettige ervaring!
Wij zijn ontzettend blij dat van de Klok onze woning gerealiseerd heeft. Gedurende het bouwtraject zijn ze erg professioneel en vakkundig gebleken. In iedere bouwfase zijn we goed op de hoogte gesteld. Bedankt voor het bouwen van ons huis!