Trebbe heeft ons nieuwbouwhuis keurig afgeleverd en zonder vertraging. Bij oplevering waren er maar 15 punten die niet goed waren waarvan 13 direct werden opgelost. Het contact met uitvoerder was super. Het contact met de kopersbegeleider was minder.
Originele beoordeling
Trebbe heeft ons nieuwbouwhuis keurig afgeleverd en zonder vertraging. Bij oplevering waren er maar 15 punten die niet goed waren waarvan 13 direct werden opgelost. Het contact met Luuk was super. Het contact met de kopersbegeleider de heer Smit was minder.
De communicatie met de kopersbegeleider die wij in eerste instantie hadden verliep niet altijd even goed. Hij beantwoordde mails vaak niet of was kortaf. Vanaf het moment dat we een nieuwe kopersbegeleider kregen verliep het soepeler, echter was de woning toen al bijna opgeleverd. Ook na oplevering verloopt de communicatie nog enigzins goed, d.w.z. dat ik meestal reactie krijg op mails met mankementen. Wat wel fijn geweest zou zijn is om een stroomplan van het huis te krijgen zodat we weten waar we in de muren kunnen boren. Deze hebben we opgevraagd maar wachten we nu al 2 weken op.
Trebbe doet over het algemeen wat het beloofd maar heeft klantbelang niet voorop staan. Het resultaat is echter prima.
We werden goed geholpen en serieus genomen met onze opmerkingen. En de punten werden vrij snel hersteld. We zijn heel tevreden met onze woning.
Vooral het oplossen van punten na oplevering is echt een drama
Uiteraard willen wij niets liever dan een tevreden bewoner. Niet alleen ten tijde van de bouw, maar ook na de realisatie van de woning. We vinden het dan ook erg spijtig om te lezen dat u ontevreden bent over het oplossen van de opleverpunten. We hebben uw punten met de betrokken partijen serieus opgepakt en hopelijk zijn deze inmiddels naar uw tevredenheid opgelost.
Wij zijn tevreden over het bouwproces en de begeleiding. Trebbe komt afspraken na.
Beste Maartje, Wij zijn blij dat we jullie tevreden hebben mogen stellen op proces, onze begeleiding en het nakomen van afspraken. Dank voor deze leuke review en heel veel (woon-)plezier in Weesp.
Prettig. Er kan iets meer gecommuniceerd worden maar over het algemeen is het een goed verlooen bouwtraject geweest.
Nakomen afspraken soms stroperig
het voortraject was prettig, de bouw zeer snel. De communicatie na oplevering was vaak frustrerend.
Helaas moeten wij constateren dat met name de communicatie van de afhandeling van de laatste punten niet naar wens is verlopen. Wij zijn volop bezig om ons proces hierin te verbeteren. Wij danken u voor uw feedback en wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning.
Voor de start van de bouw onvoldoende geïnformeerd over de stand van zaken mbt de gemaakte bezwaren en de te verwachten oplevering, dit was zeer frustrerend. De kwaliteit van de bouw is prima te noemen. De afhandeling van de zaken na oplevering laat qua snelheid zeer te wensen over. Personeel over het algemeen vriendelijk. Met name de mensen op de bouw zelf, timmerlui, schilders enz. Soms te maken gehad met wat stuurse personen, maar ja, iedereen heeft weleens een slechte dag. En nogmaals....alles valt of staat met communicatie! Kopers willen graag weten waar ze aan toe zijn, ze hebben te maken met deadlines, verkoop oude woning, verhuizing, planning enz. Daar valt nog een hoop te winnen.
Vanaf het begin werd het traject goed uitgelegd. De belangrijke punten en momenten werden goed voorbereid. Veranderingen werden goed gecommuniceerd en afgehandeld.
al beschreven in vorige beordelingen: woning nog niet 100% functioneel 3 maand na de levering; bijna geen terugkoppeling na de melding van de schade
Helaas ziet het ernaar uit dat er zich in uw woning een aantal zaken hebben opgetreden na de oplevering van uw woning die buiten onze invloedssfeer vallen. Wij hopen desondanks dat deze zaken voor u zo snel als mogelijk verholpen zullen worden.
Rondom gebreken die tijdens de oplevering zijn opgemerkt vind ik dat Trebbe beter kan en mag communiceren.
Trebbe is een professioneel bedrijf en dat is te merken aan o.m. de informatie die inzake de bouw beschikbaar was. Het was goed dat er een bouwcoördinator was aangewezen die de communicatie naar de kopers regelde. Het opgeleverde huis is goed gebouwd, er zijn goede materialen gebruikt en de afwerking is ook goed.
Degelijke bouwer met slechte kopersbegeleiding.
Bouw verliep redelijk conform planning en kwaliteit was over het algemeen goed. Service is slecht; er is slechts één kijk middag en afhandeling van restpunten is ondermaats.
Mede dankzij uw review hebben wij onze procedures rondom de kijkersdagen weer onder de loep genomen en zijn hierdoor tot andere inzichten gekomen. Rest ons niet anders dan u te danken voor uw review en uw veel plezier in uw woning te wensen.
Zie eerdere notitie
Goed werk geleverd
Tevreden hoe Trebbe omgaat met aangeleverde punten.
zie omschrijving hierboven
Wij zijn erg verheugd om uw beoordeling te mogen lezen en zullen uw complimenten overbrengen aan ons uitvoeringsteam. Veel woonplezier!
Wij zijn zeer tevreden met ons huis, wij wonen er met heel veel plezier. Een probleempje met de afvoer van de wasmachine werd ook meteen verholpen, helaas moeten we nog wel lang wachten op de aangepaste trapleuning, maar ik verwacht van Trebbe bouw dat dit zsm wordt opgelost.
Bouw ging vlot bouw was netjes regelmatige update dmv nieuwsbrieven. Klein verbeterpunt is het schilderwerk
Dank voor uw mooie beoordeling! Wij zijn blij dat wij voor u naar tevredenheid uw woning hebben mogen realiseren. We wensen u veel woongenot in uw eigen huis.
Afspraak is afspraak.
Het doet ons goed om ons motto terug te zien in uw review. We hopen dat u met veel plezier woont in uw nieuwe (t)huis!
fantastisch
Wat bijzonder prettig dat we zo'n fraai cijfer van u hebben mogen ontvangen. We zijn vooral blij dat we voor u zo naar tevredenheid een nieuwe woning hebben mogen bouwen. We zullen uw review dan ook doorzetten naar het verantwoordelijke projectteam uit Huissen en wensen uw nog heel veel plezier in uw woning.
Tubantiasingel 63
7514AB ENSCHEDE
Trebbe is een familiebedrijf in hart en nieren met een passie voor ontwikkelen en bouwen. Tevreden eindgebruikers is ons doel. Wij stapelen dan ook niet alleen stenen. We geven mensen een plek waar ze prettig kunnen wonen, leven en werken. Waar ze zich veilig en op hun gemak voelen. We hebben de kennis en ervaring van meer dan een eeuw bouwen. Dit beschouwen wij als een fundament voor de toekomst. Een duurzame toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. Wij hebben oog voor de wereld om ons heen en omarmen innovaties van harte. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Van klein tot groot, van woningbouw tot utiliteitsbouw, van nieuwbouw tot renovatie.