Komt afspraken na!

Ons huis in Doorn is in 2017 gebouwd door Goorhuis Bouw, we genieten er dagelijks van. Recent is er door hen een nieuwe badkamer op zolder geplaatst. Wederom goede ervaringen! Goorhuis Bouw komt de afspraken na, communiceert tijdig bij wijzigingen en stemt af. De medewerkers die komen zijn uiterst vriendelijk en werken netjes.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Een uitermate prettige en voorspelbare (Tijd & Budget) bouw van ons huis.

Wij hebben door Bouwbedrijf Goorhuis een vrijstaande villa laten bouwen. Wij waarderen het betrouwbare en transparante karakter van de samenwerking. Meedenken, eerlijkheid en vakmanschap kenmerken ons inziens bouwbedrijf Goorhuis. Wij kijken terug een een uitermate prettige en voorspelbare (Tijd & Budget) bouw van ons huis.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Deskundige, ervaren, eerlijke en nette bouwer.

Ik kan Goorhuis Bouw van harte aanbevelen. De prijzen zijn netjes, ze bouwen snel, denken goed mee, en hebben een gemotiveerd team. Met name de transparantie en eerlijkheid, het nakomen van afspraken en de afhandeling van garantie achteraf zijn uitzonderlijk te noemen. Laat Goorhuis bouwen dan weet je zeker dat er iets goeds staat, en mocht er onverhoopt toch nog iets zijn, word dit altijd netjes afgehandeld.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Garderbroekerweg 130

3774JH Kootwijkerbroek