Door het hele bouwproces geen geweldige ervaring met de aannemer. Communicatie verliep wel snel maar vragen worden slecht en minimaal behandeld. Ook het op de hoogte houden van de vooruitgang en de door onszelf geconstateerde gebreken bleek lastig, Nu 3 maanden na oplevering nog steeds niet alle problemen opgelost. Daarbij worden veel slordigheids fouten gemaakt, denk hierbij aan scheef metselwerk muren die niet haaks staan en vloeren die scheef zijn.
Het contact met de contactpersonen heb ik als prettig ervaren. Snelle reacties en dachten goed met mij mee. Niet alles liep volgens plan tijdens de oplevering. Ze hebben geprobeerd om dit ter plekke allemaal goed op te lossen. Ze hebben de tijd genomen, geluisterd naar vragen en ook fijn advies gegeven. Er zijn nog een aantal problemen in de woning, maar ik ga ervanuit dat dit ook netjes zal worden opgepakt.
Snelle terugkoppeling op mijn vragen
Vanaf het begin zijn we via de kopersbegeleider goed geïnformeerd en is er met ons meegedacht. Ook het contact op de bouw was goed, vriendelijk en behulpzaam. Uiteindelijk is het huis opgeleverd naar volle tevredenheid, paar restpunten maar die zullen binnenkort worden opgepakt.
Onze ervaring met Hendriks is over het algemeen voldoende. Het verloop van de bouw is volgens verwachting gegaan. De start was stroef, de communicatie is voldoende. Op vragen kregen wij snel antwoord. Echter hadden we wel wat meer updates verwacht gedurende de bouw, dit was een gemis. De ervaringen met de bedrijven met wie Hendriks samenwerkt zijn voldoende, echter zijn er een aantal wel aan de hogere prijs. Over de kwaliteit kunnen we nog weinig vertellen, we hebben vorige week de oplevering gehad. De gebreken zijn er en er zijn wel een aantal zaken die nog opgepakt moeten worden.
Punten die werden aangestipt tijdens en voor oplevering waren goed. Issues werden opgepakt en terug gecommuniceert. Huis zelf is ook goed. Kreeg voldoende gelegenheid om voor oplevering zelf dingen te bekijken en vragen te stellen. Jammer dat na oplevering gaat het wat minder qua communicatie. Communicatie met kopersbegeleider verloopt nog goed, maar krijg geen communicatie meer vanuit het projectteam met wanneer openstaande punten nog worden opgepakt. Maarja, de woning is prima opgelevert, en dat is wat het belangrijkste is.
Onze ervaring met Hendriks is over het algemeen goed. Het verloop van de bouw is volgens verwachting gegaan. De start was goed, de communicatie helder. Op vragen kregen wij snel antwoord. Echter hadden we wel wat meer updates verwacht gedurende de bouw, dit was een gemis. De ervaringen met de bedrijven met wie Hendriks samenwerkt zijn ook goed, echter zijn er een aantal wel aan de hogere prijs. Een korting oid zat er dan ook niet in. Over de kwaliteit kunnen we nog weinig vertellen, we hebben vorige week de oplevering gehad. De gebreken zijn minimaal, maar er zijn wel een aantal zaken die nog opgepakt moeten worden. Maar dit is niet uitzonderlijk. Over het algemeen ziet het er keurig uit.
In het begin wat stroef, maar later in het proces ging het soepeler lopen. Geen grote problemen of issues gehad en de punten uit de opleveringskeuring werden deels meteen en deels (kort) erna opgepakt.
Mijn ervaring met Hendriks bouw is prima. Mijn woning is begin maart opgeleverd en ik ben nog in afwachting van een aantal punten die nog opgelost moeten worden.
Ze hebben precies gedaan zoals je zou verwachten. Snelle en eerlijke reacties worden gewaardeerd.
Zeer tevreden over de samenwerking met Hendriks Bouwbedrijf! Het gehele traject, van de eerste gesprekken tot de uiteindelijke oplevering, verliep soepel en professioneel. De communicatie verliep vlot (vaak binnen één dag antwoord) en ze denken echt in oplossingen. Het is nog wachten op wat puntjes die uit de bouwkeuring kwamen, maar k verwacht dat dat helemaal goed komt.
Het contact met onze contactpersonen hebben we altijd als erg prettig ervaren. Altijd bereid om te helpen en mee te denken. Ook al zijn zij natuurlijk ook aan regels gebonden. Er zijn in het begin van het bouwproces wat problemen geweest. Iets dat ons behoorlijk wat slapeloze nachten heeft bezorgd. Uiteindelijk is het, als het goed is, goed opgelost. Bij de oplevering waren er een aantal punten (voornamelijk beschadigingen) die eenvoudig voorkomen hadden kunnen worden, als er wat netter met bepaalde spullen was omgegaan. Dat is zonde. We wachten nu op het oplossen van de opleverpunten en hopen dat dit netjes gebeurt.
We zijn tevreden met de kwaliteit van het werk van de aannemer. Er zijn nog de nodige gebreken en herstelpunten, maar we gaan er van uit dat deze spoedig door de aannemer worden afgerond.
De bouw van ons huis werd met grote professionaliteit, aandacht voor detail en duidelijke communicatie uitgevoerd. We zijn bijzonder tevreden met de kwaliteit van het werk en de manier waarop de aannemer elke fase van het project zorgvuldig en transparant heeft begeleid.
Het is een nette en mooie bouw. Blij met ons nieuwbouwhuis.
Tussen start bouw en oplevering zat nog geen jaar. Communicatie via portaal loopt goed. Minder tevreden over de opzet van de site. Veel zoeken naar waar de documenten zich bevinden.
Op tijd geleverd, snelle communicatie, oplevering verliep vlekkeloos en vakkundig.
prima.
Alles is goed verlopen.
Al met al kijken wij terug op een gemiddeld nieuwbouwproject. De basis van de woning is goed en gedurende het traject was er ruimte om vragen te stellen en keuzes te bespreken. Wanneer er vragen of opmerkingen waren, werden deze opgepakt en geregeld. Dat gaf vertrouwen en zorgde ervoor dat het proces, ondanks de hoeveelheid keuzes, grotendeels door kon blijven lopen. Tegelijkertijd waren er ook duidelijke aandachtspunten. De afwerking van de woning had op meerdere plekken zorgvuldiger gekund en rondom oplevering en nazorg verliep de communicatie niet altijd even duidelijk. Als eerste kopers merkten wij dat goede en tijdige informatie essentieel is, omdat je veel zaken vooraf nog niet kunt overzien. Over het geheel genomen geen slecht project, maar ook geen traject zonder verbeterpunten. Met name op het gebied van afwerking, informatievoorziening en oplevering is nog winst te behalen.
We hebben het hele traject, van verkoop tot oplevering, als zeer prettig ervaren. We zijn zeer tevreden met de begeleiding tijdens het bouw, de updates en het advies bij het maken van keuzes. Het bouwproject is volgens schema verlopen en we hadden slechts één klein opleverpunt. Ik zou Hendriks zeker aanraden voor het bouwen van je huis.
Hendriks heeft in het begin goed gecommuniceerd over wat er allemaal op ons pad kwam. Er werd snel op berichtjes gereageerd. Maar achteraf vinden wij dat de begeleiding wat laks is geweest in bepaalde puntjes die toch echt niet goed zijn waardoor er veel miscommunicatie is ontstaan. Complimenten naar de uitvoerders en het bouwpersoneel!!! Heel behulpzaam en meedenkend gedurende de bouw en na oplevering. Blij met het eindresultaat wand het project/ons huis is precies geworden zoals wij gehoopt hadden.
Bij Hendriks was de communicatie goed en snel. Er is snel gebouwd en alles zag er bij oplevering goed uit.
Kopersbegeleider Jeffrey heeft gedurende het bouwproces goed gecommuniceerd. Berichten werden snel beantwoord en er werd duidelijk uitgelegd wat er tijdens het traject op me af zou komen. Ik raad kopers om kritisch te blijven en niet automatisch te vertrouwen op adviezen. Zo heb ik op advies gekozen voor een sausklare afwerking door Romme Stukadoors. Daarbij had ik gevraagd om de berging te laten spackspuiten en het toilet sausklare afwerking te geven. Dit is echter omgekeerd uitgevoerd. Toen ik dit aangaf, werd mijn oorspronkelijke keuze door de uitvoerder gebagatelliseerd, waarna ik het niet heb laten aanpassen. Achteraf had ik dit liever wel gedaan. Het grootste minpunt was de kwaliteit van het stucwerk in de woning. Beide lagen dunpleister bleken zo ongelijk dat ik deze vrijwel volledig heb moeten verwijderen en opnieuw heb laten stucen. Dit gaat verder dan normaal herstel- of schuurwerk. Toen ik dit meldde, werd de verantwoordelijkheid doorgeschoven naar de onderaannemer, die zich contractueel volledig heeft ingedekt. Op mijn verzoek om een vergoeding is tot op heden niet gereageerd. Positief is dat het eindresultaat van de woning er verder netjes uitziet en dat de bouw zonder vertraging is verlopen. De meeste andere onderaannemers, zoals voor elektra, keuken en sanitair, hebben goed werk geleverd.
Perfect delivery, high quality buildings
Kanaalstraat 12
5347KM OSS
Hendriks Bouw en Ontwikkeling is een familiebedrijf waarin vijf samenwerkende disciplines zijn ondergebracht. Op een duurzame en innovatieve wijze worden advies, ontwikkeling, bouw, w- en e-installatie, onderhoud en beheer integraal aangewend om de wensen van onze klanten optimaal in te kunnen vullen.