Laden reviews...
9 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken consequent professioneel vakwerk, duidelijke communicatie en transparante prijzen. Klanten waardeerden snelle reacties, meedenken bij de planning en een nette, goed georganiseerde verbouwing. Het team liet zien betrouwbaar te zijn en oplossingsgericht te werk gaan, met minimale overlast. Al met al zijn klanten tevreden met het resultaat en bevelen het bedrijf aan.
Wat was het fijn zaken doen met J.J. de Haas. Alles verliep vlot en het werk wat ze leveren is professioneel, vakbekwaam en super net. De communicatie was super, John neemt alle tijd om dingen uit te leggen en zelfs op zijn vrije dag appt of mailt hij terug. Ook als iets niet past of niet werkt in de uitvoering word dit gezegd en samen kom je er dan wel uit. Er werken echte vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn en oplossingsgericht denken en doen. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen. Wij zijn dik tevreden met de verbouwing!
Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Beglazing en kozijnen, Overige
28 May 2026
Dyonne
Maassluis
Na goede ervaringen van familie heeft Bouwbedrijf de Haas voor ons verschillende werkzaamheden verricht. Vanaf het begin wordt goed meegedacht en is de communicatie fijn en snel. Het personeel is vakkundig, heel vriendelijk en werkt netjes. Complimenten!
Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging, Beglazing en kozijnen
30 March 2026
Rob
Maasland
Wij hebben een aanbouw laten plaatsen door dit bedrijf. Communicatie: geweldig! Er wordt heel snel gereageerd. Desnoods (weer) langs gekomen. Er wordt goed meegedacht, alles wordt overlegd! Er werken echte vakmannen! Snel en keurig! Al met al wij zijn zeer tevreden, en bevelen dit bedrijf aan iedereen aan!
Aanbouw/dakopbouw
17 February 2026
Van Dorp
Vlaardingen
Dakgoot inclusief boeiboorden vervangen door 2 prima vakmensen. Vriendelijk; deskundig en werken netjes !
13 October 2025
marinus van riel
MAASSLUIS
Van het begin tot het einde was alles goed geregeld. Duidelijke prijsopgave van tevoren, werkzaamheden werden netjes uitgevoerd en goed begeleid. Resultaat is top!
8 October 2025
Familie van Buuren
Maassluis
Wij kunnen J.J. De haas aanbevelen. We zijn volledig ontzorgd en ze kwamen ook langs om te controleren of alles goed gaat, of er vragen zijn. Wij lieten ons huis verbouwen met verschillende bedrijven maar met hun hebben we de beste ervaring gekregen. Alles wat duidelijk van het begin tot het eind. Tussentijdse aanpassing of iets extra’s was ook geen enkele moeite.
Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging
29 September 2025
Zuzana
Maassluis
Goede communicatie bij voorbereiding over mogelijkheden en een professionele groep werknemers die zorgen dat de uitvoering soepel verloopt en geheel naar wens is gerealiseerd
Dakkapel/dakraam, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
26 September 2025
familieJanze
Maassluis
Vanaf het 1e contact is alles op rolletjes gelopen. Open en eerlijk. Werd erg goed meegedacht. Duidelijke prijsopgave. Geen verborgen kosten. Zeer ervaren vaklui. Ruimen alle rommel op. Word precies gewerkt. Extra verzoeken en veranderingen werd goed op ingespeeld. Wij zitten nu in ons totaal verbouwde huis te genieten. Kan iedereen dit aannemersbedrijf aanraden. Mvg Andre en Jeanine
Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat?
Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
26 September 2025
André en Jeanine
Maassluis
Super fijn geholpen door het bedrijf van plannen tot verguning tot en met de bouw zelf Fijne mensen die meedenken
Aanbouw/dakopbouw, Beglazing en kozijnen
25 September 2025
Pieter en Nikki
Maassluis
Na de keurige offerte een datum voor de werkzaamheden afgesproken. Deze is exact nagekomen. De plaatsing van de kozijnen is keurig. De afwerking aan de binnenzijde meer dan keurig. Kleine herstelpuntjes zijn direct uitgevoerd.
25 October 2024
Johannes
Maassluis
Ze hebben mij super geholpen met het herstellen van schade na lekkage in de keuken, plus het vervangen van een kozijndorpel. Communicatie was prettig, respectvol, begripvol en flexibel toen ik even niet volledig er kon zijn, schakelde ze makkelijk over naar m'n moeder. Reparatiedatum kon op kort termijn, kwamen de afspraak na en werkte snel en vakkundig. Door het op een andere manier op te lossen was het nog stuk goedkoper ook, daar waren ze heel eerlijk in. Beide klussen zien er top uit, ze werkte zeer netjes en ruimde alles ook weer op. Kortom; zeer tevreden!
Keuken
17 July 2024
Carin
Maassluis
Wij hebben een aanbouw laten bouwen aan ons huis (ca. 20m2). We zijn zeer tevreden met het werk van de Haas. Vakmensen zijn het, die weten wat ze doen. De aanbouw ziet er perfect uit en is degelijk gebouwd. Geweldige communicatie en eventuele problemen worden direct opgelost. Ze zijn flexibel in het doorvoeren van aanpassingen tijdens de bouw. Zeer goede regievoering op andere leveranciers die de Haas namens hen inschakeld, naast hun eigen vaklieden. Ook deze leveranciers die de Haas aan zich heeft gebonden zijn vakmensen. Kortom; ik kan het iedereen aanbevelen je bouwproject door de Haas te laten doen. Heerlijk werken met mensen die hun vak beheersen en het was gezellig ze in huis te hebben. Klasse een dikke 10 wat ons betreft.
Aanbouw/dakopbouw
18 June 2024
Jaap
Maasland
Na een lekkage is er een nieuw dak geplaatst door bouwbedrijf J.J. de Haas, na snelle en goede afspraken, ook binnenshuis alles weer netjes afgewerkt, alles voor een redelijke prijs. Nog een compliment voor dhr. van de Wetering.
22 March 2024
Janneke
Maassluis
Fantastisch, klantvriendelijk bedrijf die alles naar onze wens hebben gemaakt. Zeer goede communicatie met de aannemer John en de timmermannen Theo en Raymond zijn echt toppers! Mensen waar je met een gerust hart je huis aan kan overlaten!!
Garage/schuur, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
25 June 2023
Evianne Klok
Schipluiden
De afgelopen 20 jaar laat ik verbouwingen en aanpassingen aan onze woning uitvoeren door Jacco. Wij willen graag goede kwaliteit ( materialen en personeel ) en zijn hier erg tevreden over.
Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw
19 July 2022
Cor
Maasland
Lichten je goed voor wat het werk inhoud en geven ook aan dat alles onder bouwgarant valt en helpen je met dat te regelen. Ze laten je in de keus wat je zelf wil afwerken en wat er onder de offerte valt.
Overige
17 June 2022
René
Maasland
Goede communicatie Goede tips Nette werkomgeving Goede naleving van alle afspraken Super oplevering, mooier dan in onze verbeelding!
Overig
13 June 2022
Familie Baak
Maasland
Bouwbedrijf de Haas heeft in mijn vorige huis 2 mooie dakkapellen geplaatst en nu in ons nieuwe huis een interne verbouwing gedaan en een pui geplaats. Kom als nodig graag weer terug.
Indelingswijziging, Garage/schuur
11 June 2022
Geert
Maasland
Binnen een korte tijd heeft De Haas onze woning (met vaste onderaannemers) in Kijkduin gebouwd. Afspraken zijn altijd nagekomen en de bouw heeft niet geleid tot onverwachte verrassingen. Wij zijn zeer tevreden over deze aannemer.
22 September 2021
Erica en Marcel
Kijkduin
Wij hebben onze zolder laten verbouwen door bouwbedrijf JJ de Haas en zijn zeer tevreden over het gehele proces en eindresultaat. Aannemer werkt netjes, denkt mee in oplossingen en is zeer correct in de communicatie. Echt een aanrader!
Indelingswijziging
15 September 2021
Marco
Den Hoorn
VRIENDELIJK PERSONEEL, MEEDENKEND EN BELEEFD.
Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat?
Dakkapel/dakraam, Serre/overkapping, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler, Beglazing en kozijnen
28 July 2021
Arjen
Maasland
Opname/voorbereiding en uitvoering liepen conform afspraak.
13 July 2021
Michel
Schipluiden
Prettige samenwerking gehad. Fijne communicatie.
Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw
13 July 2021
Ronald
Poeldijk
JJ de Haas is een betrouwbare aannemer, met goede en nette werknemers in dienst. Ik kan JJ de Haas zeker aanbevelen!
2 onder 1 kap
28 July 2020
Li
Den Haag
Zoals gewoonlijk prima werk afgeleverd. Geen tussentijdse verassingen , bij afwijkingen overleg en gelijk anticiperen. Vakmensen en vakwerk afgeleverd.
11 November 2019
Roel