Oplossingsgerichte, correcte vakmensen

Gedurende het gehele bouwproject waren eigenaar en personeel productief aanwezig. Samenwerking met architect,installatiebedrijf, dakdekkers en ons als meewerkende opdrachtgever is gedurende het gehele traject goed verlopen. Ook onvoorziene problemen tijdens dit project werden direct gemeld voor overleg. Tussentijds evaluaties mbt tijdsplanning en kosten vonden plaats. Kortom: PBM kunnen wij u van harte aanbevelen!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Blij met ons huis gebouwd door Project Bouw Maasbommel

Project Bouw Maasbommel: een aannemersbedrijf met vele kwaliteiten. Betrokken bij de bouw en meedenkend. Ze zijn op de hoogte met alle bouwtechnieken en wij waren vooral blij verrast met de oude metseltechnieken die niet elke aannemer kan verwezenlijken. Communicatie en meedenken over mogelijkheden staat bij hen hoog in het vaandel. Al met al, erg blij dat we voor dit aannemersbedrijf gekozen hebben. Goede oplevering en prima nazorg. Complimenten!!!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Realisatie van wat is afgesproken en meer met prima kwaliteit voor een goede prijs.

Goede klik tijdens eerste gesprek met goede adviezen; resulteert in scherpe offerte en uiteindelijk de aanbesteding. Op tijd begonnen met veel energie en resultaat. Voorspoedige voortgang waar eventuele problemen creatief in overleg met goede adviezen worden opgelost. Zelfs onverwacht extra groot onderhoud wordt flexibel opgepakt, uiteraard in overleg tav de extra kosten. Oplevering na oplossing van wat kleine problemen: prima verlopen. Zelfs extra mile als er later nog problemen opduiken die niet door PBM waren veroorzaakt. Al met al prettige verbouw ervaring met prettig personeel. Tav communicatie wel een verbeterpunt om deze transparanter te laten verlopen.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Serre/overkapping, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service

PBM denkt met je mee

Prettige samenwerking met PBM bij de bouw van onze nieuwe woning. De bouw is soepel verlopen en we zijn helemaal tevreden met het resultaat.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Garage/schuur, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Beglazing en kozijnen, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Top service, vriendelijke mensen en het resultaat is altijd conform afspraak

Meedenken in het ontwerp, gevraagd en ongevraagd advies op plannen en tekeningen, orde en netheid op de bouwplaats en mooie afwerking zijn kenmerkend voor PBM. PBM zorgt ervoor dat bouwtekeningen praktisch uitvoerbaar zijn en denkt daarbij mee met opdrachtgevers en gaat tevens met de architect om tafel om te zorgen dat alle wensen realiseerbaar zijn. Daarnaast geeft PBM ongevraagd, maar zeer wenselijk advies, op materiaalgebruik. Soms kan het goedkoper, soms moet het duurzamer of robuster. De oplevering van ieder bouwproject is conform afspraak en de nazorg is subliem.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur, Keuken

Bovendijk 11

6627AA MAASBOMMEL