Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Onze ervaring met Bouwbedrijf J.C van Kessel is echt super ! Voorafgaand aan de bouw word er veel aandacht en tijd besteedt aan de indeling en de details van het huis door middel van een 3D programma . Met dit programma loop je door het hele huis zodat er een duidelijk beeld ontstaat van het te bouwen huis . Ook tijdens de bouw is er goed contact en bij vragen snelle reactie . Wij zullen daarom Bouwbedrijf J.C van Kessel aan iedereen aanraden !
Nakomen afspraken
Vakmanschap
Advies
Prijs/kwaliteit
Communicatie
Orde en netheid
Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat?
N.v.t.
Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type?
Vrijstaande woning
Beveelt aan
20 January 2020
Evelien
Meteren
Aannemer J.C. van Kessel heeft met veel deskundigheid en oog voor detail onze jaren-70 woning verbouwd tot een strakke en moderne woning en dit alles in bijna 2,5 maand! In onvoorziene situaties wordt adequaat gereageerd en er wordt gedacht in oplossingen. Het oog voor detail is erg goed en hebben wij echt als meerwaarde ervaren. De samenwerking met de projectleider en de mensen op de bouw verliep erg soepel: het voelt echt als een teamprestatie welke we samen met de aannemer, onderaannemers en leveranciers hebben geleverd.
Nakomen afspraken
Vakmanschap
Advies
Prijs/kwaliteit
Communicatie
Orde en netheid
Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat?
Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Beglazing en kozijnen, Overige
Beveelt aan
11 December 2017