goede communicatie

verder alles goed behalve hang en sluitwerk slecht.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goede kwaliteit bouw, zeer correct in communicatie

Zeer plezierig, goed contact met onze uitvoerder Bart.

Korte lijntjes, snelle antwoorden

Opzich een prima ervaring.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Een matig proces, waarbij we gaandeweg zaken zijn tegengekomen.

Het is een star proces waarbij er weinig afgeweken kan worden. Weinig bezichtigingen en dus een slordige oplevering. Mensen zijn aardig, maar de échte afwerking ontbreekt.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Geen vergelijk met andere bouwbedrijven

Zie boven

correct, netjes.

n.v.t.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige

goed zo

Tussentijdse controle was niet mogelijk.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Over het algemeen zeer tevreden met het resultaat.

De keuze voor Nikkels als bouwer van dit complex is een goede geweest.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Communicatie gedurende de bouw

Communicatie gedurende de bouwwerf alleen via HomeDNA gedaan, daar werd je van “link” naar “link” gestuurd. Persoonlijke communicatie niet/slecht mogelijk

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Bouw gaat heel snel, zonder grote gebreken

Prettig dat er zo snel en goed gebouwd wordt. Fijne communicatie en oplevering met de werkvoorbereider. Flexibiliteit voor keuzes of aanpassingen in huis, hebben wij in een periode van woningschaarste soms als matig ervaren.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Fijn contact, snelle levering, intuitieve website, met uitkomst een mooie goede woning

Fijn contact gedurende hele traject Sluiseiland, Goed dat er soms fysieke meetings waren, met de mogelijkheid om buren te ontmoeten. Woning was helemaal goed en nog voor de planning opgeleverd.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Snelle bouw met weinig of geen inspraak mogelijkheid tijdens de bouw

Zie boven

Prima ervaring

Kundige medewerkers en voor projectbouw zijn er best wat mogelijkheden voor persoonlijke aanpassingen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Prettig contact, vakmanschap en goede kwaliteit van werk

Onze nieuwbouwwoning is naar wens gebouwd. Ruim op tijd opgeleverd en goede kwaliteit van het werk. Nikkels bouwbedrijf BV is en professioneel bedrijf met kundige en ervaren medewerkers en goede samenwerking met onderaannemers en leveranciers.

Xxx

Cxx

Prima bouwbedrijf

Nikkels bouwbedrijf levert prima werk en heeft vriendelijke mensen aan het werk. Tijdens de oplevering heb ik een deskundige van de Vereniging Eigen Huis meegevraagd om met me mee te kijken. Hij vond de kwaliteit en de gebruikte materialen prima.

Prima!

We zijn heel tevreden

Goede bouwer

Prettige medewerkers en accuraat gebouwd met goede materialen

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Degelijk bouwbedrijf dat afspraken nakomt

Er valt niet veel negatiefs over te melden, op één punt na: de ontbrekende motivatie om ook een bovenverdieping (die niet verder afgetimmerd hoefde te worden) netjes afgewerkt op te leveren.

Mooi project!

Mooi project door integrale benadering en uitwerking.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Heerlijk huis om in te wonen

Het is allemaal goed verlopen! Wij zijn tevreden!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Serre/overkapping, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Nikkels heeft snel en netjes een hele mooie woning opgeleverd

Bij Nikkels zijn we van begin tot einde goed begeleid. Voor het meerwerk werd een afspraak gemaakt om dit persoonlijk te bespreken voor aanvang van de bouw. Er is een speciale site waar al je wensen worden vastgelegd, ook van de aankoop keuken en badkamer bij Huysinc. De vragen die je stelt, worden snel beantwoord. Alle belangrijke documenten worden op deze site bewaard. Tijdens de bouw werden we op de hoogte gehouden, ook middels foto's en er waren een aantal kijkmomenten. De medewerkers waren toegankelijk en in overleg was er veel mogelijk. Als iets niet mogelijk was, werd dit duidelijk gecommuniceerd. Leuk was de eerste steenlegging, het kennismakingsmoment met de nieuwe bewoners en te proosten met een glas bubbels.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

goed huis gebouwd en prima communicatie

blij met het werk van Nikkels

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Fijne samenwerking en betrouwbare afspraken

Goede ervaring. Zou zo opnieuw samenwerking aangaan.

Blij met ons huis

Blij met ons huis! Mooie resultaat. Al hoewel we blijer waren geweest met een hek voor meer privacy ivm groen.

Zuiderlaan 1

7391TZ TWELLO

Over Nikkels Bouwbedrijf BV

Nikkels is een veelzijdig en innovatief familiebedrijf met ongeveer 150 medewerkers. We werken voornamelijk in de regio Stedendriehoek, Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Ongeveer een derde van onze mensen werkt op het kantoor in Twello. Hier vind je alle disciplines onder één dak: projectleiders, werkvoorbereiders, een eigen afdeling ontwikkeling en een afdeling renovatie en onderhoud. De overige circa 100 medewerkers zijn actief op een van onze bouwplaatsen in de regio. Samenwerken We werken met vaste onderaannemers en leveranciers. Dat doen we omdat we een hoge kwaliteit nastreven voor uw droomhuis. Voor elke discipline hebben wij een bestand van drie tot vijf vaste partijen. Dat zorgt voor een herkenbare werkwijze met onze partners. Ook onze opdrachtgevers zijn veelal vaste partijen. Onze werkwijze Wij voeren als bouwbedrijf onze projecten seriematig uit. Dat betekent dat we een vaste routing hebben tijdens de bouw, waardoor we snel en efficiënt kunnen werken. Maatschappelijk betrokken Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid zijn vaste onderdelen van onze bedrijfsvoering. Oog voor mens en milieu zit verweven in ons bedrijf. We kijken continu naar mogelijkheden en verbeteringen om ons werk minder (milieu)belastend te maken. Maar ook om voor u het wooncomfort te verhogen!

Over Bouwnu