Ik werk zelf al lang in de bouwwereld. Nu een aannemer gevonden voor bouw van eigen woning. Zeker een goede aannemer, denkt pro-actief mee, heeft goede mensen in dienst voor een goede kwaliteit en bovenal is er een goede sfeer. Zowel in eigen bedrijf als met klant. Doet ook over veel zaken niet moeilijk. Neemt niet weg dat er bij elke bouw altijd wel enkele discussiepunten zijn :) dit is logisch. Gaat erom hoe je hier de oplossing in vind. Een pluim voor Aannemer Volendam
Al tijdens de ontwerpfase dacht Julien goed mee over de bouw van ons huis. Toen het eenmaal zover was kwam er een waanzinnig leuke ploeg hard werkende en zingende mannen die het huis binnen de afgesproken tijd bouwden. Al met al een heel prettige ervaring; Veel plezier gehad, veel geleerd en een prachtig huis waar we dagelijks van genieten!
Super, komen hun afspraken na en misschien wel het allerbelangrijkste doen wat ze beloven. Ook de nazorg is perfect geregeld. Geen moeilijk gedoe. Afspraak je afspraak en het wordt opgelost.
Alles was goed geregeld, er was een strakke planning gemaakt. (Altijd afwachten of dat wel lukt) Zij hebben het super goed geregeld, dakkapel, stucwerk hele woning, nieuwe binnendeuren en kozijnen, aanbouw, vloerverwarming en isoleren van de ondervloer. Wij hebben alles bij hen belegd en dat is allemaal super verlopen. Allemaal harde werkers en echt top werklui.
Er blijven uiteraard altijd verbeterpuntjes, maar wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
Zeer tevreden over het prefab plaatsen van een aanbouw van 40 m2.
Al in de voorfase voor onze verbouwing en het aanbrengen van twee dakterrassen werd er door Made goed mee gedacht. In de offertefase waren zijn offertes duidelijk en overzichtelijk. Ook was het voor Made geen probleem om offertes te wijzigen en aan te passen. De planning werd perfect uitgevoerd. Op het moment dat de dakterrassen prefab werden geleverd was ook daarvoor alles goed geregeld. De vergunningen waren goed geregeld alsmede het vervoer. De kwaliteit van het gebruikte materiaal was top. het personeel was iedere dag op tijd en goed gehumeurd. De kwaliteit van de hele verbouwing is top. Ook na de verbouwing bleef het contact goed. Ook het meerwerk bleef zeer binnen de perken. Al met al een top aannemer.
Tijdens het rondje door het huis om de werkzaamheden te bespreken werd er met ons meegedacht, er werd geluisterd naar onze wensen maar we hoorden ook hun mogelijkheden/ideeën. (geen spouwisolatie maar een voorzetwand) Toen de verbouwing begon werd er snel & vakkundig gewerkt. Wij woonden tijdens de verbouwing in huis en natuurlijk was het aanpassen maar bijna alle dagen was het te doen om er in te blijven. De verbouwing ging in 2 fases en beide keren is er snel en met een strak programma gewerkt zodat wij er niet langer dan nodig was "last van hadden". Uiteraard gaat er tijdens elke verbouwing wel iets niet goed. Bij ons waren het "kleine" probleempjes die altijd opgelost zijn op een nette & correcte manier. De Heren die bij ons gewerkt hebben waren stuk voor stuk bekwaamd en (klant)vriendelijk...........
Zeer correct, op tijd en heel netjes!
Het project project betrof een uitbouw bij de woning en enkele voorbereidingen in het huis (verplaatsen wanden, plaatsen deuren/kozijnen plus gerelateerd electra en loodgieters werk). De communicatie ging prima, eigelijk gedurende het hele project. Onderaannemers kwamen op tijd (wel heel vroeg) en leverden prima werk. Het eind resultaat is prachtig en Julien en Made hebben ons op meerdere vlakken ook prima advies gegegeven. Een verbeterpunt is soms de afwerkingen. Okay is soms voor Julien genoeg terwijl met net wat meer aandacht het ook echt tiptop kan zijn. En je moet alles echt helemaal tot in de details doorspreken want als het niet op de tekening staat dan worden er aannames gemaakt. Maar dat is universeel bij aannemers. Conclusie: prima, vrolijke, te vertrouwen (zeer belangrijk) vaklui. Ik raad ze aan.
2016 in contact gekomen via een architect, waarna velen gesprekken zijn gevoerd, om de 4 appartementen te realiseren aan de kaasmarkt te Purmerend. Zeer tevreden over de werkzaamheden en afwerking van deze Aannemer Volendam BV. Tevens de communicatie tussen opdrachtgever en Aannemer verliepen uitstekend.(zoveel mogelijk knel punten vooraf in te schatten ). Prima werk team Aannemer Volendam!!
Alles was goed gecoördineerd en verliep vloeiend zonder dat er dagen niets gebeurde. Dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Het weinige wat niet goed ging werd snel hersteld en naar tevredenheid opgelost.
De heren hebben vakwerk afgeleverd! Zeer tevreden.
Vakmanschap en planning zijn perfect.
Wij hebben in januari 2017 een bijgebouw laten plaatsen in onze tuin. Alle materialen en prefabelementen werden in een keer afgeleverd. Plaatsing ging erg snel. Het is een heel degelijke constructie geworden. Ook is er oog voor details geweest bij het tot stand komen van het ontwerp door Aannemer Volendam. Daarnaast zijn de heren bijzonder plezierig in omgang. Kortom een heel goede ervaring die wij zeker zullen delen met onze vrienden/kennissenkring.
Jonge mensen die mee denken , doen wat ze beloven en top vakmanschap !
Wij hebben medio 2015 een jaren 50-woning in de "oude kom" van Volendam gekocht, en deze moest vanaf de grond verbouwd worden. Zelf hebben wij totaal geen verstand van bouwen en wij wilden een aannemer welke alle zorgen uit onze handen zou nemen. De verbouwing moest in 2 maanden gerealiseerd zijn en in de bouwvak was dat een bijna onmogelijke taak. Aannemer Volendam BV nam deze taak op zich en dat hebben ze volledig volgens onze wensen gedaan, én binnen het tijdsbestek. Alle bijkomende werkzaamheden zijn op vakkundige wijze uitgevoerd en het uiteindelijke resultaat was fantastisch.
Snelle reactie, goede communicatie, vakkundig personeel. In korte tijd veel werk verricht. Zeer tevreden na oplevering.
In voorstadium bij kiezen aannemer, nam Aannemer Volendam uitvoerig de tijd om onze wensen door te spreken en leverden een uitgebreide offerte. Ook gedurende de verbouwing was er altijd tijd om ideeën/wensen door te spreken. Het grote grove werk zoals sloopwerk, fundering en plaatsing van aanbouw en dak was vrijwel in 2 dagen gerealiseerd, doordat zij veel vooraf voorbereiden in de werkplaats. Grove werk verliep als een geoliede machine. Puin werd iedere dag geruimd. Onderaannemers die zij inschakelen voor stucwerk, elektra en loodgieterwerk zijn stuk voor stuk prettige vakmensen. Oplevering is strak volgens planning verlopen. Aannemer Volendam doet er alles aan om het perfecte resultaat te leveren en het vertrouwen te wekken dat alles goed komt voor de klant en dat komt het! Nog iedere dag blij met het prachtige resultaat en de keuze voor deze aannemer!
Hardwerkende vakmensen, komen afspraken na en zijn prettig in de omgang!
Martin Monnickendamstr 9
1132VS VOLENDAM
Aannemer Volendam B.V. is gespecialiseerd in het prefab maken/leveren en realiseren van uw project. Wij streven er naar om onze producten te prefabriceren. U kunt hierbij denken aan een uitbouw, een dakkapel, maar ook het maken van complete woningen, kapschuren, zorgkamers en mantelzorgwoningen. Wij maken hierbij zoveel mogelijk in onze werkplaats klaar om zodoende een minimale tijd door te hoeven brengen in uw vertrouwde omgeving.