Laden reviews...
32 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat duidelijke afspraken vooraf en heldere communicatie centraal staan. Klanten waarderen het professionele en vriendelijke team, de nette uitvoering en de aandacht voor detail. De projecten worden door reviewers als hoogwaardig en ordelijk opgeleverd. Al met al is Riezebos een betrouwbare partner voor nieuwbouw en verbouwingen.
Bij ons hebben ze al voor de 4de keer een klus uitgevoerd! Iedere keer merk ik weer dat ze weten waar ze het over hebben. Zowel in de werkvoorbereiding als de werkuitvoering. Technisch is het topwerk!
6 July 2026
Hans
Zwolle
In maart 2026 is Riezebos Bouwbedrijf gestart met de aanbouw aan onze woning. Wij hebben daar 10 maanden op moeten wachten, maar het was die tijd zeker waard. Uiteraard hebben wij met meerdere bouwbedrijven gesproken. Zij waren het enige bouwbedrijf dat niet direct over het financiële proces begon. Echt opmerkelijk. Zij nemen je echt alles uit handen. Verder kunnen wij zeggen dat zij transparant zijn en de afspraken nakomen. Zij managen het gehele proces, dus daar waar er gewerkt wordt met onderaannemers. De in- en externe medewerkers hebben professioneel gewerkt. Wij zijn super tevreden over Riezebos Bouwbedrijf en bevelen hun van harte aan.
2 July 2026
Marinus Opsteegh
Swifterbant
Meer dan tevreden met het resultaat van de verbouwing. De opbouw is volgens afspraak geplaatst. De communicatie verliep vanaf de start al super. Ik vind dit dan ook meteen een opvallend sterk punt. Alles wordt goed overlegd, ze denken mee en houden zich aan afspraken. Misschien nog wel belangrijker is dat ze makkelijk benaderbaar zijn. Wij kunnen Riezebos zeker aanraden
29 June 2026
Linda
Zwolle
Zeer positieve ervaring bij de renovatie van onze jaren 30 woning. Vriendelijk, aandachtig, alles in overleg en de volledige betaling achteraf. Buitenklasse!
Serre/overkapping, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service
24 June 2026
Michiel
Haren
Wij zijn ontzettend tevreden met onze aanbouw. Alles verliep professioneel, goed georganiseerd en volgens afspraak. Het team werkte netjes en zorgvuldig, waardoor we nauwelijks merkten dat er gewerkt werd. Het eindresultaat is prachtig en heeft onze verwachtingen overtroffen. Echt vakwerk en absoluut een aanrader!
3 June 2026
Roos Toffano
Almere
Bouwbedrijf Riezebos heeft onze nieuwbouwwoning gerealiseerd. We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaring. Erg duidelijk aan de voorkant waarbij alle afspraken netjes en gestructureerd op papier kwamen. Dit was heel prettig in de fase van ontwerp. Tijdens de bouw was er een top-team aan de slag die niet alleen vakmannen waren maar ook nog eens graag een mooi en goed huis wilden realiseren. Heel prettig en toegankelijk in de communicatie met korte lijntjes. Ook werd er erg netjes gewerkt. Zowel in afwerking als ook in het netjes houden van de bouwplaats. We zijn ontzettend blij met het resultaat en hebben inmiddels al een aantal andere 'nieuwbouwers' op Riezebos gewezen.
Vrijstaande woning
29 May 2026
Marcel
Schutte
We hebben vooraf duidelijke afspraken gemaakt met bouwbedrijf Riezebos, wat meteen een fijn en vertrouwd gevoel gaf. In de showroom zijn we hartelijk ontvangen en kregen we uitgebreide uitleg over alle materialen, super prettig! Een grote verbouwing is natuurlijk spannend, maar het team van Riezebos heeft echt op alle fronten rekening gehouden met onze wensen. Wat ons extra positief verraste: we hebben nauwelijks overlast ervaren tijdens de werkzaamheden. Zelfs onze buren en omwonenden waren vol lof over de netheid en het respectvolle werken van de bouwvakkers. De aanbouw is uiteindelijk prachtig geworden, precies zoals we hadden gehoopt! Tijdens het hele proces was er regelmatig overleg, waardoor alles goed afgestemd bleef en we steeds zeker wisten dat het de goede kant op ging. Kortom: een veilige, betrouwbare en professionele ervaring waar we met veel plezier op terugkijken! ✨
Aanbouw/dakopbouw, Beglazing en kozijnen
12 May 2026
Fam. Hielkema
Almere
In twee dagen beide dakkapellen voorzien van kunststof kozijnen voorzien van HR++ glas. Twee werklui hebben alles netjes afgewerkt en achtergelaten. Mensen zijn prettig in de omgang. Informatie over het aanvragen van de subsidie werd na de werkzaamheden aangeleverd zodat subsidie aanvraag vlot verliep en toegekend is. We zijn zeer tevreden met hoe beide mannen de werkzaamheden hebben uitgevoerd en de communicatie met het bouwbedrijf Riezebos.
Tussenwoning/hoekwoning
30 April 2026
Geert
Zwolle
Riezebos is een bedrijf waar persoonlijke aandacht, goede informatie en plezierige communicatie voorop staan. De voorbereidingen verlopen met de medewerker voorspoedig en er is veel persoonlijk aandacht en advies. De geleverde producten zijn, zoals van tevoren besproken, van prima kwaliteit. De montage verliep voorspoedig en conform volgens afspraken en planning. Prima en zeer aan te bevelen bouwbedrijf!
Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
22 April 2026
Cees Uri
Dedemsvaart
Een aannemer met echt oog en oor voor de klant. Ze leveren super kwaliteit en hebben vakkundig werk geleverd bij de opbouw en het plaatsen van een nieuw kozijn en de deur. TOP
Aanbouw/dakopbouw, Beglazing en kozijnen
22 April 2026
Reema Esrainka
Almere
Nieuwe gevelbekleding laten uitvoeren door Riezebos. Heel erg tevreden met de nette uitvoering en het resultaat. Ook genoten van een fijn contact met de mannen.
21 April 2026
Anneke
Hasselt
Wij zijn ontzettend tevreden over het werk van Riezebos. Vanaf dag één werkte het team erg netjes en professioneel. Al in de adviesfase waren ze nauw betrokken en dachten ze actief met ons mee, wat we als erg prettig hebben ervaren. Tijdens de bouw werd alles goed georganiseerd: er werd netjes een bouwkeet geplaatst en ook een bouwtoilet geregeld. Ze hebben precies uitgevoerd wat we vooraf met elkaar hadden afgesproken. Toen er tijdens de bouw iets mis ging, werd dit direct en vakkundig opgelost. Ondanks dat we veel pech hadden met het weer, met name door de sneeuw werd de planning snel aangepast. Hierdoor bleef de uitloop van de bouw minimaal, wat we erg knap vinden. Er werd gedurende het hele traject netjes en zorgvuldig gewerkt. Inmiddels genieten we elke dag van onze aanbouw. Het is echt mega geworden en we zijn er ontzettend blij mee. Voor een volgend project hoeven wij niet te twijfelen: wij schakelen zonder twijfel opnieuw Riezebos in!
11 April 2026
Familie de Block- Prins
Lelystad
Zomer 2025 is er bij ons een vouwwand van Solarlux geplaatst. Volgens afspraak afgeleverd. Klein puntje, werd direct opgelost. Vakmensen!
Serre/overkapping
13 January 2026
Klaas Post
Urk
prima bouwbedrijf. Alle medewerkers waren zeer netjes, rustig en vooral erg kundig. Ze hebben met vereende krachten de schouders er onder gezet om ondanks wat tegenslagen de klus netjes af te maken voor de bouwvakvakantie. Na oplevering waren er een paar hele kleine puntjes die zonder enige discussie zijn afgemaakt. Wij hebben alleen maar lof over dit bouwbedrijf en zullen voor eventuele verder verbouwingen niet eens op zoek gaan naar een andere. Zeer aan te beveln dus.
Dakkapel/dakraam, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
8 January 2026
Jacqueline Vallenduuk
Lelystad
Hele fijne ervaring gehad met Riezebos. Alles was tot in de puntjes verzorgd en precies zoals afgesproken. Hele transparante communicatie tussen Riezebos, partners en klant.
6 January 2026
Robert Coenraads
Dronten
De voorbereiding in de toonzaal verliep al goed. De informatie die door dhr. Zwitser werd gegeven was helder. Iets eerder dan gepland werden de schuifpuien geplaatst, door mensen die plezierig in de omgang waren. Het geheel werd netjes afgewerkt en het resultaat ziet er goed uit. Alle afval werd meegenomen en de zaak werd netjes achtergelaten.
6 January 2026
Paul
Kampen
Prima, afspraken nagekomen correcte afwerking van het project!
31 December 2025
andré Molhoek
Genemuiden
Een nieuwe voordeur en een topgevel door Fa. Riezebos laten uitvoeren. Keurig gedaan, afspraak is afspraak. We zijn zeer tevreden.
21 December 2025
Jeroen Schippers
Hasselt (Ov.)
In ons geval betrof het een nieuwe schuifpui. Hierbij zijn alle voorbereidende werkzaamheden t/m de plaatsing van de nieuwe schuifpui, incl. opruimwerkzaamheden heel netjes uitgevoerd door 2 nette vakkundige personeelsleden.
20 December 2025
Victor van Kooten
Kampen
Wij hebben een uitbouw gerealiseerd van 5.70 bij 2.80 en zijn ontzettend tevreden over Riezebos. Vanaf het eerste contact was de communicatie duidelijk en prettig. Er werd snel gewerkt, met oog voor detail en kwaliteit. Tijdens de hele verbouwing wisten we steeds waar we aan toe waren, en het eindresultaat is boven verwachting mooi geworden. Er is één punt geweest waar we niet helemaal tevreden over waren, maar dit is door Riezebos serieus opgepakt en netjes opgelost. Echt een vakman/vakteam dat we van harte aanraden!
Tussenwoning/hoekwoning
15 December 2025
Olga Rutgers
Zwolle
Riezebos heeft werkelijk waar alle verwachtingen overtroffen. Over het algemeen is men huiverig over aannemers, maar alle beloftes die gemaakt zijn, zijn ook nagekomen. Bereikbaarheid en communicatie zijn goed. De werklieden zijn vakmannen en prettig in de omgang. Ze werken netjes en maken heldere en duidelijke afspraken. Het was bijna jammer dat ze klaar waren met de verbouwing. Riezebos kan ik van harte aanbevelen!
28 November 2025
Taeke
Lelystad
Riezebos heeft eerder onze serre gebouwd en vanwege die degelijke aanpak zijn we opnieuw bij hen uitgekomen voor de bouw van een carport. Ook dit resultaat bevestigt weer de keuze. De constructie is solide en de afwerking heel precies. Ze werken netjes, houden het terrein ordelijk en laten geen rommel achter. Vakmanschap zonder haast of concessies, in een tijd waarin echte kwaliteit schaars is!
27 November 2025
Michel
Almere
Na lang zoeken naar een aannemer voor onze dakopbouw. Zijn wij uiteindelijk terecht gekomen bij Riezebos. Tijdens het eerste bezoek op het hoofd kantoor/ showroom, hadden wij een goed gevoel overgehouden om uiteindelijk te kiezen voor Riezebos. Alles werd haar fijn uitgelegd van constructie mogelijkheden tot een uitgebreide en overzichtelijke offerte. Voor aanvang werkzaamheden heeft Riezebos de straat ingelicht over de uit te voeren werkzaamheden, zodat de omwonende op tijd op de hoogte zijn gebracht. Dit werd door de omwonende als zeer prettig ervaren. Riezebos werkt met echte vaklieden van eigen personeel tot aan alle ingezette onderaannemers. Wij hebben tijdens de verbouwing geen enkele overlast gehad van de vaklieden/werkzaamheden. Zelfs tijdens de warme zomerdagen werkte de beste heren hard door om alles op tijd klaar te krijgen. Daarbij zijn de uitgevoerde werkzaamheden de oplevering en de service na de werkzaamheden van hoge kwaliteit. Wij zouden iedereen Riezebos aanbevelen als Aannemer.
8 November 2025
Kevin Vaessen
Almere
We hebben onze houten kozijnen op de dakkapel laten vervangen voor Kunstof kozijnen. We zijn erg tevreden over het eindresultaat. Echt top gedaan. Ze werken erg netjes en schoon. Kortom we zijn er erg blij mee!
Dakkapel/dakraam
22 October 2025
Fam. De Wilde
Kampen
Een inbraak ervaring is absoluut niet prettig. Zeker niet wanneer ze een raam en deur stuk maken. Het vervolg hierop is beter. Goede communicatie, een mooi en duurzaam product geleverd door bouwbedrijf Riezebos. Afwerking netjes. Prima tevreden klant.
8 October 2025
Willy