...

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Prima aannemer - mooie woning van goede kwaliteit

Prima aannemer - mooie woning van goede kwaliteit.

Redelijk tot goed

Kopersbegeleiding is gemaakte afspraken voor wat betreft tijdige reactie niet nagekomen. Op zich voor mij geen probleem, aangezien ik weet wat ik verwachten kan als bouwkundige, echter dit geldt niet voor leken. Sanitair showroom op te grote afstand. Het is 1.5 uur rijden vanaf Oldenzaal, dit is echt niet logisch. Advies hou het regionaal.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goede kwaliteit voor een redelijke kwaliteit maar wel stug en niet meedenkend

Onze ervaring met Trebbe is qua resultaat erg positief we wonen nu bijna 5 maanden in onze woning en de zijn tot op heden erg tevreden hierover. Wel verliep het bouwtraject wat stroef en dit was met name te wijten aan de communicatie en aan de starheid van het hoofdkantoor. Overigens was deze houding totaal niet terug te vinden bij de mensen op de bouwplaats zelf deze waren juist zeer behulpzaam. Het zou Trebbe goed doen als ze kopers nog meer betrekken. Bijvoorbeeld door actief mee te denken in de keuzes die kopers moeten maken en hier ook voorstellen in aan te dragen. Daarbij zou het mooi zijn als ze een portaal hadden waarop kopers gedurende het gehele traject het verloop van hun woning kunnen volgen al dan niet met wat foto's erbij ipv een ouderwetse nieuwsbrief die alles behalve persoonlijk is. Verder vonden wij dat bepaalde keuzes/opties die we actheraf toch graag wilde laten doen. zoals het aanleggen van een buitenput of het afgraven van onze tuin best opgepakt hadden kunnen worden. We hebben het nu allemaal zelf op de bouwplaats moeten regelen terwijl we nee verkocht kregen van het hoofdkantoor. Het zou Trebbe dan ook sieren als ze hier wat flexibeler mee om zouden gaan.

Goede verzorging

Bouw is netjes opgeleverd

• Orde en netheid
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Fijne ervaring met Trebbe

We hebben zowel tijdens de bouw als na oplevering een goede en fijne ervaring met Trebbe. De service is prima en ook de kwaliteit van de nieuwbouwwoning voldoet aan onze wensen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Snelle oplevering zonder grote problemen

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Betrouwbaar, degelijk, snel en klantvriendelijk

Erg tevreden over het huis. Contact met kopersbegeleider en opzichter zeer prettig. Deskundig team! Service aangaande punten die na oplevering zijn gevonden minder tevreden. Gelukkig zijn dat er niet veel.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Mooi huis, goede kwaliteit, goede service.

Fijn om via jullie een huis te kopen.

Goede ervaring. Vakkundig

Zeer goede en deskundige ervaring met Trebbe. Ze zijn proffesionneel en leveren netjes werk! Een aanrader!

Prachtige woning correcte communicatie

Fijne ervaring, goede communicatie en een topwoning opgeleverd.

redelijk goed

Op sommige punten goed en op sommige punten minder goed

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goed gebouwd. Magere klantgerichtheid.

Huis is technisch prima gebouwd en zijn we blij mee. De communicatie tijdens het proces over afwijkende zaken hebben we als zeer negatief en niet klantgericht ervaren.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Prettige manier van werken en communiceren tijdens de bouw.

Duidelijk, netjes in het contact en advies.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goede algemene indruk en ervaring

Positief. We hadden op voorhand tijdens de bouw wat meer advies willen hebben over aansluitingen en opties. Achteraf kom je er achter dat sommige meerwerk opties handig zijn om mee te nemen. Denk aan de CV aansluiting op zolder extra lichtpunten op zolder en dergelijke.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Prima service en fijne communicatie

Het proces wat we doorlopen hebben is een gestroomlijnd proces, wil je iets anders, dan moet je daar werk van maken. Reactieve Kopersbegeleiding.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goede bouwer met duidelijke begeleiding

Goede ervaring ook met kopersbegeleiding en snelle oplossing van problemen. Alleen een geschil over kanaalplaten is niet naar onze wens opgelost. Duidelijke communicatie vooraf had dit probleem kunnen voorkomen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goede service en vriendelijk personeel

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Erg wisselend, positieve en negatieve ervaringen

spreekt voor zich

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Het huis is netjes opgeleverd en we zijn over het algemeen goed geholpen!

We zijn prima op de hoogte gehouden per post over ons te bouwen huis. En het huis is netjes opgeleverd!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goede service, vriendelijk personeel.

Wij vonden de communicatie tijdens de bouw slecht. Na oplevering was er een andere projectleider en toen verliep de communicatie goed.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Trebbe moet leren afspraken na te komen en kopers serieus te nemen.

Trebbe komt afspraken niet na. Ik heb nu bijna 4 maanden na oplevering nog steeds restpunten van de oplevering open staan. Onacceptabel!

Degelijke bouwer

Degelijke bouwer.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dak, Garage/schuur, Indelingswijziging, Dakkapel/dakraam, Beglazing en kozijnen, Isoleren (deel) woning, Zonnepanelen/zonneboiler, Badkamer, Keuken, Vloer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Prima aannemer.

Communicatie aan het begin was overigens een beetje traag. De deadline van de voorbereidingsfase hebben we gemist. Die had best wat duidelijker gecommuniceerd mogen worden.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Tevreden over het eindresultaat, maar het traject na de oplevering valt erg tegen

Zie bovenstaande zin

Tubantiasingel 63

7514AB ENSCHEDE

Over Trebbe Wonen B.V.

Trebbe is een familiebedrijf in hart en nieren met een passie voor ontwikkelen en bouwen. Tevreden eindgebruikers is ons doel. Wij stapelen dan ook niet alleen stenen. We geven mensen een plek waar ze prettig kunnen wonen, leven en werken. Waar ze zich veilig en op hun gemak voelen. We hebben de kennis en ervaring van meer dan een eeuw bouwen. Dit beschouwen wij als een fundament voor de toekomst. Een duurzame toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. Wij hebben oog voor de wereld om ons heen en omarmen innovaties van harte. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Van klein tot groot, van woningbouw tot utiliteitsbouw, van nieuwbouw tot renovatie.

Over Bouwnu