De bouw van onze woning liep meerdere keren vertraging op. Dit werd in 1 zin verkondigd via de mail. Totaal geen empathisch vermogen. Voorman op de bouw probeerde alles weg te wuiven en goed te praten tijdens oplevering, kwam met zogenaamde vuistregels aanzetten over het aantal beschadigingen die toegestaan waren etc. We hadden meer dan 30 punten op de opleverlijst. Het ergste was al het vocht wat letterlijk met bakken uit de plafonds kwam. 10 dagen met droogmachines gezeten, totaal geen excuus of vergoeding voor gekregen. De wanden waren niet behang klaar opgeleverd. We hebben op eigen kosten een stucadoor laten komen om alles strak (sausklaar) af te leveren. De stucadoor was ook zeer verbolgen over het afgeleverde werk en kon met sommige hobbels en bobbels ook niets. De voorman moest continu aan zijn jasje getrokken worden, hij had geen planning om de opleverpunten te behandelen, we moesten het maar op papier zetten, tot drie keer toe! Veel beschadigingen, frustraties en een ontevreden gevoel. We zijn nog steeds niet klaar.
We betreuren dat het niet naar wens is verlopen. We hebben inmiddels contact met je opgenomen en een afspraak ingepland.
Ons nieuwbouwhuis is in november 2017 opgeleverd. Er waren wel wat kleine opleverpunten (schilderwerk, krasjes in de ramen), maar niks ernstigs en de punten die er waren werden zeer snel en goed opgelost. Voor de oplevering werd zeer ruim de tijd genomen en het huis is super netjes opgeleverd (met op ELK lichtpunt als bouwlampjes gemonteerd, geweldig). De kwaliteit van het werk was zeer goed, dit heb ik bij mijn vorige twee nieuwbouwwoningen nog niet eerder zo gezien. De woning is precies geworden zoals we wilden, we zijn er heel erg blij mee. Trebbe is een prima bedrijf en de communicatie is zeer goed, ik zou er zo weer een nieuwbouwwoning kopen. Minpunt: Tijdens de bouwperiode was er maar 1 kijkdag anderhalve maand voor oplevering. Dat is echt veel te weinig: onpraktisch en niet leuk voor de kopers.
Wat fijn dat jullie erg blij zijn met de woning en deze precies zo is als jullie voor ogen hadden. We zouden jullie graag vaker uitgenodigd hebben op de bouw. Door het gebruik van geprefabriceerde onderdelen hebben wij een korte bouwtijd. Helaas is er daardoor, naast de voorschouw en de oplevering, slechts een beperkte periode geschikt voor een kijkmoment. Veiligheid voor onze kopers staat uiteraard voorop.
Tijdens de hele bouw ben ik uitstekend geadviseerd en geïnformeerd
Wat leuk om naast jouw enthousiaste medewerking aan het promotiefilmpje ook zo'n positieve beoordeling te mogen ontvangen. Bedankt!
We zijn goed op de hoogte gehouden door Trebbe tijdens het hele proces. Er werden leuke dingen georganiseerd en het huis is in korte tijd gebouwd.
Mooie woning laten bouwen, communicatie op de bouw met de uitvoerder liep super! Vooraf en tijdens de bouw werd er niet tot slecht met ons gecommuniceerd door de kopersbegeleider, dat is erg jammer! Zo kan nu door haar slechte communicatie een deur van een slaapkamer niet helemaal open, waar we nu niks meer aan kunnen veranderden! Desondanks wonen we nu met veel plezier is ons nieuwe huis!
Bedankt voor jullie beoordeling en fijn om te horen dat de communicatie met de uitvoerder naar wens liep. Tijdens het bouwtraject proberen we onze kopers zo veel mogelijk te informeren via nieuwsbrieven en op onze Facebook-pagina kun je de ontwikkelingen volgen. Jammer dat we niet al jullie verwachtingen hebben kunnen waarmaken, maar we zijn erg blij met jullie aanbeveling en nog meer dat jullie met plezier in jullie nieuwe huis wonen.
Er was een prettig contact met de bouwbegeleider. Daarnaast werd je vriendelijk te woord gestaan als je belde en de mails werden beantwoord op een goede en duidelijke manier.
Trebbe is verantwoordelijk voor de uitvoering van het nieuwbouwproject, waar wij een woning hebben gekocht. Zowel onze woningbegeleider als de bouwvakkers van Trebbe zijn we uitermate tevreden over; duidelijk in de communicatie en leveren een hoge kwaliteit. Zijn ook erg flexibel en denken graag met ons mee. Een echte aanrader!
Bedankt voor je mooie compliment aan het hele team!
Zie hierboven.
Huizen zijn op zich goed opgeleverd, maar de nazorg is slecht. Zodra wij de sleutel kregen, was het boek voor Trebbe dicht.
Wat jammer om te lezen dat de openstaande punten nog niet zijn afgehandeld. Inmiddels hebben we contact met jullie opgenomen om deze punten naar tevredenheid af te handelen.
Prima onderhoudt over voortgang. Betrokken bouwers die als uitgangspunt hebben om een kwalitatieve woning op te leveren.
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Al Met al prima en geef een ruime voldoende. Het voortraject had beter gekunt.
Trebbe heeft voor mij een mooi huis gebouwd. Bij oplevering, werd zelf ook kritisch gekeken, naar eigen geleverd werk. Gevoel dat ze het echt goed wilde doen!
Wat een mooie beoordeling! Bedankt voor je enthousiasme en betrokkenheid tijdens het traject.
Na een slechte start met de kopersbegeleider zijn we uiteindelijk blij met de woning. Tijdens de bouwperiode goed contact gehad met opzichter en zijn team. Blij met ons huis.
Goede en snelle reactie vanaf het begin van het kopen van de parkvilla. Communicatie met kopersbegeleider vriendelijk duidelijk en snelle reactie of aanpassing per mail. Project Spartahof Apeldoorn.
Bedankt voor het mooie cijfer van deze beoordeling! Fijn dat jullie tevreden zijn.
Veel foutjes, wordt tot nu toe wel goed opgelost als we eindelijk de juiste persoon te pakken krijgen... nog even afwachten hoe de laatste dingen opgelost worden.
Bedankt voor jullie feedback en het invullen van de vragenlijst. We gaan hiermee aan de slag om in de toekomst nog klantgerichter te bouwen. Onze excuses voor de overlast bij het verhelpen van het bouwvocht in de woning. We doen ons best de laatste dingen op te lossen en hopen dat jullie snel kunnen genieten van jullie nieuwe woning.
Over het geheel genomen zijn wij positief over de bouw en de oplevering van onze twee-onder-een-kapwoning in het project Prinsenpoort te Zwolle. Bij de bouw van een nieuwe woning komt natuurlijk veel kijken en het is dan prettig om te zien dat men deskundig te werk gaat. Natuurlijk zijn er altijd punten van aandacht, die zowel tijdens als na de oplevering naar voren komen. De manier waarop Trebbe hiermee omging hebben wij als positief ervaren. Uiteindelijk hadden we tijdens de oplevering slechts vier opleverpunten, waarvan twee punten al direct konden worden verholpen. Ook na de oplevering konden we nog met onze vragen terecht bij Trebbe en zijn we goed geholpen.
Bedankt voor jullie positieve review. Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn over de bouw van jullie prachtige woning. De prettige samenwerking was geheel wederzijds. Bedankt!
Uitstekende aannemer. Komt afspraken na, levert goed werk af en de medewerkers zijn vriendelijk. Hier en daar kan er iets meer gecommuniceerd worden maar verder verliep het bouwproces erg goed.
Bedankt voor je beoordeling. We hebben contact met je opgenomen voor enkele aanvullende vragen, zodat we je ervaringen kunnen gebruiken om onze bedrijfsvoering te verbeteren.
Prachtige woning opgeleverd met goede service
Prettige mensen. Over het algemeen fijn contact echter duurt het lang voordat alles op is gelost.
Tubantiasingel 63
7514AB ENSCHEDE
Trebbe is een familiebedrijf in hart en nieren met een passie voor ontwikkelen en bouwen. Tevreden eindgebruikers is ons doel. Wij stapelen dan ook niet alleen stenen. We geven mensen een plek waar ze prettig kunnen wonen, leven en werken. Waar ze zich veilig en op hun gemak voelen. We hebben de kennis en ervaring van meer dan een eeuw bouwen. Dit beschouwen wij als een fundament voor de toekomst. Een duurzame toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. Wij hebben oog voor de wereld om ons heen en omarmen innovaties van harte. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Van klein tot groot, van woningbouw tot utiliteitsbouw, van nieuwbouw tot renovatie.