Goed App niet zo duidelijk voor ons.
De zorg was erg goed vanuit de NBU en alle communicatie was erg duidelijk. Alle vragen werden altijd snel en duidelijk beantwoord.
Positief
Goed en snel antwoord op de vragen daarnaast denkt het bouwbedrijf goed mee.
Voor een eerste keer nieuwbouwwoning was het fijn om veel uitleg en adviezen te krijgen tijdens de opleveringen.
Snelle communicatie, duidelijk
Keurig afgewerkt pand, prettige samenwerking met uitvoerders.
Nette service, afspraken worden nagekomen. Goede communicatie, prettig om mee samen te werken.
De kopersbegeleider was fantastisch. De uitvoerder altijd bereid tot hulp. Mooi appartement!
Veel dingen verliepen soepel en waren prima geregeld. Er is helaas wel een factuur van iemand anders naar mij die ik heb betaald, waardoor ik rente ben misgelopen. Het gaat om een bedrag van 150 euro en hier was helaas geen compensatie mogelijk. Dit is het enige puntje wat ik spijtig vind.
Goede communicatie tijdens de verschillende ronden. Eerlijke en duidelijke uitleg en vragen werden helder beantwoord. Verstand van het vak en fijne gesprekken.
Erg netjes opgeleverd
Naar verwachting.
Van aankoop tot oplevering vriendelijke begeleiding. Er wordt meegedacht. Nette eindoplevering. Kortom, aanrader met deze partij in zee te gaan.
Duidelijke communicatie gedurende het proces. Goede uitvoering!
Handig portaal met veel communicatie Contact altijd fijn en betrokken Veel kijkmomenten Staan altijd open voor vragen en opmerkingen Komen afspraken goed na
Prettig
Mensen hebben fijn geholpen. Portaal kan beter.
Mo heeft ons goed geholpen. Appartement is prima opgeleverd, paar aandachtspunten, maar dat lijkt ook helemaal goed geregeld te gaan worden.
Goede communicatie met de kopers en duidelijke uitleg Alleen het portaal vinden we wat ingewikkeld om terug te vinden wat we zoeken
Uitstekend en vlekkeloos verlopen
Door het gehele bouwproces heeft de aannemer goed werk geleverd. Duidelijke communicatie en wanneer ergens onduidelijkheid over was nam de aannemer hier goed de tijd voor.
Degelijke bouw Mooie afwerking
Duidelijke informatie, zeer snelle bouw, goede afhandeling van punten
De service, begeleiding was uitsteken!