goede communicatie, eerlijk en goed technisch advies, redelijke prijs

prettige en open samenwerking, goeie vaklui, vriendelijk en netjes.

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap
  • Advies
  • Communicatie
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige

Goede afspraken, nagekomen van A tot Z en mooi werk !

Het contact begon met een uitgebreide offerte welke is nagekomen van het begin tot einde opdracht. Ondanks fikse veranderingen tijdens de verbouwing van onze tussenwoning van de boven verdieping (kompleet nieuwe indeling), inclusief een zeer luxe badkamer, nieuwe zoldertrap, bovenhal en slaapkamer zijn zonder zorgen verlopen en aanbevelenswaardig! Ook de detailwensen van onze kant werden met goed advies aangepast en uitgevoerd. Elke werkdag werd beëindigd met een veeg schone werkplek waar door ons ook nog geleefd werd! Het bedrijf werkt met vakkundig personeel en goede onderaannemers voor het diverse speciaal werk, waarbij de regie bij Remco van Elmpt blijft! Kortom, het project is probleemloos afgerond met wederzijds vertrouwen. Geen koopje maar wel een goed en helder/zuiver resultaat waar we nog jaren plezier van gaan hebben!

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap
  • Advies
  • Communicatie
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Nieuwendammerkade 22 B

1022AB AMSTERDAM