Goede ervaring opleveringen waren goed geregeld. En de bouw duurde lang maar was het wachten waard. Misschien meer updates geven tussen door hoe het der bij staat op de bouw. Op het portaal.
Wij zijn zeer tevreden met de bouw van ons nieuwe appartement. Ze werken zeer netjes en komen al hun afspraken na.
Prima.
Zowel de vooroplevering als de oplevering was prima. Duidelijke uitleg.
Prima opleving.
Prettige oplevering, alle tijd voorgenomen, goede uitleg gegeven, direct wat kleine dingen verholpen.
Weinig punten bij opleveringen. Na vooroplevering punten goed opgepakt/aangepakt. Tijdens bouw prima communicatie.
In communicatie met kantoor iets wat star. Verder fijne samenwerking, erg meedenkend en professioneel.
Tijdens het aankoopproces had ik expliciet gevraagd om in de badkamer geen bad te plaatsen. In de praktijk bleek dat uiteindelijk niet te kunnen. Terwijl er wel degelijk een oplossing mogelijk was . dat was vooraleer ik overging tot de aankoop nog besproken met 1 van de werfleiders. Daarnaast vind ik het niet altijd even logisch waar ik de nodige informatie kan vinden in de portal. Maar dit gezegd hebbende wil ik hier ook melden dat de uiteindelijke oplevering wel top was. Alle punten uit de vooroplevering waren opgepakt . Ik kijk er echt naar uit om er binnenkort te gaan wonen!
Originele beoordeling
Tijdens het aankoopproces had ik expliciet gevraagd om in de badkamer geen bad te plaatsen. In de praktijk bleek dat niet te kunnen. Terwijl er wel degelijk een oplossing mogelijk was . dat was met **** besproken.
Begeleiding kon soms sneller
Het gehele traject van aankoop tot oplevering was voor mij een feestje.
Mooi project. Veel details te behappen en natuurlijk waar gehakt wordt vallen ook spaanders. Maar we wonen in een mooi project gemaakt door betrokken mensen. Complimenten.
Goed en professioneel
Goede begeleiding.
Contact met *** was slecht. Uitvoering perfect.
Prachtige prestatie in het geheel, goede voorlichting, keurige begeleiding, klantgericht, mooi kwalitatief hoogwaardig materiaal. Prachtige afwerking in de omgeving. Fantastisch.
Vriendelijk, servicegericht en daadkrachtig. Puntjes werden direct opgelost. Zeer tevreden.
Alle punten goed opgevolgd. Goede toegankelijkheid.
Weg erheen met “koopbegeleider” niet erg adequaat. Beloofde zaken die niet reden waargemaakt, of gewoonweg niet klopten. Ook definitieve data (voor-)oplevering hadden eerder mogen worden meegedeeld. Gebruikers portaal erg onoverzichtelijk.
Vakkundig bedrijf waarbij kwaliteit voorop staat, met duidelijke communicatie gedurende het hele proces
Bij vooroplevering en oplevering werd de tijd genomen om alle vragen te beantwoorden. Kleine mankementen worden gelijk opgepakt.
Klantvriendelijk en professioneel contact. Oplevering goed, weinig verbeterpunten.
Wij zijn van begin tot eind goed geholpen door de mensen van NBU, vooral bij de tussentijdse kijkdagen en opleveringsmomenten! Tijdens de oplevermomenten hadden we een aantal punten, deze worden keurig genoteerd en opgepakt. De woning ziet er keurig en strak uit. Ook is de communicatie altijd helder geweest. We zijn zeer tevreden over de oplevering.