Laden reviews...
42 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews prijzen consequent Jules van Noort om zijn professionaliteit, geduld en vakmanschap. Klanten voelen zich gehoord en betrokken bij het behandelplan, en krijgen duidelijke uitleg. De resultaten worden omschreven als goed passend en duurzaam, met consistente vooruitgang. Al met al laat de praktijk een hoge standaard en betrouwbare zorg zien.
Het was de schrik van mijn leven toen ik hoorde dat mijn tanden getrokken zouden worden. Maar ik moet zeggen Jules en zijn team hebben me echt geholpen. gerustellende, Ze maken altijd tijd voor je en zien heel goed wat er verbeterd moet/kan worden. Hele aardige gezellige praktijk.
2 July 2026
pas
eindhoven
Beste tandtechnicus die er is werkt met heel veel passie voor zijn vak al heel veel jaren! Echt een aanrader voor iedereen die een nieuwe prothese nodig heeft zonder problemen . Jules bedankt voor de geweldige glimlach en hij past als het glazen muiltje van Assepoester Bedankt Diana
26 June 2026
Diana Janssen
Eindhoven
Wat een vriendelijke, geduldige en gespecialiseerde man die Jules. Ik kan Jules alleen maar aanbevelen!! Een zeer goede service en geen moeite teveel. Superblij met mijn nieuwe gebit.
25 June 2026
Caroline
Geldrop
Zeer gedreven en vakbekwaam !
24 June 2026
Jan Vreven
Eindhoven
Jules heeft initiatief genomen om van prothese naar klikgebit te "upgraden" , en heeft er vanuit zijn expertise met veel geduld en vakmanschap iets moois van gemaakt . Ik ben super tevreden met het resultaat !
18 June 2026
Leon
Huyveneers
Ze hebben mij van een heel fijn en mooie prothese voorzien. Ik ben er blij mee.
4 June 2026
Bert
Eindhoven
Goede uitleg Maar moet nog wennen aan het gebit i.v.m. dat het wat groter is maar zit goed
N.v.t.
7 May 2026
J
Veldhoven
Zeer vakbekwame man steld je gerust en denkt met mee
5 May 2026
Ronny De koning
Eindhoven
Hij neemt alle tijd voor je en is bekwaam!
1 May 2026
Marijk
Veldhoven
Top! Heel zorgzaam en professioneel.
1 May 2026
Hamid Moslemizadeh
Eindhoven
Mijn gebit een probleemgeval, een passende prothese was een grote uitdaging. Helemaal gelukt, de nieuwe prothese met mooiere tanden zit stevig in de mond en ik kan weer prettig smakelijk eten. Een meesterwerk, met mijn complimenten.
23 April 2026
Willy Hoeben-Los
Eindhoven
Zeer tevreden , en vol zelf vertrouwen heb ik weer een prachtige glimlach door het zeer goede en vakkundige werk van de Heer van Noort. Hij is een zeer kundige vakman . Het is een aanrader!
9 April 2026
Saskia
Eindhoven
Gezellige, rustige en geduldige tandarts. Maar vooral een vakman die er alles aan doet om je prothese perfect te laten passen.
27 February 2026
Erika
Eindhoven
Jules is een persoon die de liefde voor zijn vak vanaf het eerste moment uitstraalt. Goed is bij hem niet goed genoeg, het kan altijd beter.
25 February 2026
Michaël
Eindhoven
Het was geweldig om mee te maken hoe Jules te werk gaat, wat een vakman zeg en de persoonlijke benadering is zo fijn. Alles in overleg en samen tot een super resultaat gekomen. Ik ben heel blij met deze prothese, het is de 4e en veruit de beste. Dankjewel Jules!
20 February 2026
Lenny van Dooren
Ik ben trots
18 February 2026
Bert
Eindhoven
Ben door n vriendin naar van Noort gestuurd, Ben super tevreden, hij heel veel werk en moeite moeten doen, om mijn prothese goed passend te krijgen, mijn kaak is scheef na n zwaar ongeluk. Ben dik tevreden over het resultaat. Top
29 January 2026
Mien Hoeks
Veldhoven
Na een nare ervaring bij de tandarts met een tijdelijke prothese, heb ik contact opgenomen met de praktijk van Juul. Er is meteen tijd vrijgemaakt, ergste klachten rondom de prothese werden verholpen. Inmiddels is de definitieve prothese klaar. Juul is erg precies, geruststellend en heeft een gezonde dosis humor. Ik ben super tevreden!
27 January 2026
Jane Hoed
Eindhoven
Moet nu erg wennen. Ik kan pas over 1 maand zeggen of het goed is. Ik slis nu heel erg. Dus moet mijn tong nog wennen aan mijn nieuwe prothese
27 January 2026
Tecla kilwinger
Eindhoven
Gemoedelijk en netjes behandeld in mijn 1e afspraak. Heb er vertrouwen in dat het allemaal netjes geregeld wordt
19 December 2025
Mien
Veldhoven
vervanging van boven- en ondergebit na vier vakkundige stappen (vier afspraken) heb ik een perfect passend nieuw boven - en ondergebit
16 December 2025
Gerard van den Boomen
Eindhoven
Kon beide protheses maken, wat de tandartspraktijk waar. ik bij zit in de zorg niet kon. Dus zeer goed.
10 December 2025
Patricia Van de Wal
Veldhoven
Neemt echt de tijd om een mooi gebit te maken top
5 December 2025
Anja
Wintelre
Jules neemt echt de tijd en is niet eerder tevreden dan dat alles perfect past.
4 December 2025
Marja van de Kerkhof
Hellevoetsluis
Zeer fijne behandeling
14 November 2025
Wilma jansen hubert
Nuenen
Gediplomeerd tandtechnisch specialist Jules van Noort studeerde in 2016 af aan de faculteit Gezondheidszorg van Hogeschool Utrecht waar hij een vierjarige (deeltijd) opleiding volgde voor tandprotheticus.
Jules wil zich vooral richten op ouderen met een totaal gebit. “Mensen weten vaak helemaal niet hoe het met hun prothese is gesteld. Met een (goed) passend gebit kun je beter kauwen. Daardoor worden je hersenen getraind. Het zorgt voor een goede doorbloeding en helpt gezondheidsklachten te verlagen. De juiste prothese is de basis van een goede gezondheid.”
Botenlaan 42
5652CA Eindhoven
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.