Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen het vriendelijke en behulpzame personeel. Er is lof voor deskundig advies en vakwerk. De dienstverlening wordt gezien als betrouwbaar en professioneel. Over het algemeen geven de reviews een positieve indruk met aandacht voor detail.
4 May 2026
Ank
Berkel- Enschot
Zowel mijn ingelijste oorkonde als beide borduurwerken zijn een sieraad aan de wand. Dit mede door het zeer vakkundige advies en inlijstwerk. Ook mijn borduurwerk is zoals men dat noemt, recht van draad, opgespannen.
29 December 2025
Annie
Vught
Dat is de reden dat ik dit bedrijf iedereen wil aanbevelen en ik kom er zeker terug
3 October 2025
Stan
Oisterwijk
Zijn erg vriendelijk en goed geholpen.
16 July 2025
sjors Kock
Gilze
Mijn borduurwerk is prachtig ingelijst en ik kon t al binnen drie dagen ophalen. Ik kreeg goed en deskundig advies over type lijst en de kleur ervan. Het ziet er prachtig uit, een echte toevoeging!
5 July 2025
Erna
Moergestel
super advies en geleverd vakwerk voor de juiste prijs
5 July 2025
Ad
Oisterwijk
Wij hebben een schilderij laten inlijsten door All-In Inlijst studio. De lijst is mooi en het schilderij komt veel beter tot zijn recht. Bovendien zijn wij zeer vriendelijk geholpen. Een aanrader!
14 February 2025
Barbara
Oisterwijk
Zeer vriendelijk ontvangen en zeer goed advies gekregen om een poster in te lijsten. Goed besproken wat de mogelijkheden zijn, met of zonder passe-partout, soort glas en wat voor lijst. Hier werd uitgebreid de tijd voor genomen.
2 January 2025
Paul
Moergestel
De rede dat ik naar All-In ben gegaan was een gebroken glas van een emotioneel geladen foto. Met enige twijfel of een nieuw gras de foto goed zou doen (vertekening, spiegelingen) heb ik het toch een kans gegeven. Onder de indruk van het waardevolle advies en de persoonlijke service liet ik 'Mijn juweeltje' achter bij de inlijststudio Oisterwijk. Binnen de afgesproken tijd kreeg ik een meding dat de foto klaar stond om opgehaald te worden. Het resultaat heeft me totaal verrast. De foto kwam beter tot zijn recht als ooit tevoren. Kleine oneffenheden die door de tijdsgeest ontstaan waren vielen niet meer op. De lijst leek herboren. Met een 'pareltje' waar ik me opnieuw trots op voelde ben ik totaal tevreden naar huis gereden. Dank je wel All-In
9 September 2024
Maria
Helvoirt
Ik werd uitstekend geadviseerd ook op het moment dat er een alternatief beschikbaar kwam. Verder werd ik teruggebeld op het moment dat er een goedkoper alternatief beschikbaar kwam. Dit heeft me flink wat geld bespaard.
10 May 2024
Robert
Oirschot
Goede inschatting, fijn advies en correcte uitvoering.
11 December 2023
Ton
Boxtel
Het schilderij dat ik gebracht had is erg mooi opgeknapt. Eerst een gesprek wat de wensen zijn en uitleg wat er mogelijk is. Is het zover klaar dan kom je weer om te kijken naar het resultaat en daarna wordt het helemaal afgewerkt. Samen met zijn vrouw een goed team!! Super blij mee.
10 November 2023
Caroline Groot
Tilburg
Goed en eerlijk advies, prima afwerking
8 November 2023
Frans
Oisterwijk
Hier bent u echt op het juiste adres voor het inlijsten. Ze nemen echt de tijd met deskundige uitleg over wat je wensen zijn. Echt een aanrader vakmanschap is meesterschap op dit adres.
8 November 2023
Gerard
Boxtel
Er wordt meegedacht en advies gegeven over het te maken product.
2 July 2023
Mevr. Van Balkon
Oisterwijk
Je voelt meteen dat jouw kunstwerk in goede handen is. Het resultaat mag er zijn! Het werk komt nu nog beter tot zijn recht.
2 July 2023
Petra en Cees
30 June 2023
Angele
Oisterwijk
Snelle service en prachtig resultaat !
9 May 2023
Goed werk geleverd
18 April 2023
Aart
Goirle
Wij zijn erg blij met de geleverde service, het prettige ontvangst en de mooie inlijsting.
9 February 2023
Bob en Charlotte
Oisterwijk
Er wordt alle tijd genomen om van een goed advies voorzien te worden. Service is uitstekend, en contact loopt soepel
7 January 2023
Mieke
Moergestel
De eigenaar is zeer servicegericht. Zijn werk doet hij met volle passie en liefde. Is zeer creatief en hij laat je niet gaan totdat je zelf echt tevreden bent. De adviezen en het leveren van kwaliteit zijn super en professioneel. Ik kan dit bedrijf echt iedereen aanraden!
3 January 2023
Perry
Udenhout
Prima service en fijn dat men in oplossingen denkt, ook bij afwijkende maten van mijn print in een lijst met standaard maten. Resultaat was prima.
3 January 2023
Jolanda
Oisterwijk
Ik ben goed geholpen en erg blij met het eindresultaat. Als ik nog een keer iets wil laten inlijsten, kom ik zeker terug.
3 December 2022
Janneke
Berkel-Enschot
In 2012 zijn wij van start gegaan met ALL-IN Inlijststudio Oisterwijk.
Na jarenlange ervaring in het inlijst vak wilden wij graag in een relaxte sfeer advies geven aan mensen, die wensen hebben op het gebied van inlijsten. Naast het feit dat wij een goede service verlenen, hechten wij zeer aan de kwaliteit van ons product. Wij nemen de tijd voor u, zodat we in overleg tot hét juiste resultaat komen.
Ook voor uw kantoor, restaurant of hotel kunnen wij u behulpzaam zijn bij het uitkiezen van kunst, fotografie of andere beelddragers. Onze grafische achtergrond is daarbij van groot nut. Wij lijsten het werk voor u in en kunnen tevens de wanden voor u inrichten. Vraag vrijblijvend offerte aan.
Molenacker 92
5061KT Oisterwijk