Heel fijne en persoonlijke benadering !

Na een spoedreparatie, een folder meegenomen over 3D klikgebit omdat ik toe was aan vervanging. Heel fijn en persoonlijk gesprek gehad met Steven over de mogelijkheden, hij heeft direct een planning en afspraken gemaakt en prima service geleverd. Werken adequaat en no nonsense !

Schitterend

Heel mooi en goedzittend gebit. Nette behandeling en heel erg vriendelijk. Vakmanschap een 10.

Ik rząd aan Julek Van Nordea Tandprothetiek

Ik ben tevreden met een zeer goede benadering van de patent, ik rząd het aan.

Vriendelijk,en verstand van zaken

Na jaren lang zoeken naar t probleem en voor verbetering van mijn prothese,die niet goed was en veel problemen mee had waaronder 2a3 x per week breken,al vanaf t begin,en nog geen recht had aanvankelijk voor weer n nieuwe..ben ik uiteindelijk bij jules van nooit terecht gekomen en in zeer korte tijd zagen hun al meteen t probleem ondanks de complexiteit, en hebben alles geregeld en een mooie volledige goedpassende goede prothese gemaakt,ook voorafgaand kon ten alle tijden bellen en werd altijd vriendelijk en correct geholpen met hoofdletters geholpen ;-) zeer tevreden dus,raad iedereen deze kliniek echt aan

• Persoonlijke aandacht

Vakkundig,vriendelijk, afspraken worden goed nagekomen,en goede uitleg. Goed bereikbaar.Ben zeer tevreden.

Topper

Kon snel komen en altijd afspraken op tijd Zeer blij met tanden

Ben uitermate tevreden

Ik ben uitermate tevreden over de behandeling en snelheid van afspraken

• Persoonlijke aandacht

Ben zeer tevreden, fijne behandeling en zeer vriendelijk personeel. Zal het zeker aanbevelen.

Goed behandeld

• Persoonlijke aandacht

Er wordt goed mee gedacht en op gezichtsuitdrukkingen gelet goed gecommuniceerd en naar je geluisterd. Ook klantvriendelijk. Een bedrijf dat ook meedenkt met je. Een aanrader.

• Persoonlijke aandacht

Tot op heden is mijn ervaring prima.

Goede behandeling

Zeer tevreden!!

Prothese zat meteen goed ,na het eerste bezoek!

• Persoonlijke aandacht

Ze nemen de tijd voor je. Luisteren goed naar wat je wenst. Denken met je mee! Goede service! In een woord geweldig!

• Persoonlijke aandacht

Rustig geholpen, alles werd keurig uitgelegd en stap voor stap alles in orde gemaakt. Goed advies gekregen over mijn kunstgebit, ziet er geweldig uit.

Zeer vakkundig geholpen.

Steven heeft vakwerk geleverd. Had veel geduld en erg aardig.

• Persoonlijke aandacht

Je hoeft bij Jules van noort geen seconde te denken dat je spijt krijgt. En zeker ik als angsthaas ben ik erg blij hem gevonden te hebben we komen uit België speciaal naar hem toe . hij neemt de tijd en je gaat de deur uit als hij en uiteraard jijzelf helemaal tevreden bent . Dat is pas goede service en altijd vriendelijk dus voor de volgende die dit leest wees niet bang ze zijn met hun aan je zijde komt het zeker wel goed !

• Persoonlijke aandacht

steeds ingescheurde mondhoeken. Had veel eerder moeten gaan. Ben bijna 62 jaar Doordat een voortand van mijn gebit los zat, heb ik deze technieker gebeld. Had zijn zoon Steven en deze zei, u moet hier echt wat aan laten doen. We bekeken samen de opties. Slecht passend gebit ! Heb meteen een afspraak gemaakt voor een 3 D- gebit. Het zit prima en ik kan hier ook veel beter mee eten !!!!! Heb totaal geen pijn gehad van blaartjes of drukplekken. Het zat perfect en ik heb al aan veel mensen jullie adres gegeven !! Ga nu zeker ieder jaar langs om alles te laten checken. Kan dit iedereen echt aanbevelen. Top bedrijf en aardige zoon, welke mij prima heeft geadviseerd en geholpen !!!

• Medewerkers N.v.t.
  • Persoonlijke aandacht

deskundigheid en zorgvuldigheid scoren hoog

Het aantal afspraken waren conform de eerder gegeven voorlichting en er werd zorgvuldig gemeten en aangepast. Enige minpuntje was de moeite om op tijd de afgesproken tijd na te komen.

• Persoonlijke aandacht

Goed tevreden, maar soms wel ffff wachten bij afspraak

Maar kon wel snel afspraak maken als het nodig was dus dat is dan weer Positief

• Persoonlijke aandacht

Goede en juiste aandacht.

Prettig

• Persoonlijke aandacht

Super goed en vriendelijk geholpen

Aardige mensen die de tijd voor je nemen en goede uitleg geven.

Geruststellende vakbekwame mensen

Na tandartsangst goed op mijn gemak gesteld . Er werd goed geluisterd naar mijn wensen Waardoor er prima werk werd geleverd Ben zeer tevreden !

in een zin geweldig

Ben uiterst tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Jullie hebben mij zeer goed geholpen, door te luisteren wat ik graag wilde en het in uitvoering gebracht. Ik ben super blij met mijn nieuwe prothese hartelijk dank hiervoor. Jose Bax-Oosterbosch

Botenlaan 42

5652CA Eindhoven

Over Jules van Noort Tandprothetiek

Gediplomeerd tandtechnisch specialist Jules van Noort studeerde in 2016 af aan de faculteit Gezondheidszorg van Hogeschool Utrecht waar hij een vierjarige (deeltijd) opleiding volgde voor tandprotheticus. Jules wil zich vooral richten op ouderen met een totaal gebit. “Mensen weten vaak helemaal niet hoe het met hun prothese is gesteld. Met een (goed) passend gebit kun je beter kauwen. Daardoor worden je hersenen getraind. Het zorgt voor een goede doorbloeding en helpt gezondheidsklachten te verlagen. De juiste prothese is de basis van een goede gezondheid.”