Erg tevreden
Goede kwaliteitsbouw en ook duidelijke begeleiding voor en tijdens de bouw.
Alles correct afgehandeld
Helpfull, good service en good information provided
Deskundig en goede info
Voor ons is nieuwbouw de eerste keer. Dik tevreden!
Telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam dit geldt ook voor mensen op de werkvloer
Communicatie met Yanick was prima en hij is heel oplossingsgericht. Al onze vragen en issues werden opgelost. Al met al zijn wij zeer tevreden.
Communicatie liet even op zich wachten in het begin, daarna kwam er een tweede woonbegeleider en sindsdien ging het vrij soepel. Alle mogelijke gebreken werden snel opgepakt en opgelost. Fijne ervaring en zeker een aanrader! Alle collega’s zijn toppers.
Vanaf moment koop werden wij goed geholpen en kregen antwoord op onze vragen. De planning was ook goed. Problemen werden goed opgelost. Oplevering was naar volle tevredenheid.
Laat ik met 2 tips beginnen: mijnhuisNBU is een systeem dat nog steeds enige verbeteringen richting de klant kan gebruiken. Wat kan beter: 1. Je zoekt je rot naar wat nieuw is. (facturen, mededelingen, afspraken, nieuws). 2. meer info over de vorderingen van de nieuwbouw zou zeer gewaardeerd worden. Laat iemand een maand/ weekbrief maken met wat gaat er gebeuren en wat is er gebeurt. Verder kan ik wat de bouw betreft alleen maar heel positief zijn. Er wordt netjes gewerkt. Gescheiden afval, ramen gezeemd, Vloer geveegd, goede materialen gebruikt. Oh ja en als laatste, als ik leidinggevende was van Jerry, Dave, Pieter, Arjan en Karin dan zou ik deze mensen voordragen voor een koninklijk lintje, bos bloemen geven, 500 euro in de maand extra belonen of een doos Merci geven. Vakmensen zijn het. Wees er trots op en zorg dat je ze houdt. Succes.
Zie zin hierboven
Goede begeleiding helder enduidelijk
test
Plezierig contact met alle betrokken medewerkers. Van kopersbegeleiding tot op de bouwplaats.
Ben een late koper, voor mij was het een rollercoaster. Voordeel kon de woning al zien en was meteen super enthousiast! Daarna hoefde er niet heel veel meer te gebeuren. Vind het erg mooi gemaakt, ook uitstraling als geheel.
Prettig geholpen bij het (opleveren) van ons nieuwbouwappartement. Duidelijke communicatie en komen afspraken na.
Zeer tevreden, de oplever punten zijn netjes in orde gemaakt en er is een fijne en duidelijke communicatie. Ook is alles goed uitgelegd en na te lezen in het portaal, top!
Zowel tijdens d3 bouw als bij de oplevering zeer goed en naar uiterste tevredenheid geholpen. De oplevering werd deskundig uitgevoerd en de summier gevonden puntjes werden zeer snel verholpen.
Opleveringsproblemen met deur, kapotte cilinder. Voor niks op en neer gereden. Oplevering zou later zijn want laatkomers. Maar….uiteindelijk is bijna alles goed gekomen.
Positieve ervaring, opleverpunten worden serieus opgepakt
Blij met het nieuwe appartement. Communicatie over een erratum had echt beter gekund.
Top. Goede uitleg.
Vanaf het begin tot oplevering heb ik positieve ervaringen met alle medewerkers.
Positieve ervaring. Fijn traject, keurig gebouwd en punten netjes opgeleverd.